Jeg kontaktede Risskov Teknik og Solar første gang den 16. april 2026 for at få løst et problem med et solcelle anlæg. Efter adskillige rykkere og mange telefon opkald foretog firmaet et enkelt for... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Professionel aktør med styr på leveranse. God information fra Mikael K. gennem hele projektet. Installation af solceller, batteri og inverter blev gennemført til vores fulde tilfredshed. Batterie... Ver mais
Vi fik leveret et 9,6kWp anlæg med batteri fra Risskov Teknik og Solar. Under hele forløbet har der været rigtig god kommunikation, og montering gik rigtig fint. De sendte deres montør (samarb... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi projekterer, sælger, servicerer og installerer alt inden for almindelige solcelleanlæg og hybrid solcelleanlæg til private og erhverv.
Informações de contato
Voldbjergvej 24, 8240, Risskov, Dinamarca
- info@risskovteknik.dk
- www.risskovteknik.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Professionelt arbejde hele vejen igennem forløbet.
Professionel rådgivning og udført arbejde. Har svaret tålmodigt på alle spørgsmål fra en uvidende kunde.
Vi har fået solcelleanlæg på vores hus, og har også bestilt til sommerhuset. 5 stjerner herfra.
God rådgivning -. god pris
God rådgivning , prisen var minimum 20 % laver en konkurenternes
Valgte Risskov Teknik og Solar til…
Valgte Risskov Teknik og Solar til opgaven med køb og opsætning af solcelleanlæg. God rådgivning hele vejen. Lidt forsinkelse som ikke er Risskov T&S’s skyld. Godt arbejde med opsætning af solceller/kabler mm og anlægget spillede fra 1 minut. Anbefalinger herfra 👍👍

Resposta da Risskov Teknik & Solar ApS
Højt informationsniveau og god vejledning
Højt informationsniveau og service.
Fint udvalg og fine priser af forskellige anlæg.
Fint kommunikation og kontakt i hele forløbet.
Installation af anlægget gennemført professionelt og problemfri og den lidt længere ventetid på installationen kan opvejes af kvalitet og service.
Alt i alt meget glad for at vælge Risskov Teknik & Solar og klart vil anbefale dem.
Tak til Mikael og hans dygtige medarbejder.
Risskov Teknik & Solar kan anbefales
Risskov Teknik & Solar giver god vejledning og er fleksible når det er nødvendigt. Svare altid hurtigt på emails og ringer tilbage, men telefonen er kun åben 10-15. Installationen er gjort professionelt og effektivt og anlægget holder hvad de lovede. Ser frem til godt samarbejde med at holde anlægget kørende
God og kompetent rådgivning
God og kompetent rådgivning, smertefrit at finde den rette løsning og få alle specifikationer på plads.
Problemfri installation, og anlægget køre som det skal.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Fremragende oplevelse
Ligesom så mange andre blev jeg varm på solceller i efteråret 2021. Jeg havde i forvejen et mindre anlæg, men ville gerne opgradere til et større med batterier.
Til at starte med bestilte jeg ved et andet firma, men leveringstiden var lang og først til maj 2022 kunne de levere.
Jeg kom i kontakt med Mikael hos Risskov Teknik og Solar, hvorefter jeg skiftede til leverance fra ham.
Det har jeg bestemt ikke fortrudt! Fantastisk service, hvor den komplicerede process med at passe det eksisterende anlæg ind og få alt på plads blev håndteret rigtig flot.
Leveringstiden var også kun det halve og installationen var yderst professionel. Hvor jeg har kunne læse mange dårlige historier fra andre der har fået ødelagt deres tag, så var det her helt fantastisk og meget kompetent installation.
Alt i alt, giver jeg Risskov Teknik og Solar mine bedste anbefalinger!
Ærgerlig oplevelse
Vi bor på Sjælland og fik sat solceller med batteri op af Risskov Teknik sommeren 2022 (ca. 163.000,-). Vi valgte virksomheden primært på baggrund af gode anmeldelser på trustpilot og virksomhedens mange års erfaring - herunder et erfarent personale. Vi var desuden opmærksomme på at firmaet kunne levere en samlet pakkeløsning, så vi var sikre på at alt var som det skulle være, og let at gå til.
Desværre viste oplevelsen noget anderledes:
- I stedet for at Risskov Teknik opsatte og tilkoblede anlæg og batteri, blev der hyret en underleverandør fra Ringsted ind (som vi aldrig havde hørt om) til at stå for denne del. De var venlige, men havde meget travlt med at blive færdige sidst på dagen, og nåede lige at vise os to knapper på anlægget og finde en kode som var forsvundet i skraldet, inden de kørte.
- Tilkobling af app'en som gør at man kan følge med i el-produktionen måtte vi selv rode med, via et link fra Risskov som ikke førte én tilstrækkeligt igennem alle faser. Efter flere dages forsøg, en del youtube-søgninger og lav interesse fra Riskov om at komme og hjælpe, fik vi trykket på et eller andet så det pludselig virkede (mere held en forstand).
- Ekstra regning på over 1000,- (jeg troede det var en fast pris, som i forvejen var rigeligt høj).
- Vi har henvendt os flere gange vedr. undren over at det ene sæt solpaneler ser ud til at producere mystisk lavt/kortvarigt ift. solens placering og ift. til det andet sæt paneler. Ifølge Risskov er der ikke noget at komme efter når de kigger "via data fra app'en på deres pc". Vi har flere gange bedt om at en medarbejder fra Risskov kom ud og tjekkede op om alt var som det skulle være. Meddelelsen var at vi kunne få sendt en tekniker ud, mod merbetaling såfremt der ikke var nogen fejl at finde.
- Ifbm oprettelsen skulle der videresendes et særligt nr. (GSRN) for at kunne sælge overskud-el. Der var forskellig vejledning fra underleverandør, standard start-mail fra Risskov og direkte henvendelse til Risskovs kontakt, om hvordan dette nr. kom os i hænde. Efter en del ringen rundt til diverse el-selskaber, fik vi det famøse nr. og sendte det ind til nyt el-selskab i start juli (inden 30 dage) så vi kunne sælge overskudsstrøm (som angivet fra Risskov). Vi finder for nyligt ud af at Risskov har lavet en fejl i ansøgningsprocessen, og er blevet gjort opmærksom på dette pr. mail d. 4/7-22, og at el-selskabet dermed ikke har "modtaget" vores strøm det sidste ½ år.
Så vidt vi har regnet os frem til, har vi mistet 6000 kr. +/- i salg af overskydende el-salg (beregnet på gennemsnits ren elpris for 3. kvartal 2022).
Risskov skriver i svar retur, at det ikke er deres ansvar, og at de ikke vil dække tabet!
Det er nu ca 1 md siden at vi skrev til dem sidst, uden svar retur, og vi sidder bestemt tilbage med en træls følelse i maven efter en rigtig dårlig oplevelse som har krævet alt for meget energi!
Vi kan kun sige at virksomheden har været venlige ved kontakt, men det kan vi desværre ikke bruge til meget, når vi oplever at så meget andet hænger.
Opdatering pr. 26/2-23
Fik hurtig hjælp da anlægget pludselig ikke virkede, trods træls anmeldelse herfra. Hatten af for det.

Resposta da Risskov Teknik & Solar ApS
Sådan skal det gøres - stor anbefaling herfra
Efter dialog med flere solcelle firmaer faldt valget til sidst på Risskov Teknik og Solar. Det som gjorde udslaget var gode anmeldelser og en ca. 10 år lang historik i markedet for solceller, for så eksisterer de formentlig også den dag man evt. får brug for dem igen. Og så var det geografisk rimelig lokalt. Jeg er super tilfreds med beslutningen om at vælge Risskov Teknik og Solar. Rigtig god kommunikation og vejledning hele vejen igennem, og opsætningen, godkendelse og tilslutning af anlæg blev udført på 3 dage fordelt over små to uger. Super kyndige håndværkere og elektrikeren forlod mig ikke før inverteren var opdateret med seneste firmware og sikrede sig at jeg kunne tilgå det hele via appen. Kan helt klart anbefale at tage fat i Mikael hvis man er på udkig efter solceller.
