Randers Dyrehospital Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fået tilbud men blev afkrævet 700 kr mere end aftalt det bør kunderne tænke over De har altid været ok men syntes de er gået for vidt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du vil have kompromisløs og empatisk behandling af din hund, sp kan jeg anbefale Randers Dyrehospital. Jeg bliver altid mødt af dygtigt personale, som ikke overbehandler. Du kan sikkert finde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid kun oplevet Raders Dyrehospital som et skønt sted at komme med sine dyr! Det er en klinik, hvor man kan mærke at personalet har hjerterum og varme - og altid sætter dit elskede kæledy... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hospital Veterinário

Escrito pela empresa

Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi ankom med vores hund som havde…

Vi ankom med vores hund som havde hotspots i nærmest hele hovedet. Vi blev mødt med en fantastisk sød dyrlæge klokken 22.30 om aftenen, der gjorde alt hvad hun kunne for at vi og Buster havde en god oplevelse på trods af omstændighederne.
Jeg er super glad for at vi tog beslutningen og kørte afsted og vi fik den bedste behandling. Super sød og kompetent dyrlæge.
I en akut situation vælger jeg til enhver tid Randers Dyrehospital
Tak herfra

17 de julho de 2026

Hej Martin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er sendt videre til vores dyrlæge Catina, som stod for jeres behandling. I ønskes god bedring og god sommer.

Mvh Claus - Randers Dyrehospital

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venligt personale som var gode til at informere om tingene. God service

13 de julho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Kære Julie. Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os altid meget umage for at informerer om behandlingen og give både patient og ejer, så god en service som muligt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Oplevelse

De har altid været ok men syntes de er gået for vidt denne gang

9 de julho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Jette. Tak for din tilbagemelding. Du havde fået et overslag på operationen, men valgte senere 2 ydelser mere. Det er grunden til de 700 kr. ekstra. Vi skulle naturligvis have oplyst om de 700 kr. Det beklager jeg meget.
Dejlig du var tilfreds med operationen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min hund døjer med en del ting

Min hund døjer med en del ting, men I ser hende, som en helhed, så vi kommer godt rundt, og for taget højde for rigtig mange ting. Jeg føler mig tryg hos jer.

13 de julho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Kære Pernille. Tusind tak for denne dejlige anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ikke mindst din hund. Tryghed er bare så vigtig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De er meget dygtige

De er meget dygtige, søde og medfølende.
Det eneste minus er prisen, de er dyre.

4 de maio de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Annette. Tak for din anmeldelse og tusind tak for de pæne ord. Vi er stolte af vores dygtige og kompetente dyrlæger, som kan give vores kære den bedste behandling. Håber det går godt med Smilla.

Professionelt og trygt.

Professionelt, trygt, forstående og behagelig dyrlæge. ❤️ medgiver de bedste anbefalinger. 🙏🏻

25 de junho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Kære Sabina. Mange tak for de 5 stjerne og din anbefaling. Vi sætter stor pris på det.
Vi gør os altid umage for at give en tryg og professionel behandling til alle vores patinter.
Og ja en sød og forstående dyrlæger, er bare guld værd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjælp til vores syge…

Fantastisk hjælp til vores syge marsvin, en ren redningsaktion.
1000-tak for god service.

22 de junho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Mette og Alvin. Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at høre, at i var tilfredse med behandlingen.

Endnu en positiv oplevelse

Altid venligt personale, høj faglighed og stor omsorg for dyr.

19 de junho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for, at du oplever både venligt personale, høj faglighed og stor omsorg for dyrene. Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til fortsat at tage godt imod dig og Odin.

Venlig og kompetent modtagelse

Venlig og kompetent modtagelse med omsorg for dyret og hensyn til ejeren. Vi følte os mødt og lyttet til, uden at stille worst case scenario i udsigt. Det var dejligt at vi blev oplyst om akut tillæg på forhånd.

11 de junho de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Kære Anette. Tusind tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi gør os altid umage for at drage omsorg for både ejer og dyr.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tarminfektion til 20.500 kr.

Vores Cairn Terrier Aksel havde på gåtur desværre snuppet en formodet kattelort. Dagen efter startede opkastningerne som varede hen over dagen og natten.
Lørdag middag var han så skidt, at vi måtte ringe til vagtdyrlægen, som viste sig at være Randers Dyrehospital.

Vi har haft Cairn Terriere i 39 år og gennem tiden flere gange oplevet samme symptomer, hvor vores egen dyrlæge har behandlet med kvalme og smertestillende samt antibiotika og set virkningen an. Vi havde derfor en forventning om undersøgelse og de sædvanlige behandlende indsprøjtninger som vores egen dyrlæge plejer at udføre, men det mente vagtdyrlægen ikke at man bare kunne gøre. I stedet blev det store program rullet ud.

