Restaurant Haandvaerk Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi havde set overordentlig meget frem…

Vi havde set overordentlig meget frem til denne aften og mødte op med høje forventninger — forventninger, som desværre viste sig ikke at blive indfriet.
Det undrede os i høj grad, at udvalget af alkoholfrie drikkevarer til maden var begrænset til cola og vand. Vi savnede et mere gennemtænkt og sofistikeret alternativ, så gæster, der ikke drikker vin, også kan få en fuldendt gastronomiskoplevelse.
Der skete desværre en fejl med vores forretsbestilling. Den slags kan naturligvis smutte, men det var uhensigtsmæssigt, at tjeneren valgte at servere en tredjedel af forretterne først, mens der gik betydelig tid, før de sidste to ankom. Det gjorde det svært at nyde et varmt måltid sammen. Når det er sagt, skal det fremhæves, at forretterne rent smagsmæssigt var en særdeles positiv oplevelse.
Skuffelsen var dog stor, da en af os under forretten måtte trække et stort stykke plastik ud af munden. Vi gjorde tjeneren opmærksom på hændelsen, hvorefter retten blev taget med ud i køkkenet. Det var stærkt urovækkende at få at vide, at "det desværre sker tit" — en uheldig arbejdsgang, som burde være korrigeret første gang, det fandt sted. Der blev hverken udvist synderlig beklagelse eller tilbudt en kompensation, hvorfor vi selv måtte foreslå, at retten blev trukket fra regningen.
Hovedretten var udmærket, om end præsentationen fremstod en kende for rustik og manglede elegance. Til gengæld var tilberedningen af fisken lige i øjet. Desserten var noget anonym, men fejlede ellers intet. Det undrede os dog en del at få serveret vores espresso i et krus. Generelt fremstod betjeningen uerfaren, og vi savnede blandt andet en præsentation af de enkelte retter.
Stedet besidder utvivlsomt et stort potentiale; smagene var momentvis fremragende, og vi forstår visionen, men som oplevelsen var i aften, efterlades man med et indtryk af, at der stadig er lang vej igen. Det samlede niveau fremstod desværre for amatøragtigt i forhold til prislejet. Vi håber inderligt, at denne feedback kan tjene som konstruktiv inspiration til stedets videre udvikling.

6 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais