Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstrem lang leveringstid (vi taler om måneder på varer, som står noteret som værende "på lager" på deres hjemmeside). De sendte først varerne efter flere mails fra min side (men trak dog pengene fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Record Pusher emmer af sjæl. Der er virkelig kælet for detaljen i dette mageløse musikalske univers. Man kan sagtens få en times tid til at gå i butikken, hvor der er mulighed for at drikke en kop kaf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har jegefterhånden bestilt en del plader ved Recordspusher. 9/10 handler går fuldstændig problemfrit. Den 10, hvor der bl.a. kan være forsinkelse fra leverandør, travlhed i butikken mm bliver det a... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens bedste vinylbutik. Kæmpe udvalg og meget stor vinylviden, men Bo arbejder jo også med det 10 timer dagligt og har gjort det i rigtig mange år. Jeg kan kun anbefale at besøge butikken, og så er... Ver mais

A empresa respondeu

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg må desværre tilslutte mig de…

Jeg må desværre tilslutte mig de kunder, der undrer sig over Recordpushers metoder. Jeg har været igennem en ekstrem lang ventetid på plader, der var på lager, bl.a. med levering af en forkert plade, som først bliver ombyttet efter de har modtaget den forkerte retur fra mig. Jeg har tillid til en forretning, når jeg handler på nettet og giver dem alle mine oplysninger, men har indtryk af det ikke går den anden vej fra Recordpushers side. Men værst af alt var at jeg hver gang butikken skulle foretage sig noget i forbindelse med mit køb, selv skulle skrive personligt til Bo og rykke. Hver gang med forklaringen om travlhed, ikke lige i butikken før mandag, ferie osv osv. Jeg skal lokkes af meget gode tilbud før jeg lægger en ny bestilling hos Recordpusher.

31 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke oplevet noget lignende!

Alle varer fremstår som værende på lager, ordren bekræftet.. Skriver en mail et par dage senere: "har i alle varer på lager, hvornår kan jeg forvente levering ?"- får et surt svar: "vi har håndteringstid på 1-5 dage - gider du ikke vente - så skrid..." skriver tilbage: "det var blot en forespørgsel, jeg er villig til at vente". 5 dage senere: "din ordre er annulleret" uden foklaringer eller noget. Er det virkeligt ? i Danmark ? puha, skam !

19 de dezembro de 2023

Meta nice

Meta nice. Har et pladeforbrug og elsker at bruge alle mine penge herinde. Det er 100 procent min yndlings butik. Folk der arbejder der er mui hjælpsomme og mui venlige.

20 de novembro de 2023

Havde bestilt 5 produkter den 9

Havde bestilt 5 produkter den 9. september. Jeg fik en confirmed mail samme dag. Den 15. september sendte jeg en forespørgsel på hvor mine varer blev af, uden at få svar. Jeg skrev en ny forespørgsel den 19. september og fik endelig svar.... at betalingen udløb på ordren så den blev annulleret. Det tror da pokker når det skal ta' 10 dage at pakke en ordre. De skrev jeg var velkommen til at lægge en ny ordre...men 3 af det 5 produkter jeg havde bestil var så i mellemtiden udsolgt.
Ikke et sted jeg kan anbefale at handle hos.

19 de setembro de 2023

Havde bestilt to lp,er

Havde bestilt to lp,er . Den en lp er defekt på flere områder. begge innercover revnet, rids i lp, cover bukket. Billeder sendt til butik.Men ifølge BO var lp i perfekt stand da de blev sendt. Hmm
Så jeg kalder dem løgner. Efterfølgende er jeg blevet udelukket fra at handle i butikken. Sørgeligt de ikke bare indrømmer de har lavet en fejl.
vh jan

27 de junho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Not suggested if you want specific…

Not suggested if you want specific editions. I bought a limited edition of an album and I got the regular one. They have good service though. The record came perfectly fine. Just to add, they literally showed the limited edition in the product page. (quite misleading)

25 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har virkeligt aldrig haft problemer ved…

Har virkeligt aldrig haft problemer ved handel med Record Pusher. Tvært imod har jeg mere end én gang fundet ting der som man ikke, eller sjældent finder andre steder. Min yndlings vinyl butik.

30 de novembro de 2021

Resposta de Recordpusher

Tusinde tak, vi meget glad for din anmeldelse. Desværre er der nogle der bruger Trustpilot til, at komme af med deres sure opstød, så mange tak for din positive anmeldelse :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg handler ikke længere med…

Jeg handler ikke længere med Recordpusher. Har haft nogle problemer med mine bestillinger og jeg får kun bortforklaringer.

