Restaurantlynetten Avaliações 104

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan overhovedet ikke nikke genkendende til "troldens" anmeldelser af Lynetten. Maden er altid frisklavet, gode portioner, god stemning både blandt personalet samt kunderne. Der er sjove og gode... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid skønt at spise på Lynetten. Udsigten er fantastisk og maden er yderst velsmagende og ikke mindst er betjeningen i tip top. De er altid søde og hjælpsomme og de forstår hvad der skal til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk mad. Vi kan kun varmt anbefale Restaurant Lynetten. Personalet er smilende og hjælpsomme. Jeg fik dagens ret, som smagte rigtig dejligt. Serveringen er hurtig. Vi glæder os meget til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig dejlig aften! Super sødt personale, specielt Trine og Julie, bliver man altid i godt humør når man snakker med dem. Kommer helt sikkert igen.

Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad os snakke om forureningen af…

Lad os snakke om forureningen af udendørs arealet op til sæson starten så folk kan vælge et bedre sted, man kan desværre ikke uploade billeder på trustpilot men der er heldigvis andre steder på nettet hvor dette er muligt. Amagerværket efterlader pletter på både og alt andet udendørs inkluderet er restaurantens borde og stole, sidder du for længe uden for er det helt sikkert ikke sundt for dit helbred, er du der i dagtimerne i hverdagene kan du se fra restaurantens arealer lastbiler der kører i pendulfart med forurenet jord der ligeledes blæser over mod restauranten, er det virkelig et sted du har lyst til at opholde dig når Reffen har så mange gode alternativer?

20 de abril de 2026
logotipo da Restaurantlynetten

Resposta de Restaurantlynetten

Kære Daniel,
Vi må som virksomhed tage skarp afstand fra, at du – på baggrund af en personlig uoverensstemmelse med en medarbejder – vælger at offentliggøre negative anmeldelser af vores forretninger på Trustpilot, herunder via flere forskellige profiler.
Dine anmeldelser er hverken i overensstemmelse med de faktiske forhold eller baseret på reelle oplevelser. Derudover inddrager du forhold, som ikke har nogen relevans for vores drift. Da du ikke har besøgt vores steder, har du ikke et sagligt grundlag for at anmelde os.
Samtlige anmeldelser samt tilhørende profiler vil blive indberettet til Trustpilot som værende falske.
Vi vil ikke indgå i yderligere dialog eller besvare dine anmeldelser fremadrettet. Dette svar vil blive anvendt på alle opslag, der kan henføres til dine profiler.
Det er beklageligt, at situationen har udviklet sig til dette niveau. Jeg håber, du fremadrettet vil vælge en mere konstruktiv tilgang – og i øvrigt få det bedste ud af hverdagen.
Skulle du mod forventning ønske en konstruktiv dialog så send mig en mail på Kasper@couloir.dk
Kasper

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Selskaber burde finde et andet sted

Selskaber burde finde et andet sted, indendørs belysning er dårlig og udendørs arealer er forurenet af nærliggende kraftværk og lynetteholmens byggeri.

19 de abril de 2026
logotipo da Restaurantlynetten

Resposta de Restaurantlynetten

Kære Daniel,
Kasper

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted og fantastisk dagens ret det var en sand fornøjelse og super dejligt og imødekommende personale 5 stjerner her fra

13 de abril de 2026

Fantastisk mad.

Fantastisk mad.
Vi kan kun varmt anbefale Restaurant Lynetten.

Vi glæder os meget til at spise på lynetten igen 🙏

10 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Den dejligste restaurant 🌟🌟🌟🌟🌟

Maden er altid frisklavet, gode portioner, god stemning både blandt personalet samt kunderne. Der er sjove og gode arrangementer. Deltager ofte i Resturant Lynettens hyggelige Bingo aften, hvor menu er Stegt flæsk med persillesovs. Dagens ret er ligeledes super, med spændende varianter. Udover dagens ret er der også om fredagen "Fredags steg" med hjemmelavet bearnaise. Til frokost er der virkelig pænt frisk smurt smørrebrød. Udvalget er bredt, og maden er lækkert tilberedt. Ps. Deres desserter er også gode 🍨😊
Jeg vil varmt anbefale Restaurant Lynetten. Kom gerne som et selskab, som familie, som par, eller alene - og nyd omgivelserne, stemningen, samt maden.
🌟🌟🌟🌟🌟

7 de abril de 2026

Alt var godt

Vi var der i søndags og fik dagens ret som var flæskesteg med sprød svær, alt var super godt og vi gik derfra næsten for mætte. Vi vil også gerne rose tjeneren Trine som virkelig får en til at føle sig velkommen med et smil på læben.

4 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais