Jeg bestilte tre produkter fra Raz skincare hos ren velvaere shop. Fik dagen efter en mail om at et af produkterne var udsolgt, og blev spurgt om jeg ville bestille noget andet eller få beløbet nedskr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Helt perfekt forløb. Købte fine varer til rigtig gode priser. En vare var i restordre et par dage, men fik straks besked fra kundeservice. De løste også en forespørgsel hurtigt og meget tilfredsstille... Ver mais
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg har ALDRIG i mit liv oplevet så dårlig service. Over 2 måneders leveringstid, hvor jeg selv har måtte rykke for information flere gange. Produk... Ver mais
Nem bestilling. Hurtig pakning. Stabil levering. Bestilte varer på en højhellig Kristi Himmelfarts Tor's-dag🤓, og modtog besked om at afhentningen var klar i den valgte pakkeshop allerede om lørdagen... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
REN velvære shop med fokus på økologisk hudpleje, sund kost, kosttilskud og velvære. Vi har stor fokus på økologisk hudpleje og udvider hele tiden sortimentet af produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer.
Informações de contato
Fanøvej 10D, 8382, Hinnerup
- salg@ren-velvaere.dk
- www.ren-velvaereshop.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Varen jeg købte var til en god pris
Varen jeg købte var til en god pris. Og hurtig levering.
Det billiste sted på nette jeg kunne…
Det billiste sted på nette jeg kunne finde Pukka te.
Billige med mange andre vare også.
Såsom pleje til kroppen osv.
Så ikke sidste gang jeg køber hos dem.
Alt var i top
Ikke helt godt
Lever desværre ikke op til mine forventninger. En god service er, at man informerer omkring længere leveringstid uden at kunden spørger til det. Jeg sendte en mail til dem, at jeg undrede mig over, at den ikke var afsendt endnu. De beklagede forsinkelsen og ville lige informere om, at en af de varer som jeg har bestilt ikke bliver sendt. Der står ikke på hjemmesiden, at varen var udsolgt. Jeg giver derfor udtryk for, at jeg ønsker varerne men ønsker ikke betale den ekstra fragtomkostninger der så vil være, da varen ikke overstiger 500 kr, for at få gratis fragt. Jeg spørger derfor ind til om denne vare så sendes seperat efterfølgende.. Jeg har ingen svar modtaget endnu, samt heller ingen oplysninger om at pakken er blevet leveret til fragtfirmaet….. Jeg tror ikke jeg vil handle der igen…
Super let bestilling
Super let bestilling, hurtig levering af mine varer, afhentning 2 dage senere
Bestilling, men ingen respons
Har bestilt en vare den 29/1 men har ikke fået nogen ordrebekræftelse. Kan hverken få kontakt med dem pr. telefon eller email. 😬
REN Upålidelig
Jeg har ventet på mine varer i snart 14 dage. Pengene er trukket fra min konto men ingen varer leveret.
Gode tilbud og hurtig levering
Gode tilbud og hurtig levering - handler absolut gerne her igen.
God udvalg
De har et stort udvalg af forskellige ting, med god beskrivelse. Det jeg bestilte ankom super hurtigt
Great product and quick delivery !
God rabat på god kvalitet
handler ikke igen.
Bestilte en pakke i starten af december. har her kort for jul endnu ikke modtaget noget fra dem. har forsøgt at kontakte dem næsten hver dage, men de har blot lukket deres telefon og svarer ikke på mails. Spændende om den kommer.
Anbefalesværdigt firma
Rigtig god service. Fin webshop. Fik bragt en sag med PostNord på plads med det samme. Tak Michael
Jeg har bestilt 3 vare og kun modtaget…
Jeg har bestilt 3 vare og kun modtaget to. Når jeg kontakter dem er der intet svar. Super æv at mangle halvdelen af fødselsdagsgaven og spild af penge.
God priser og hurtig levering
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg bestilte lidt over middag og dagen efter fik jeg mine varer. Ikke sidste gang jeg bestiller varer her
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Er glad for at de anvender DAO, da pakken så ligger ude foran ens dør.
Hurtigt fragt og kvalitet vare
Jeg er glad kunde! Og jeg vender tilbage 😊
Da jeg først læste anmeldelserne på Trustpilot, bed jeg mærke i de få negative - og det var lige før, at jeg ikke købte noget på shoppen. MEN jeg fulgte min mavefornemmelse og købte alligevel en ret stor ordre, bl.a. proteinpulver, kreatin og Jane Iredale make up. Pakken kom efter 7 dage (egentlig fair nok, da jeg handlede søndag aften i Black Friday weekenden!). Det hele var perfekt og fint pakket også (af Melissa, mener jeg hun hed). Jeg er en glad kunde og køber gerne en anden gang på Ren Velvære Shop. Eneste grund til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi kundeservice lovede at sende pakken senest onsdag, men den kom først afsted fredag - i mine øjne skal man ikke love noget, hvis ikke man overholder det. Men udover det, så er alt godt ❤️
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.