In tegenstelling tot andere online drukkers moet je voor contour gesneden stickers zelf de cutoutlijnen voorzien. Deze drukker is dus niet geschikt voor hobbyisten. Bij problemen met de cutout li... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Online is alles heel gemakkelijk in te stellen en te bestellen. Levering wordt razendsnel gemaakt en geleverd. Bij vragen is de helpdesk goed bereikbaar en behulpzaak. Kwaliteit (en voor die prijs) is... Ver mais
Contour gesneden vorm van topkwaliteit! Deze week een contour gesneden forex plaat van 10mm binnengekregen: top kwaliteit print en heel strakke vorm. Heel erg blij mee!
Detalhes da empresa
Sobre Reclameland.nl
Over Reclameland
Bij de online drukkerij is automatisering het sleutelwoord. De opties en mogelijkheden in het gebruiksvriendelijke bestelproces zijn eindeloos en omdat het productieproces zo efficiënt mogelijk is ingericht, kan het drukwerk snel gedrukt en geleverd worden. Dankzij het continu meegaan in de laatste innovaties mag Reclameland zich de snelste en meest innovatieve drukkerij van Nederland noemen.In ons traffic centrum wordt uw order verwerkt en controleren we uw bestand(en). Onze dtp-afdeling controleert of uw aangeleverde bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Als onze dtp-ers de bestanden hebben goedgekeurd, zetten zij deze klaar voor de productiemedewerkers.
Wij produceren ons drukwerk op Komori en Heidelberg offset persen die zowel full colour als PMS drukken. Uw digitale drukwerk drukken wij op onze HP Indigo pers, de beste digitale drukpers ter wereld. Voor ons drukwerk gebruiken wij mild solvent ultra inkt. Dit is de nieuwste inkt op de markt die is doorontwikkeld op het gebied van milieu, kleurechtheid, duurzaamheid en krasvastheid.
Hebt u uw drukwerk bij ons besteld? U ontvangt bij elke handeling van uw bestelling een e-mail. Hierin leest u alle informatie over de status. Deze informatie vindt u overigens ook in uw account. Daarnaast krijgt u een e-mail of sms als uw bestelling wordt verzonden. DHL haalt dagelijks alle bestellingen op en bezorgt het de volgende dag al bij u. Zo zijn we u altijd snel van dienst.
Onze producten
Boeken drukken
Offertemappen drukken
Deurhangers drukken
Spandoeken bedrukken
Bekijk onze website voor vele andere drukwerk producten of neem contact op met onze drukwerkspecialisten.
Informações de contato
Madepolderweg 7A, 9608 PX, Westerbroek, Holanda
- 050 8700 130
- info@reclameland.nl
- www.reclameland.nl
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snel en makkelijk te bestellen
Snel en makkelijk te bestellen, ook in je eigen afmetingen !
Mooie kwaliteit 👌🏻👌🏻
Uistekende website
Uitstekende website. Makkelijk en prijskwaliteit verhouding is prima. Levering keurig op tijd. Blij mee

Resposta da Reclameland.nl
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Online is alles heel gemakkelijk in te stellen en te bestellen. Levering wordt razendsnel gemaakt en geleverd. Bij vragen is de helpdesk goed bereikbaar en behulpzaak. Kwaliteit (en voor die prijs) is top.

Perfecte kwaltiteit
Zoals gewoonlijk altijd topkwaliteit en op tijd geleverd!

Resposta da Reclameland.nl
Contour gesneden vorm van topkwaliteit!
Contour gesneden vorm van topkwaliteit!

Ansichtkaarten
Ik bestelde ansichtkaarten, de kwaliteit is goed, op tijd verzonden.

Resposta da Reclameland.nl
Bestellen via reclameland gaat heel erg…
Bestellen via reclameland gaat heel erg makkelijk. Snelle levering! Top!

Prima betaalbaar drukwerk.
Prima betaalbaar drukwerk.
Iets minder netjes gesneden dan bij Flyerzone.
Flyerzone is overgegaan naar Reclameland.
Snelle levering.

Bestelling 2026544091
Bestelling 2026544091 , super snelle levering zoals gepland. Klantenservice denkt ook mee in oplossingen

Top kwaliteit
Top kwaliteit, goede prijzen en snel geleverd!

Prima telefonische hulp
Prima telefonische hulp, goed eindprodukt.

Helemaal top
Helemaal top! Ik had gekozen dat ze alles nakijken of het door jou aangeleverde ontwerp helemaal ok is. Zat nog een klein schoonheids foutje in en hier kreeg ik netjes een terugkoppeling op. Ook nog telefonisch contact gehad om door te nemen of alles juist was en ben goed geholpen.
Producten waren top. Alleen was het 2e product wat gekreukt, dit kwam doordat de doos kapot was gegaan, maar daar kan Reclameland niets aan doen, dit komt door de koerier die niet erg netjes met je bestelde producten omgaat.

Waardeloze partij
Waardeloze partij. Ik zie dat ik niet de enige bent. Ook een bestelling gedaan om met spoed te leveren. Op donderdag besteld om op dinsdag te leveren. Woensdag gebeld waar het blijft en door een fout zou het vrijdag komen. Nu is het vrijdag en opnieuw gebeld. Nu komt het maandag volgens de meneer aan de telefoon die ook nog eens heel onbeleefd was en maar zei dat ik een klacht moest gaan indienen. Een partij andere folders wel op tijd gehad maar drukkwaliteit is slecht te noemen. Ik bestel hier nooit meer.

Fijne partij
Fijne partij, bestel er graag. Mocht er iets niet kloppen dan lossen ze dit keurig op altijd! Kreeg dit keer te weinig B1 borden, maar na een telefoontje binnen 2 dagen de ontbrekende + wat extra ontvangen.
Top service

Niet voor hobbyisten
Bij problemen met de cutout lijn werd verwezen naar een onduidelijke handleiding en een gaven ze ook nog een dode link door. De feedback op het probleem was ook niet duidelijk.
Uiteindelijk de stickers geleverd gekregen zonder mooie contour boord. Dus onbruikbaar.
Zet de anderen aan de kant, en ga naar Reclameland..!
Al vele doeken, banners. spandoeken laten drukken bij Reclameland en met een uitstekend resultaat. En wanneer het niet naar wens is, dan komen ze je tegemoet.
Daarnaast ook snelle levering van de bestelling. De laatste was: 2026531185
Zet de anderen aan de kant, en ga naar Reclameland..!

Resposta da Reclameland.nl
prijs kwaliteit verhouding zeer goed
prijs kwaliteit verhouding zeer goed, mooi eindproduct

Top bedrijf
Ik heb al meerdere keren bij dit bedrijf besteld, zowel foto cadeau's en een whiteboard planbord. Zeer goede kwaliteit, snelle levering, makkelijke website.

Resposta da Reclameland.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.