Jeg har købt en indkøbsvogn med hjul fra Regovs, og jeg er virkelig glad for den. Designet er ungdommeligt og har en frisk, flot farve, som gør den både praktisk og pæn at se på. Vognen er samtid... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Det er første gang jeg har handlet hos Regovs, men det bliver IKKE sidste gang. Deres levering på en dag holdt stik, jeg bestilte i weekenden, de behandlede ordren om mandagen, jeg modtog om tirsdagen... Ver mais
Mojn. Købte en 🔑 nøgle lædepung i ægte læder. Til mine nøgle til hus og bil samt div låser. Hurtig levering godt og sikkert indpakning. Tak
Jeg fik pengene retur! - Da det viste sig at produktet ikke kunne anvendes! En medarbejder fra firmaet forsøgte ellers at give mig alt mulig hjælp!!
Detalhes da empresa
- Loja de bolsas e malas
- Loja de Artigos para Acampamento
- Loja de Acessórios de Moda
- Loja de artigos domésticos
- Loja de artigos de couro
Escrito pela empresa
Du bør vide: Vi betaler ikke til Trustpilot. Aftalen er opsagt og fornyes ikke. Hurtig levering i Danmark. Fragt 39 kr. Gratis på ordrer over 599,- og Intet kortgebyr Din ordre afsendes indenfor 1 hverdag Du har 365 dages fuld returret og kan altid få pengene tilbage E-mærket shop - din tryghed for en sikker handel på nettet Mail: info@regovs.dk - vi svarer hurtigt tilbage. Eller ring på telefon 61515300
Informações de contato
Højgårdsvej 25, Port 5, 8620, Kjellerup, Dinamarca
- info@regovs.dk
- www.regovs.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har købt en indkøbsvogn med hjul…
Vognen er samtidig meget robust og kører utrolig let. Selv når jeg har tunge indkøb i kurven, mærker jeg næsten ikke tyngden, fordi vognen bærer vægten så godt. Det gør det meget nemmere og mere behageligt at gå rundt og handle.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb. Det er en praktisk, flot og velfungerende indkøbsvogn, som jeg varmt kan anbefale.
Godt produkt og hurtig levering
meget tilfreds med udvalget
meget tilfreds med udvalget. jeg benyttede mig af 10% rabat ved køb af 3 + varer.
Dejlig web shop med stort og…
Dejlig web shop med stort og inspirerende udvalg samt gode tilbud. Har handlet der i mange år og altid været tilfreds. Kundeservice helt i top.
Mojn
Nemt og overskueligt og hurtig levering
Nemt og overskueligt og hurtig levering
Vi har købt flere tasker inde ved jer
Vi har købt flere tasker inde ved jer. Og vi har altid været tilfreds med det vi har købt.
Super gode vare og meget at vælge…
Super gode vare og meget at vælge imellem. Og hurtig levering. Venlig hilsen Kirsten
God oplevelse
Fin hjemmeside, god pris, hurtigt levering, tryg oplevelse, vil helt sikkert handle der igen ;)
Rigtig godt og stort udvalg
Rigtig godt og stort udvalg. Den kabine kuffert jeg købte er virkelig god. Godt køb
Gode tilbud og hurtig levering
Jeg skulle købe en fødselsdagsgave, men endte med at købe 4 Reisenthel toilettasker, da der var extra rabat ved køb af 3.
2 til mig selv, 1 til veninden, og en til fødselaren 🤩
Hurtig og nem levering til ønsket pakkeshop.
Rigtig gode produkter og hurtig…
Rigtig gode produkter og hurtig levering, som kom få dage efter. :)
Fremravne service.
Jeg fik pengene retur! - Da det viste sig at produktet ikke kunne anvendes!
En medarbejder fra firmaet forsøgte ellers at give mig alt mulig hjælp!!
Hurtig levering. Sød besked med i pakken. Kan kun anbefales. Og tasken ser ud lige som lovet på billedet.
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering, god pris god oplevelse
Hurtig ekspedition og fin reel…
Hurtig ekspedition og fin reel beskrivelse af mine varer.
Godt produkt til god pris
Hurtig levering og pæn lille…
Hurtig levering og pæn lille køkkenvogn. Dog svær at samle, da skruerne ikke passede helt til gevindene. Skulle have hjælp af en ven med meget stærke fingre.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.