Prima webshop. 2 lampjes besteld. Moest alleen wel beetje lachen, dat daar een hele grootte vrachtwagen voor kwam. Had natuurlijk ook in de brievenbus gekund 😊 Verder prima, duidelijke site!
Veja o que dizem as avaliações
Betrouwbare partij die mee denkt. Altijd netjes persoonlijk telefonisch of per mail te woord gestaan. Ze hanteren goede prijzen en zeer goede voorwaarden. Levering en communicatie is erg goed.
In verband met twijfel over de afmetingen telefonisch contact gezocht met retaillampen. Goed advies gekregen en telefonisch de opdracht gegeven. De bestelling was snel in huis en per mail netjes een b... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
sneller dan dit een lamp bestellen kan bijna niet. SUPER :)
Binnen 3 minuten; lampen in winkelwagen, aangemeld op de site en betaling afgehandeld.
SUPER snel en een ruime keuze voor een heel scherpe prijs.
Snelle service uitgebreid assortiment
Prima webshop. 2 lampjes besteld.
Had natuurlijk ook in de brievenbus gekund 😊
Verder prima, duidelijke site!
Snelle verzending, slechte verpakking
Op 4 oktober heb ik rond 10u twee lampjes besteld. Deze ontving ik op 5 oktober van de bezorgdienst. Dat is snel en zoals het hoort.
De lampjes zelf zijn per stuk in een kartonnen verpakking. Die verpakkingen waren vervolgens door Retaillampen in een plastic zak gestopt en daarop was de adressticker geplakt. Ik bestel behoorlijk vaak online maar deze manier van verzenden voor braakgevoelige spullen heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dit is mijns inziens niet zoals het hoort.
Goede en snelle levering
2 lampen besteld. Deze zijn twee dagen later geleverd. Prima.
Ga zeker weer bestellen wanneer ik lampen nodig heb
Lijkt heel veel goedkoper maar is het uiteindelijk maar een beetje
Lijkt goedkoop echter op het laatst komt de BTW er nog even overheen, zelfs over de verzendkosten.... Heb ik gewoon keihard overheen gekeken. Maargoed als nog iets goedkoper dan ik elders kon vinden maar niet het grote verschil als men in eerste instantie verwacht.
prima bedrijf
Ik heb de bestelde TL lampen de volgende dag al ontvangen, zoals telefonisch ook was toegezegd.
Werkt prima. Verpakking ook goed.
Voor herhaling vatbaar
Snelle service en een goed product voor een prima prijs!!
Prima levering
Snelle levering van een bulkbestelling aan ons bedrijf. Gewoon een goede afhandeling zoals je zou verwachten van een dergelijke leverancier.
Zo zouden alle bedrijven moeten zijn.
Lage prijzen en een geweldige service / after sales. Wat wil je als consument nu nog meer? Ik bestel in ieder geval volgende keer weer bij dit bedrijf. Een aanrader!
Levering lampen
Keurig op tijd! Super gedaan retaillampen.nl
Uitstekend
In mijn vakgebied plaats ik veel lampen, daarom was ik eerst sceptisch over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb toch een paar lampen besteld en na een zeer snelle levering kwam ik tot de conclusie dat dit uitstekende lampen zijn. Ik ga hier vaker bestellen. Zo kan ik zelf goede kwaliteits lampen neerhangen tegen een scherpe prijs. Zeer aan te raden.
Een vertrouwde plek voor onze lampen
Een fijne website en erg klantvriendelijk.
Snelle levering en al mijn vragen werden netjes beantwoord.
Geweldige service
Alles gevonden wat ik zocht. Snelle levering, netjes verpakt, top!
Prima service
Bestellingen worden snel opgevolgd - worden goed verzorg. Bij vragen of problemen wordt snel een antwoord gevonden. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Prima dus.
Zeer goed
Snelle service. Alles verliep soepeltjes. Alles was netjes en goed beschermt verpakt. Ben echt zeer tevreden. Ga zeker vaker bestellen bij Retaillampen