10 de novembro de 2021

Resposta de Recordpusher

Vi ked af du ikke har forstået vores tilbagemelding.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Okay

Bestilte seks lp'er i går og modtog en bekræftelse på at ALLE seks varer var sendt afsted. I dag modtager jeg så pakken, som desværre mangler to lp'er, ledsaget af en faktura, hvor der er skrevet på i hånden at varerne er udsolgt. Det bør man oplyse om på forhånd, og ikke sende falsk information afsted om at alle varer er på vej med posten. Den ene vare jeg modtog er desuden beskadiget. Skuffende oplevelse.
OPDATERING: Har efter en dialog med sælger fået erstattet den beskadigede vare uden problemer.
Ift. de udsolgte emner, så går min kritik ikke på at udsolgte emner kan forekomme (som sælger lidt provokerende beklager "at jeg ikke har læst").
Som jeg skriver ovenfor, så kritiserer jeg det, at man sender en bekræftelse, hvor der står, at ALLE varer er afsendt, når det ikke er tilfældet.

1 de outubro de 2021

Resposta de Recordpusher

Vi skriver tydeligt på hjemmesiden, at udsolgte vare kan forekomme, specielt i disse tider, ked af hvis du ikke har læst det. Er varerne beskadiget under transport kan de selvfølgelig byttes, det kræver bare man kontakter os.

Bestilte 5 LP plader og…

Bestilte 5 LP plader og ordrebekræftelsen lå i min indbakke umiddelbart efter.
En lille uges tid senere modtager jeg pakken indeholdende 3 LP plader hvoraf den ene ikke er den udgave som der annonceres med!
Jeg kan bruge tid på at returnere eller få en voucher til senere brug (som - skal det vise sig - ikke virker). Altså det er jo spild af tid.
Ved så stor mangel bør kunden kontaktes INDEN afsendelse, længere er den ikke.

"...men vi forlænger meget gerne denne dato, hvis man kontakter os"
-ja goddag mand økseskaft. Hvad hjælper det? Jeg har både ringet og skrevet uden du har reageret.

29 de março de 2021

Resposta de Recordpusher

Vi beklager du ikke er blevet kontaktet ind afsendelse, men vi skrive på vores side inden køb, at udsolgte vare kan forekomme. Vores voucher har en udløbs dato, men vi forlænger meget gerne denne dato, hvis man kontakter os.

Første - og eneste - gang jeg handler der

Jeg bestilte 4 LP'er og fik hurtigt en ordrebekræftelse på dette.
En uge efter havde jeg intet yderligere hørt og skrev til sælger, at jeg ønskede at annullere ordren. Jeg opdagede kort derefter , at der i min netbank var reserveret ca. halvdelen af det beløb ordren skulle koste , hvilken kun kunne betyde at jeg ville få tilsendt 2 af de 4 bestilte plader. Så jeg skrev til sælger igen.
Men de 2 blev sendt selvom jeg bad om at få ordren annulleret.
Her en uge efter min sidste besked, har sælger stadig ikke svaret mig.
Jeg havde egentlig tænkt mig ikke at afhente pakken, men har valgt at gøre det alligevel , da jeg ikke gider slås med sælger for at få mine penge igen - jeg antager at det nok ville blive temmelig meget op ad bakke.

28 de dezembro de 2020

Resposta de Recordpusher

Vi modtog din ordre søndag d. 13-12 og oplyser dig via mail, at vi har op til 5 arbejdsdage ordre håndtering og sender lørdag d. 19-12. Desværre var 2 af dine vare udsolgt grundet voldsom stor nethandel i år vi valgte, at send de 2 andre produkter, så du havde dem inden Jul, Du har som alle andre 14 dages retur mulighed og alle dine penge igen hvis du ønsker.

Fantastisk service

Fantastisk service herop til jul. Pladerne er nærmest blevet afsendt i det øjeblik, der er trykket køb. Min favorit online-pladebutik 😊

23 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har kun gode erfaringer med Record…

Har kun gode erfaringer med Record Pusher. Hyggelig butik, hjælpsom ejer og gode initiativer med fx små intime instore koncerter eller events hvor musikerne kommer og signerer deres vinyler.
Butikken er helt klart mange besøg værd.

2 de setembro de 2020

Tusinde tak :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn butik med venligt personale og stort udvalg

Jeg har kun rosende ord til overs for Recordpusher! Jeg handler hovedsageligt hos jer online, hvor jeg er vild med jeres store udvalg af 2nd hand vinyler, som jeg ikke finder andre steder!

Jeg har kun besøgt jeres butik i Odense en enkelt gang, men denne oplevelse var mindst lige så god! Super venligt og hjælpsomt personale, der er helt nede på jorden. Og så elsker jeg jeres vinyl-bar!

2 de setembro de 2020

Resposta de Recordpusher

Tak for ordene Simon, det betyder meget for mig :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais