Slechte service. Ik wilde voor aardig wat geld daar lampen kopen. Om de kleur te checken, heb ik twee artikelen besteld. Wilde vragen of we dan iets kunnen regelen voor de retourkosten, maar je krij... Ver mais
Heel goede ervaringen met dit bedrijf. In eerste instantie lichte beschadiging aan een van de twee lampen, zonder moeite werden ontbrekende onderdelen alsnog verstuurd. Helaas toch meer met de lamp aa... Ver mais
Verlichtingsspecialist sinds 1955. Webwinkels sinds 2006.
Leeghwaterstraat 75, 3364AE, Sliedrecht, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Resposta de Rietveld Licht
Omdat ik gekregen heb wat ik had besteld en dat is nogal wat tegenwoordig

Resposta de Rietveld Licht
Goede ervaringen mee. Levert snel. Goed verpakt. Prima assortiment.

Resposta de Rietveld Licht
Ik heb inmiddels twee lampen bij Rietveld besteld. Mijn huis heeft een Japandi stijl en deze lampen passen er perfect bij. Zo fijn dat Rietveld verschillende type lampen hebben van dezelfde lijn. Het wordt netjes verstuurd en goed verpakt. De prijzen zijn alleen iets hoger, maar je krijgt wel kwaliteit.

Resposta de Rietveld Licht
In totaal 5 lampen gekocht tijdens onze verbouwing. Vanwege latere levering van de eettafel hebben we 1 lamp pas later uitgepakt en die bleek beschadigd te zijn in de doos (zul je natuurlijk net zien). Na contact is dit alsnog netjes opgelost, zelfs buiten de 30dgn retour termijn. Fijne winkel met een uitstekende service.

Slechte service.
Ik wilde voor aardig wat geld daar lampen kopen. Om de kleur te checken, heb ik twee artikelen besteld. Wilde vragen of we dan iets kunnen regelen voor de retourkosten, maar je krijgt een botte man aan de lijn. Iemand anders luisterde mee, en die vond precies hetzelfde. Bagger service.

Resposta de Rietveld Licht
Pure brol, een houten staanlamp gekocht van meer dan 100 euro, uitgepakt, schakelaar flopt eruit, en kop waar lamp op zit wankelt, resultaat scheve lamp, ik zou denken dat het van Chinese makelarij is want dit is voor een Nederlandse site pure ... ik vrees mijn geld kwijt te zijn want retour moet jezelf betalen, en ja dan heb je nog geen nieuwe! opgelet, aan alle mensen die denken dat ze hier een koopje doen, zo jammer ordernummer Factuur 26689243

Resposta de Rietveld Licht
De service is goed, juiste informatie en als er wijzigingen zijn krijg je hier op tijd bericht van.
De showroom is ook mooi ingericht en overzichtelijk.

Resposta de Rietveld Licht
Mooie website echt goed bedrijf ook om te retourneren echt geweldig

Resposta de Rietveld Licht
De lamp werd op korte termijn geleverd en was zorgvuldig ingepakt. We zijn heel tevreden over deze bestelling.

Resposta de Rietveld Licht
Snelle levering, goed verpakt, naar mijn idee goede prijs/kwaliteit. En een mooie lamp.

Resposta de Rietveld Licht
Het verhaal begint bij de producten…geweldig! What you see, is what you get!
Daarna de verzending; correct en verzorgd! Contact met de medewerkers gaat persoonlijk, zowel via telefoon als via mail. Zeer prettig!
Rietveld zelf zou trots zijn dat zo n mooi bedrijf zijn naam draagt!
Top!

Resposta de Rietveld Licht
Het is een super fijn bedrijf lampen worden netjes optijd geleverd. Goed verpakt en kwalitatief goede lampen.

Online besteld,
Bestelling was snel bezorgd.
Lamp was heel goed verpakt.
Makkelijk op te hangen ( wel met zijn 2en) zo blij met de lamp dat we na de 1ste bestelling er nog 2 hebben besteld.

Resposta de Rietveld Licht
Dure buitenlampen aangeschaft, de montagehandleiding verdiend het woord summier niet.
De lamp is niet fatsoenlijk te monteren en vervolgens niet te borgen wanneer deze tegen de muur is bevestigd.

Resposta de Rietveld Licht
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.