Rijschool Abetoy Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bilal is een ontzettend rustige en geduldige rijinstructeur, waardoor je niet snel gestrest raakt. Hij legt alles duidelijk uit, wat enorm helpt. Ik had jarenlang erge rijangst, maar dankzij Bi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden over mijn rijlessen bij Rijschool Abetoy! Ik begon met lessen bij Yasser en ging later verder bij Bilal. Allebei waren ze heel geduldig en zorgden ervoor dat ik me relaxed voelde achter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan me geen betere rijschool wensen! Binnen een weekje alle lessen en beide examens gedaan (motor) met succes. Yasser is een top instructeur, legt alles heel fijn en duidelijk uit en geeft je ni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na te hebben overgestapt van rijschool gelijk gerustgesteld door Yassir en Bilal. Rijlessen waren leuk met humor, maar ook zeker serieus. Er was een duidelijk streef niveau om het examen te halen. Bil... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Aconselhamento
  2. Aula de direção
  3. Autoescola
  4. Auto escola

Betrouwbare en flexibele auto en motor rijschool in Amsterdam en omstreken

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

164 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

hele goede ervaring!

ik kwam van een andere rijschool waar alles niet zo goed ging. toen ben ik bij rijschool abetoy gekomen waar ik alles keurig efficiënt heb geleerd met goede vertrouwen en handige tips!
zeker een aanrader voor iedereen!

17 de dezembro de 2022

Perfecte rijschool

Perfecte rijschool! De instructeur schat goed in hoeveel lessen je nodig hebt en wanneer de lessen voorbij zijn kan je in één keer je examen halen!
Je word altijd opgehaald waar je ook bent en afgezet waar je wilt.
Bij Yasser zijn er geen domme vragen en van fouten leer je. De lessen zijn altijd productief en je verspilt geen tijd.
💯
Misschien klinkt deze review te goed om waar te zijn maar dit is echt een hele goede rijschool en ik heb alleen maar positieve ervaringen er mee.

13 de março de 2023

Top lessen

Hele goeie lessen gehad.
De instructeur was altijd vriendelijk en gaf me duidelijke instructies als ik iets fout deed.

2 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne rijlessen bij rijschool…

Super fijne rijlessen bij rijschool Abetoy. Yasser straalt rust en vertrouwen uit. Hij is vriendelijk en duidelijk in contact. Daarnaast was het ook altijd gezellig! Wat ik ook prettig vond was de flexibiliteit rondom het inplannen van lessen. Yasser denkt altijd met je mee. Ik rij inmiddels met veel zelfvertrouwen op de weg. Heel veel dank!

15 de fevereiro de 2023

De perfect rijschool !

De rij instructeurs hebben mij goed geholpen . Voor deze rij school ben ik 4 gezakt en heb ik faal angst gecreëerd maar zij wisten daar mee om te gaan en hebben veel geduld met mij gehad !!! ❤️❤️❤️❤️#eeuwig dankbaar

10 de fevereiro de 2023

Hele fijne belevenis

De instructeur had veel geduld en inzicht, zijn goede tips en aanmoediging hielpen mij om het examen vlekkeloos te halen. Verder was alles snel en goed geregeld en kon ik vlot mijn rijbewijs halen.

11 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste Rijinstructeur van Amsterdam!

Yasser, heeft mij niet alleen geholpen mijn rijbewijs te halen. Hij heeft mij ook een betere bestuurder gemaakt.
Hij brengt veel rust tijdens het rijden en hij bezit enorm veel kennis
Na geswitcht te hebben van rijsinstructeur, haalde ik het bij Yasser in één keer!

8 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De beste rijschool van het land

De beste rijschool van het land! En de aller leukste en liefste instructeurs Yasser/Bilal! Ontzettend fijne en prettige rij ervaring. Heel erg vrouw vriendelijk en ik keek er elke les naar uit om weer te gaan rijden. In 1x geslaagd!

22 de dezembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De lessen kan ik zeker aanraden

Ik vond het altijd erge prettige lessen omdat Yasser altijd kalm bleef en duidelijk aangaf en leerde wat beter kon. Hij geeft daarnaast het vertrouwen dat je het kan en pakt samen het proces op om daar te komen.

14 de dezembro de 2022

passend plan, flexibele planning

Super goede ervaring gehad met de rijschool. Flexibel met de indeling van de lessen en samen een passend plan gemaakt om naar het rijbewijs toe te werken in een korte periode. Het is allemaal binnen een maand gelukt, meer dan tevreden!

25 de novembro de 2022

Professioneel, geduldig én gezellig

Vanaf moment één dat ik bij Yasser in de auto stapte, voelde het veilig en vertrouwd. Yasser is ontzettend geduldig en vriendelijk, geeft altijd een duidelijke uitleg en helpt jou zelfvertrouwen te krijgen als nieuwe bestuurder. Het zijn deze aspecten die ervoor zorgden dat ik mijn rijbewijs in één keer kon halen, ondanks mijn faalangst. Daarom raad ik Rijschool Abetoy absoluut aan aan iedereen (met of zonder faalangst).

29 de setembro de 2022