Risteriet Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter grundig research, besøg i flere fysiske butikker og dialog med forskellige forhandlere faldt valget på en ECM Synchronika II hos Risteriet. Rune har gennem hele processen været utroli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu prøvet flere forskellige mikroristerier, en hel del faktisk! Nu har jeg ENDELIG fundet kaffen jeg elsker - UNO er navnet, og hvor smager den dog himmelsk! Ikke for kraftig, ikke for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft abonnement hos Risteriet i mere end et år nu, og det føles dejligt ubesværligt og nemt. Der er flere forskellige bønner og ristninger, og en smagekasse kan sikkert hjælpe med at spore... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en ECM espressomaskine samt en ECM espressokværn… Var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, Rune guidede os så fint hele vejen, og var så hjælpsom. Vi er SÅ tilfredse med de super lækre mask... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Máquina de Venda de Café
  6. Venda de Café

Sobre Risteriet

Escrito pela empresa

Risteriet er et mikro-kafferisteri med café i København og risteri i Glostrup Vi startede den første kaffebar og Kafferisteri i 2004 indre København - mere præcist i Studiestræde 36. Her åbnede vi en kaffebutik med smagslokale og et af de første mikroristerier i Købehavn.

Kaffebar & Kaffefabrik
I dag har vi stadig en kaffebar på Halmtorvet i København og vores kafferisteri er i Glostrup. Vi driver selvfølgelig webshoppen her på Risteriet.dk og vores kaffebønner kan også handles via begge INCO afdelinger og fra online supermarkedet nemlig.com.

Kaffebønner 24/7
Sidst men ikke mindst har vi vores kaffebønne automat Unomaten der er åben 24/7 der står på bagsiden af vores Fabrik i Glostrup. Her kan du altid afhente nyristet kaffe, også uden for åbningstid

Fri fragt ved køb over 395 kr

Vi sender samme dag med BURD

Nå du køber for mere end 395 kr. sender vi fragtfrit i hele Danmark. Vi sender samme dag med BURD hvis du bestiller inden kl 13.00 og bor indenfor BURDs leverings zoner

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt udvalg og god service

Godt udvalg af friskristet kaffe og tilbehør, hurtig levering og god kundeservice.
Der var en lille fejl i min ordre som de lynhurtigt rettede op på og jeg fik leveret det jeg havde bestilt kort tid efter, ingen bøvl eller sure miner.

10 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Der blev reklameret med levering til 4…

Der blev reklameret med levering til 4 kr og længere fremme i processen opdager man så at ikke er levering men afhentning i butik og at faktisk levering koster 50kr hvor andre tager 39kr. Det er vildledende information.

31 de março de 2025
logotipo da Risteriet

Resposta da Risteriet

Vi beklager din oplevelse. Vi mener dog at vi tydeligt skriver både i toppen af vores side og på hver produktside er der er fri fragt ved køb over 490. kr. De 4 kr. er lovpligtig poseafgift til staten som kun er gældende ved afhentning af køb i webshop. De 4 kr er et estimat der tilføjes inden kunden indtaster sin adresse, da det først er her systemet ved hvad fragten vil være.
Igen, vi beklager din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kaffe og god kundeservice

God kaffe til (kvaliteten taget i betragtning) rimelige priser. Desuden rigtig god kundeservice. Jeg er kaffeabonnemment gennem min arbejdsplads og har fået leveret kaffe i et par år efterhånden, og det er både fleksibelt og nemt at have med at gøre.

26 de março de 2025

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais