Prachtige hangmat van super kwaliteit gevonden bij Rainbow. Deze is vrijwel hetzelfde als onze andere hangmat (destijds een souvenir uit Mexico) die na 23 jaar nog in prima staat verkeert. Van dit exe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Via internet een flinke zoektocht ondernomen voor een mooie hangstoel. Steeds met als eindresultaat: Rainbow. Na bestelling de stoel binnen een dag ontvangen, incl. de extra's, zoals kussens. De sto... Ver mais
Snelle levering en betrouwbaar! Helaas 5 dgn te laat met betalen waardoor ik extra kosten van 5,- moest betalen. Gebeld en uitgelegd en extra kosten hebben ze direct ongedaan gemaakt! Ik raad iedereen... Ver mais
we zijn zeer blij met de snelle verwerking van onze aankoop, het versturen en de snelle service, het was erg goed verpakt dus ook geen schade tijdens vervoer. een kind van 12 weer heel erg blij. d... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Rainbow Hangmatten en Hangstoelen. Zeer uitgebreide collectie hangmatten, hangstoelen, hangmat standaards, kinder- en baby hangmatten en reishangmatten. Ruime keuze (+350) meestal uit eigen voorraad leverbaar.
Informações de contato
Noord Spierdijkerweg 208, 1643NP, Spierdijk, Holanda
- 0229-561011
- info@rainbowhangmatten.nl
- www.rainbowhangmatten.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
correcte levering van de hangmat standaard
via de toegankelijke website kocht ik een hangmatstandaard, dat was vlot gedaan. via emails werd ik correct op de hoogte gehouden van de levering. Zondag besteld en dinsdagmorgen geleverd. alles in elkaar gezet en heerlijk liggen in de hangmat. nu nog het warmere en drogere weer......
De hangstoel is geweldig!
Prima, snel en netjes afgeleverd. Alles compleet en goed verpakt. De gebruiksaanwijzing was helaas niet helemaal volledig, maar we kwamen er wel uit.
De hangstoel is geweldig! Een klein detail, we hadden het wel leuk gevonden dat er ipv een ecru kussen ook een zwart kussen leverbaar geweest. Maar verder helemaal tevreden.

Resposta da Rainbow Hangmatten en Hangstoelen
Wat was de hangmat snel binnen
Heel lang zitten dubben over welke hangmat ik zou nemen. Dan kan ik vlot bestellen en is hij de volgende dag binnen en lig ik erin!
Dat zegt toch voldoende.
helemaal super!
Er is een grote keuze hangstoelen. Wij zochten er een voor in de babykamer.
Dinsdagavond hebben we de stoel besteld en donderdag was hij al binnen.
En de stoel zit heerlijk! Dus het is echt een aanrader!
Perfect!
Rainbowhangmatten is perfect! Vriendelijke, overzichtelijke website! Uitstekende service en kwaliteits producten!
Snelle levering en prima product
Rainbow maakt waar wat ze op de site beloven. Snelle levering en goede tussentijdse communicatie. Prima product ook.
slecht
Na twee weken wachten nog steets niet binnen gehad.
1 mail gehad de besteling niet op voorraad was en dat de bestelling er einde van de week zou zijn, het einde van de week is al lang voorbij.
Alleen deze mail over de beoordeling gehad (lekker belangrijk)

Resposta da Rainbow Hangmatten en Hangstoelen
prima service
Ik heb een hangstoel besteld en deze was vlot geleverd.
Verder was deze deskundig verpakt en compleet.
Een aanrader!
Super, snel, mooie draagtas.
Snelle levering de volgende dag, mooi en praktisch net in een superhandige draagtas met rits en afdekstrip. Perfecte aankoop.
Goede service en snelle levering
De site werkte niet helemaal toen ik wilde betalen. Hij gaf een error welke vermelde dat de betaling niet goed was gekeurd. Gelijk gebeld en werd heel vriendelijk geholpen. De volgende dag was de hangstoel binnen!
goede site, overzichtelijk, besteld makkelijk en snelle levering
snelle levering, geen klachten.
Helemaal prima
Hangstoel besteld, prettig geprijsd, duidelijke terugkoppeling van de bestelling, snelle levering en hangen maar.
Prima kwaliteit Hangmat met snelle levering
De bestelling was snel binnen. Ik vond wel dat de werkelijke kleur niet overeenkomt met de foto van Paradiso Silver. Het is meer zwart met gebroken wit. De kwaliteit is wel in orde.
accuraat en prettig
Het bedrijf attendeerde mij op een eventuele misverstand betreft kleuren, zeer attent. Prettige communicatie.
kwaliteit goed en snelle bezorging
Ik heb zelf al jaren de standaard en hangmat en bevalt er goed
Deze was bestemd als presentje.
Goed en snel, verpakking mag iets degelijker,was open.
Goed en snel, verpakking mag iets degelijker, was open.
Klantvriendelijk en flexibel
Zeer snelle en flexibele afhandeling. Ik zag pas na het bestellen dat ik mijn hangmat ook af kon halen. Dit was geen enkel probleem, dus 's ochtends besteld en 's middags in huis.
Een supersnelle en correcte levering!
Ik had de kussens 's middags besteld en had ze de volgende dag 's morgens al in huis!! Ik bestel vaak via internet maar zo snel is zeldzaam. Petje af!
Goede service!
Mooie hangstoel, kleur viel niet tegen en de levering was snel! Er miste een onderdeel, deze werd alsnog op de bus gedaan. Nu lekker genieten in onze hangstoel!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.