Super fin forhandler
Super fin forhandler, godt udført arbejde, svarer hurtigt på spørgsmål. Lidt problemer med wifi tilslutning men her var der også hurtig hjælp at hente
Meget kompetent
De er søde og svarer på alle de spørgsmål man måtte have. Vi er glade for hvordan hele forløbet har været fra begyndelsen til et færdiggjort system der ligger og soler sig på taget.
Kan klart anbefales herfra ☺️
Solceller til tiden alt gik planlagt…
Solceller til tiden alt gik planlagt og til en god pris. Og de virker med det samme. Vi er super tilfredse 😊
Risskov Teknik& Solar ApS
Risskov Teknik& Solar ApS
Pålideligt og professionelt firma. Vil sikkert anbefale Mikael til mine bekendte.
Kæmpe ros til Risskov Teknik og Solar
Kæmpe ros til Risskov Teknik og Solar. Det hele starter med at jeg ringer i starten af august og spørger om at få en pris på et solcelle anlæg lige som formentlig resten af DK. Mikael er ærlig og siger at der nok lige går et par uger inden han får det regnet da han har vildt travlt. Dejligt med ærlighed. Tilbuddet kommer og jeg får accepteret tilbuddet og det hele sættes igang. Der har fra dag 1. være god kommunikation med info om diverse ting, samt indmelding af anlæg fra deres side til diverse netselskaber og hvem der nu skal have det at vide. Jeg får mit GSRN nummer 3 uger inden anlægget er monteret færdig. 2 mdr efter bestilling kommer de og montere panelerne på taget. Inverter og batteri er ikke kommet hjem endnu, men det gør jo ikke noget når det hele er informeret ved ordreafgivelse. Nu her 3 mdr. efter bestilling er det hele monteret op og spiller maks. Så kæmpe ros til Risskov Teknik og Solar de fortjener at blive brugt. Så bruger de nogle meget kompetente tømmer til at montere paneler der gik meget op i at selv om det er et hus fra år 1900 så skal panelerne at sidde rigtigt uanset om taget halvskæv. En meget kompetent elektriker der ved hvad han laver. Det hele har spillet første gang. Så nu må solen godt skinne hver dag ;-)
Mvh. Troels

Nederen installation
Er lige blevet nødt til og nedgraderer min anmeldelse. Her under et halvt år efter installationen vil jeg gerne udvide min batteri bank med yderligere 4 moduler. Problemet er bare at de har installeret inverter og sikkerheds afbryder for tæt på batteri stakken så man bliver nødt til og rykke det 10-15 cm. Selvom der var masser af plads til og have monteret det så der havde været plads til udvidelse uden komplikationer. Det burde et professionelt firma normalt tage højde for.
Men næ nej. Jeg har jo godkendt installationen, så det kan jeg selv betale.
Har nu valgt og købe batterier og flytning igennem andet firma, hvor jeg faktisk også sparer 500 kr pr. Batteri.
Men træls at installationen skal rykkes, fordi dem som installere det ikke tager højde for det.
Meget utilfredsstillende
Oprindelig anmeldelse inden jeg stor for og skulle udvide batteri bank. Kan kun anbefale Risskov Teknik og Solar. Bestilte anlægget og det blev leveret og monteret til aftalte tid. Mikael tog sig af alle papirerne. Skulle ikke gøre noget selv. De kom og installerede solcellerne alt imens der var en meget kompetent Elektrikker som også udførte et godt arbejde.
Og dejligt at han bruger DANSK arbejdskraft. Det er et kæmpe plus.
Mvh. Kim Berg
Bedste rådgivning indenfor større…
Bedste rådgivning indenfor større industri anlæg af solceller
God service og dygtige håndværkere
Kompetent rådgivning og service
Har undersøgt markedet vedr solceller med batteri.
Firmaet/Michael er kompetent og fik super rådgivning til trods for mange spørgsmål
Valget faldt på Sonnen batteri og Winaico solceller
Opsætning af solceller og batteri gik rigtigt fint
Anlægget kører som det skal
Alt i alt en super oplevelse og mine bedste anbefalinger
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.