bra service däremot så fick vi ett riktigt skithotell. Läget var centralt. frukosten var jättebra men städningen av toaletterna som låg en trappa ned städade man inte en ändå gång på våran vecka... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
När vi bestämt oss för att resa med Hurtigrutten fick vi ett tips om att Bob Jensen på Resia i Hässleholm var expert på detta. Vi tog kontakt med honom, han ingav oss ett stort förtroende direkt, han... Ver mais
Mycket bra snabbt tillmötesgående.Inkännande resehandläggare En litet minus är att den offert jag fick en vecka innan visade sig bli betydligt dyrare (20%) vid betalning Dock en positiv upplevelse at... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Sedan 1974 har vi hjälpt kunder att boka resor. Hos Resia får du personlig service samt värdefulla tips och råd inför din resa. Vi skräddarsyr resan efter dina behov och erbjuder allt från weekendresor och paketresor med flyg och hotell till sista minuten. Hos oss kan du även boka all inclusive - perfekt för familjen.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Utmärkt service
Utmärkt service! Hade klantat mig med mitt presentkort, Resia löste det omgående.
Alltid lika smidigt att boka hos Resia.
Flygresa
Jag är van vid att själv boka resor och boende. Men plötsligt orkade jag bara inte gå fram och tillbaka på bokningsajterna och jämföra tider och priser. Då skickade jag uppgifter om när, var och hur jag ville resa. Några timmar senare fick jag flera färdiga förslag att välja mellan. Jag valde, det bokades och jag betalade. Allt medan jag satt på flygplatsen i väntan på ett flyg.
Suveränt smidigt.
Kjelle A bra service och rätt tänk
Ringer bara till patricia Nilsson och…
Ringer bara till patricia Nilsson och hon vet precis vad jag vill ha
Super
Toppen service!!
Bra service
Bra service, trevligt bemötande, kunnig personal.
Bra och snabb hjälp vid vår bokning av…Fotbollsresa
Bra och snabb hjälp vid vår bokning av resa till Milano!
Mycket bra snabbt…
Mycket bra snabbt tillmötesgående.Inkännande resehandläggare
En litet minus är att den offert jag fick en vecka innan visade sig bli betydligt dyrare (20%) vid betalning Dock en positiv upplevelse att vara kund hos er.Tack Daniel Sundströmoch Annelie Svärd på kontoret på Sveavägen !
Fantastisk service
Fantastisk service.
Återkom med besked som utlovat.
Visat tålamod.
Mycket hjälpsam.
Ställde frågor på ett mycket trevligt sätt.
Var inte påstridig med reklam för extra reseförsäkringar.
Mycket bra hjälp
Jag är supernöjd med all hjälp jag får av Christina Jonsson i Kalmar. Hon är en Pärla
Mycket bra service 👍🏻
Suverän service
Suverän service av vår Resia-kontakt
Tar hänsyn till och tillfredsställer alla önskemål.
Enkelt och mycket bättre än egna web-sökningar
Fick bra tips om vart man skulle bo
Fick bra tips om vart man skulle bo, vid resa till Rom.
Utmärkt service
Mycket trevligt bemötande även i år …
Mycket trevligt bemötande även i år fick tala med en Helene i Borås som hjälpe oss perfekt.
Betalning via nätet
Det borde vara enklare att kunna betala sin resa, även om man har bokat en gruppresa så ska man ändå bara betala sin del samt att man ska kunna betala sin resa när man vill innan slutdatum. Visserligen så finns ett BG.nr på bekräftelsen men man vill betala med kort då det finns försäkring med på kortet.
Lillian på Resia i Hässleholm hjälpte…
Lillian på Resia i Hässleholm hjälpte mig. Wow, vilken service! Dessutom lite restips! Guldstjärna till dig. Ingrid