Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besøgte restauranten den 1. Dec, konen bestilte risotto og jeg bestilte en pastaret. Drikkelse og mad kom hurtigt, men jeg fik serveret en eller anden svamperet med grøntsager, hvilket jeg ikke bryde... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Var i besiddelse af brunchs` Deal og havde bestilt bord, i tidsrummet der stod beskrevet. Ved ankomsten var køkkenet lukket, så måtte vente 1/2 time. Den juice der var incl i prisen, viste sig at vær... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besøgte restauranten i Nyhavn til en hyggelig frokost. Stor skuffelse! Kedelig platte med tørt brød og en fiskefilet der smagte som om den var genopvarmet. En kartoffelmad med en vandet kartoffel med... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God mad. Du skal dog ikke vælge restauranten for billedernes skyld. Hvis det er en fin restaurant, med hvide duge, du leder efter, og som billederne viser, så er det ikke Heering du skal vælge. Med en... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Starter med

Starter med, at få brød serveret med en brugt smør og tjener skærer brød med manglende brug af handsker.
Vinen som vi bestilte blev hældt op i baren uden mulighed for, at se om det også var den vin vi bestilte.
Da vi bad om at se vinen kom tjeneren med en uåben flaske.🤔🤔
Meget dårlig service.
Kan ikke anbefale stedet, i hvertflad sidste gang vi har spist der. 😡😡😡😡😡😡😡

24 de junho de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi var 4 personer til middag på…

Vi var 4 personer til middag på Restaurant Heering i Nyhavn d. 23. Maj.
Maden og selve stemningen i restauranten var god.
Men... ingen af os blev spurgt om Coronapas, da vi kom. Vi spurgte så selv, om vi skulle forevise det, svaret af tjeneren var, at hun var ligeglad.
Hun havde heller ikke selv mundbind eller visir på.
Det virker ikke trygt i denne Covid tid.
Derfor kun de 2 stjerner.

24 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad. Havde en sweetdeal på 2 retters menu. Gullashsuppe og brændende kærlighed. Hyggeligt sted og sødt personale. Kan varmt anbefales

7 de novembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi var 2 par der spiste frokost den…

Vi var 2 par der spiste frokost den 11/6. Vi bestilte en platte og 4 øl fra fad ligeledes 4 snaps. Den ene i selskabet skulle have en Tuborg fra fad og vi andrenoget special øl. Tuborg blev serveret lunken i et grimt glas vi andre fik kolde Øl i fine glas. To af de bestilte snaps havde de ikke og heller ikke så mange andre. Tjeneren kunne ikke dansk og talte heller ikke godt engelsk. Maden var ok men serveringen ikke så pæn at se på. Vi havde nok en forventning om at når der var så få gæster i Nyhavn ville modtagelsen og betjeningen være noget bedre. Regningen var også forkert.
Kommer nok ikke igen

12 de junho de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Var 3 personer der ville have…

Påskefrokost hos Heering i Nyhavn
Var 3 personer der ville have påskefrokost på Heering rest i Nyhavn - bestilte bord via R2N til kl 15 søndag 1/4 - ved ankomst til rest fortalte vi havde bestilt via R2N blev anvist et bord. Bestilte 3 frokosttallerken, 3 fad øl og 1 snaps menu.Tjeneren kom med snaps menu og meddelte at de var løbet tør for øl så de skulle lige til naboen for at hente nye forsyning - efter en del ventetid kom vores mad men stadig ingen øl - fik ny undskyldning at de skulle hentes - kom ca 10min efter vi havde fået maden!!!! Maden ok. Vi bad om regningen og jeg betalte med credit kort - da jeg valgte nej til drikkepenge sagde servitricen - 1000 tak -hvilket jeg fandt umådelig flabet. Jeg gik, men ved nærmere eftertanke kom jeg i tanke om at der ikke var trukket de 20% fra via R2N og gik tilbage. Blev mødt af samme servitrice som jeg tidligere havde meddelt vi havde bestilt via R2N og som ligeledes havde taget mod betaling - “Det måtte jeg meget undskylde at hun havde glemt, sagde hun
Vi havde en total dårlig oplevelse af Heering restaurant i Nyhavn - dårlig og noget uforskammet service
Erik
Servitricen var af udenlandsk herkomst

1 de abril de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais