Reinhof Kitchen Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Reinhof Kitchen staat voor premium, PFAS-vrij koken. Onze pannen hebben een duurzaam bakoppervlak van puur titanium, zonder traditionele antiaanbakcoating, en zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik met focus op kwaliteit, veiligheid en een lange levensduur.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

11 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuke Pan maar veel kan beter.

In september 2026 bestelden wij een 28 cm Titanium koekenpan. De levertijd bleek 9–11 werkdagen te zijn, dat was bij de bestelling absoluut niet duidelijk voor ons. We kregen vlak na de bestelling een e-mail dat de pan nog 1–2 dagen werd gecontroleerd op deukjes en krassen. Raar dachten we “een eindcontrole had toch allang gedaan moeten zijn”.

Wat ons vooral tegenvalt is de service: een lange levertijd en de boodschap dat als je na 11 dagen niets hoort je zelf maar contact moet opnemen en er dan een passende oplossing komt, is niet erg klantvriendelijk.

Reinhofkitchen beweert via e-mail dat de pannen uit Japan komen maar echte handgemaakte titanium pannen uit Tsubame-Sanjo zijn extreem kostbaar. Een prijs van rond de €100-€120 voor een handgemaakte 5-laagse titanium pan uit Japan is economisch gezien vrijwel onmogelijk. Dus dit verkoopverhaal geloof ik van geen kanten.

Deze zogenaamde Reinhof pan is exact dezelfde die we eerder via Bol.com via een externe partner bestelden. Alleen dat was een 26cm versie die uit China bleek te komen, er zat een Chinese sticker op de doos en nergens is het merk Reinhof te vinden ook niet op deze pan. Dit soort pannen wordt geleverd met het handvat los, dat moet je er zelf opzetten net als de handgrip van het deksel. Niet erg Japans lijkt me.

TRACK & TRACE
Na meerdere dagen kregen we een e-mail dat de pan onderweg was maar nergens werd vermeld of dat door PostNL of DHL was. Het bleek een eigen gemaakte nep track & Trace pagina te zijn, als zoethoudertje voor de lange levertijd. Toen ik er naar informeerde bij Reinhofkitchen liet men weten dat de pan via PostNL zou komen en kreeg ik een tracking code maar deze was helemaal niet bekend bij PostNL. Uiteindelijk klopte dit dus ook niet en kwam de pan via DHL naar ons toe.

EERSTE BESTELLING
Ze geven 10% welkomstkorting voor je eerste bestelling maar dit werd pas zichtbaar nadat we onze eerste bestelling geplaatst hadden zichtbaar. Reinhof wilde deze niet alsnog verrekenen, maar verwees naar een kortingscode te gebruiken bij de volgende bestelling. Daar hebben we niets aan dat is de klant bijna dwingen om weer een bestelling te moeten plaatsen.

Het retourbeleid is volgens AI dat je een pan absoluut niet mag gebruiken en dat deze binnen 30 dagen teruggestuurd moet worden. De kosten zijn dan 100% voor de consument. Voor een normale Nederlandse webshop is dit een heel vreemd en ongunstig retourbeleid, maar voor een dropship- of DTC-merk dat nagenoeg rechtstreeks vanuit China levert, is dit helaas de standaard tactiek.

Een transparante webshop vermeldt zijn retouradres gewoon openlijk op de website. Reinhof Kitchen houdt dit geheim totdat je hen e-mailt. Dit doen ze bewust: als consumenten vooraf zien dat ze een zwaar pakket naar Azië moeten sturen (wat al snel €20 tot €30 kost), haken ze af en bestellen ze niks.

Kortom: de pannen zijn okay maar ook deze kunnen ook aanbakken, ze hebben een speciale kooktechniek nodig om
dat aanbakken te vermijden. De hoge prijs, trage levertijd, nep informatie over track & trace en de klantenservice kunnen wat ons betreft een stuk eerlijker en beter.

Een eventuele volgende bestelling gaat via okuracookware

21 de setembro de 2026

EEN FANTASTISCHE PAN EN EEN GOEDE SUPPORT

Ik had mijn bedenkingen, maar toch een pan besteld. De pan arriveerde binnen de beloofde termijn.....en de pan is FANTASTISCH.
De lange termijn zal nog moeten blijken, maar het gevoel is goed.
Speciale complimenten voor de supportafdeling, voor hun uitgebreide uitleg en hulp.

21 de setembro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurstellend voor een pan van ruim…

Teleurstellend voor een pan van ruim €120. De afwerking en losse onderdelen voelen eenvoudig aan en bij het eerste gebruik bleven twee eieren volledig aan de pan vastplakken. Voor mij komt de kwaliteit niet overeen met de prijs en de verwachtingen die worden gewekt. Daarom retour gestuurd.

16 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Enorm fijne koekenpannen!

Gebruik de koekenpannen nu al ongeveer 4 maanden en ze zijn blijven super mooi en bakken geweldig dankzij het gehamerde patroon, echt een aanrader dus!

12 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste instantie dacht ik oeps een…

In eerste instantie dacht ik oeps een kat in de zak gekocht voor meer dan 100,-
Hij bakte aan 🤨 en kreeg hem niet mooi schoon. Na foto’s te hebben gestuurd binnen een uur reactie te heet en te veel vet, en als advies om eerst t ebook te lezen…. Dan wordt een hoop duidelijk
Net even anders de braadpan gebruiken dan ik gewend was ,
Bedankt voor de tips en het nogmaals sturen van t ebook.
Super rustig koken zonder pfas 🫶👍👏

15 de setembro de 2026