Så Aksel fik taget blodprøver, som selvfølgelig viste forhøjede infektionstal. Herefter røntgen, kontrastvæske, drop og indlæggelse i fem timer med endnu flere gange røntgen.Vi blev herefter sendt hjem efter at have betalt 12.400 kr.

Søndag havde Aksel det endnu værre, så vi ringede og fik en ny tid. Blodprøve igen, endnu højere infektionstal (for han havde jo ikke fået antibiotika), røngten igen, og så lige en ultrascanning fordi de udtrykte bekymring idet der stadig var rester efter kontrastvæsken, som de mente kunne være stoppet af f.eks. et stykke stof.

Endelig fik vi diagnosen, en tarminfektion, som vi allerede havde spået, og Aksel fik de indsprøjtninger, som vi havde bedt om lørdag. Slutteligt måtte vi betale yderligere 8.100 kr.
Allerede dagen efter havde Aksel det bedre, da antibiotikaen var begyndt at virke.

Set i bagspejlet føler vi os i situationen udnyttet som vagtlægepatient med sygeforsikring!

16 de maio de 2026

Kære Bente og Flemming

Tak for jeres anmeldelse.
Vi er oprigtigt kede af, at I sidder tilbage med en utilfredsstillende oplevelse af Aksels forløb hos os.

Vi har efterfølgende været i kontakt med jer i et forsøg på at gennemgå forløbet og skabe en fælles forståelse, men må samtidig respektere, at vi fortsat ser forskelligt på situationen.

Når vi modtager akutte patienter, træffes undersøgelser og behandlingsbeslutninger ud fra dyrets aktuelle tilstand og med fokus på at identificere eller udelukke alvorlige årsager til symptomerne. Vores anbefalinger gives altid med udgangspunkt i patientens bedste og aldrig ud fra forsikringsforhold.

Vi er glade for, at Aksel kom sig, og vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Mvh Randers Dyrehospital

Altid god service

Altid god service

21 de maio de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Rene. Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at hjælpe dig igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Som ny på kæledyre området

Som ny på kæledyre området. Så føler jeg at det var nemt at få en "hurtig" tid,da ventetid med et sygt kæledyr kan være lang. Da vi ankommer Fiona og jeg så er det meget hyggeligt nærmeste som hjemme. Gode og trygge rammer,så Fiona var da også lige rundt at snuse lidt mens jeg fik en kaffe. Lidt kommunikation problemer mellem mig og dyrelægen. Dette skyldes nok lidt stress fra min side af. Fik en god snak med Birthe efterfølgende så kan kun anbefale dem. Deres smil gav glæde selv til en lidt sur gammel mand som mig

7 de maio de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Tusind tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi prøver altid at have akuttiden, til de patienter som kræver en hurtig tid og ventetiden kan være svær. At man som ejer kan være lidt stresset ved dyrlægebesøg, har vi stor forståelse for og jeg er glad for vores snak.

Professional

Professional

21 de abril de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Mange tak for de fem Stjernet.
Vh. Randers Dyrehospital

Egne tidligere erfaringer

Egne tidligere erfaringer
Man føler sig altid velkommen. Søde og dygtige medarbejdere, som vi har tillid til. Velindrettede lokaler. Gode parkeringsforhold.

20 de abril de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Tusind tak for den gode anmeldelse, som vi sættet stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og kompetent rådgivning.

God og kompetent rådgivning, vedrørende vores kats tænder. Venlig og varm personale, og en meget behagelig klinik at komme i

26 de março de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Kristian. Tusind tak for din anmeldelse. Vh. Randers Dyrehospital.

Erfaren forstående dyrlæge.

Erfaren forstående dyrlæge.
Kan kun anbefale stedet og man bliver altid mødt med venlighed og imødekommenhed og forståelse.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Randers Dyrehospital

Tak Tina for din anbefaling, som vi sætter stor pris på.

God service, god pris.😊

29 de dezembro de 2025

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Per. Mange tak for din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forståelsen og respekten for en familie…

Forståelsen og respekten for en familie der skulle aflive deres kæledyr.

26 de dezembro de 2025

Resposta da Randers Dyrehospital

Hej Line. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe, selv i en afskeds situation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en akuttid lige før jul

Fik en akuttid lige før jul, da min hund var blevet syg.
Alt gik som detbskulle

22 de dezembro de 2025

Resposta da Randers Dyrehospital

Tak for anmeldelsen. Vi er altid glade når vi kan tilbyde akuttid ved behov.
Vh. Birte, Randers Dyrehospital.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais