RobotEksperten.dk Avaliações 3.356

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige modtaget mine dele til min robotstøvsuger. Hurtig levering modtog efter 2 dage. Originale dele som passede som de skulle. Vil helt sikkert købe derfra igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte et elløbehjul som kunne tåle at køre i let regnvejr efter producentens tekst og deres egen salgstekst. Da løbehjulet blev defekt efter 6 måneder så blev reparation afvist fordi den havde... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg er meget skuffet over robotexperten, jeg købte en robot worx 500 den skulle jo selv køre hjem når det regner men den her kørte 1 time i regnvejr, jeg klagede og ville have den byttet men her Ca 3... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Sobre RobotEksperten.dk

Informação fornecida por fontes externas variadas

RobotEksperten.dk er din danske leverandør af robotter til hjemmet. Vi har siden år 2008 leveret robotter til de danske hjem. Vi er eksperter indenfor vores område, og ønsker altid at give dig den bedste rådgivning. Du kan se hele udvalget på RobotEksperten.dk. Forhandler bl.a.: iRobot - Robomow - Neato - Gardena.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Handel ALDRIG med dette svindelfirma

Havde bestilt vare hos dem og trukket 197,50 4/4 men får hverken ordrebekræftelse eller andet fra dem. Rykker dem pr mail 10/4 hvor de påstår at have sendt varerne 7/4 og siger de har sendt bekræftelse igen pr mail

Modtager intet fra dem

Beder dem sende på anden mail men det vil de ikke

Beder dem sende trackingnummer og navnet på speditør og så dør korrespondancen. Gentager mit spørgsmål dagen efter og høre stadig intet

Står nu uden varer og uden pengene og intet svar

Derfor denne anmeldelse som ikke stopper her

4 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut ingen kommunikation ....

OPDATERING - SVAR TIL ROBOTEKSPERTEN
Som forbruger kan det ikke være mit problem at i har lukket / solgt virksomheden.
Jeg har et problem med Roboteksperten.dk, som er navnet på denne Trustpilot. Ligeledes er den mail i har på denne Trustpilot den samme som der står på RobotEksperten.dk

Hvis I har problemer med jeg klager over jeres service og det ikke er jer, så må I have et problem med de oplysninger der fremgår både på RobotEksperten.dk, og på denne Trustpilot - ikke mig.

------------

Jeg bestilte varer via webshoppen og betalte med MobilePay. Forløbet virkede umiddelbart som ved enhver anden webshop.

Jeg modtog dog aldrig nogen ordrebekræftelse.

Jeg kontaktede derfor virksomheden for at høre, om ordren var gået igennem. Jeg modtog ikke noget svar.

Da jeg samtidig kunne se, at virksomheden fremgik under et CVR-nummer, som stod registreret som opløst (GoShopping), gik jeg ud fra, at ordren ikke var blevet behandlet, og købte derfor varen et andet sted.

Efterfølgende modtog jeg besked om, at varen var afsendt. Jeg har igen kontaktet virksomheden for at afvise leveringen, men har heller ikke her modtaget svar.

25 de fevereiro de 2026
logotipo da RobotEksperten.dk

Resposta de RobotEksperten.dk

Hej,

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at RobotEksperten, ejet af GoShopping ApS, lukkede og ophørte i foråret 2023. Ejerne har efterfølgende solgt domænet videre, og der er i dag åbnet et nyt firma, som driver webshoppen.

Ud fra din beskrivelse lyder det til, at dit køb kan være foretaget hos det nye firma. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne Trustpilot-side tilhører det tidligere selskab (RobotEksperten / GoShopping ApS), som ophørte i 2023, og ikke det firma, der i dag driver domænet.

Vi anbefaler derfor, at du kontakter det nye firmas kundeservice direkte, så de kan hjælpe dig videre med din sag.

Ønsker dig en fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtigt dårlige produkter de sælger og…

Rigtigt dårlige produkter de sælger og anbefaler.
Købte en Worx Landroid, som er helt igennem elendig. Den kører meget sjældent pga alle mulige mærkelige fejlmeddelelser, og når den endelig kører ødelægger den græsplænen med huller osv. Roboteksperten hjælper ikke med nogen form for service, selvom det er dem, der har anbefalet og solgt produktet.

4 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb aldrig hos RobotEksperten de sælger…

Køb aldrig hos RobotEksperten de sælger dårlige produkter og en uhjælpsom kundeservice. Vi købte en Cleanmate s1000 robot støvsuger “bedst i test”. Hvis du er heldig fungerer den i 6 måneder, derefter er der hele tiden fejl med wifi, batteri, chip funktion osv. Vi har brugt halvandet år på at sende støvsugeren frem og tilbage, skrevet mails, taget video klip som bevis og forklaring af problemerne og resultatet var, penge ud af vinduet da den stadig ikke fungerer. Kundeservice trækker tiden ud, så dine rettigheder for at få en ny udløber.

3 de janeiro de 2025

Lang næse og tabt $

Jeg købte den største Robomow model hos Roboteksperten, og brugt en masse tid på at lægge ledninger og alt muligt.

Kort tid efter den begynder at køre er der problemer, via telefon service beder Roboteksperten mig taste nogle koder på den og oplyser mig at den har fabriksfejl.
De vil have den tilbage for at fixe den.

Henover de næste flere år kommer den igen og igen til service for fejl og defekter. Jeg bruger faktisk mere tid på at passe den end hvis jeg slog græsset.

På denne måde bliver Roboteksperten ved med at holde mig i næsen indtil de så hævder at min reklamationsret er udløbet med 8 dage og at de nu derfor ikke længere er forpligtet. Det på trods af at maskinen ikke en gang kan starte op....

Aldrig fortrudt et køb mere, eller oplevet dårligere service og manglende ansvar fra et firma.

Har en Cramer fra et andet firma nu, og den kører helt uden problemer.

Undgå Roboteksperten, undgå Robomow.

13 de maio de 2024

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service!

Vi har en grow 1200 plæneklipper som ikke kan kører.. den er stadig indenfor garantiperioden, men roboteksperten er umuligt at komme i kontakt med. Min mand har nu forsøgt 2 gange via mail, uden noget respons !!

2 de maio de 2024

Roomba S9 har software som ikke kan fixes

Robotten holdt delvis op med at virke få dage inden garantien udløb. Forskellige råd og tips fik den til at køre et par gange inden den blev helt ukontaktbar.

Henvendelse til Roboteksperten var nytteløs, da garantien nu var overskredet med nogle dage. Jeg kunne indsende til Witt og få den undersøgt mod betaling. Det gjorde jeg, men de kunne heller ikke få den til at virke. “Robotten sidder fast i en opstart. Desværre er det ikke muligt at få robotten ud af denne tilstand.” De tilbød at sælge mig en brugt maskine med mit gamle batteri til 75% af nyprisen mod at de beholder min.
Nu kan støvsugeren så kasseres, hvilket spild.

Det er svært at tro på at Witt A/S ikke kan få overskrevet den defekte software.

Det er for dårlig af Roboteksperten ikke vil afhjælpe.

Det er for dårligt at iRobot laver støvsugere som ikke kan repareres pga software i forkert status.

Man kan ikke befri sig for tanken at der spekuleres i at lave software som er programmeret til at blive defekt!

6 de fevereiro de 2024

Gider ikke reklamation

Jeg har købt en robotstøvsuger som ikke virker ordentligt.
Min kone laver en reklamation pr mail med kvittering, hvor kundeservice ikke vil hjælpe hende fordi mailadressen ikke matcher den der blev brugt ved købet. Det er forkert jf. købeloven.
Nå, jeg får sendt en fuldmagt. Deres svar på fuldmagten er at de ikke vil hjælpe fordi produktet er over 2 år gammelt.
Problemet er bare at, den er kun et år gammelt. Det skriver min kone til dem, men de har lukket sagen og gider ikke svare mere.
Nu får de lige chancen med en dårlig trustpilot inden den ryger forbi Forbrugerombudsmanden :)

10 de março de 2024

Ekstrem dårlige Kundeservice

Jeg har købt en Gardena Sileno Life 750 robotplæneklipper hos Roboteksperten. Efter 1 år går ladetårnet så i stykker, som jeg dermed reklamere pr. mail til deres kundeservice.. Nu mange uger efter har jeg måttet opgive Robotekspertens kundeservice, da der simpelthen intet sker ! Man kan kun Mail korrespondere med dem, og baseret på denne sags oplevelser kan jeg kun tænke at det er helt bevidst man ikke kan nå dem telefonisk.
Jeg har efterfølgende selv kontaktet Gardena hvor jeg fik øjeblikkelig telefonisk assistance og modtog nyt ladetårn dagen efter.
Min anbefaling er klar.. Hold jer væk fra handel hos Roboteksperten !

29 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er virkelig skidt service

OBS - DE ER VED AT LUKKE!!!!!

Det er virkelig skidt service - jeg har en defekt robotplæneklipper og jeg får ikke svar på hvornår der sker noget - jeg har skrevet 4/10-2023 og bliver blot holdt hen…. Ingen svar og på hjemmesiden står der at siden lukker ned og man kan ikke ringe !!!
Hvis i gør noget ud fra denne anmeldelse kan i jo tjekke mail med ticketnr. 1714468

Så har på ingen måde lyst til at anbefale dem….

4 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

RobotEksperten kører ikke selv…

RobotEksperten kører ikke selv reklamations sag for den LandXcape LX790 jeg købte sidste år. Jeg bliver kontaktet af Worx support, som linker til en firmware update guide, som dækker diverse Landroid modeller, men ikke LandXcape. Hvis dette ikke afhjælper problemet, skal den sendes ind. Hvad jeg ikke selv tænkte over ved bestillingen, er det hyr ved at bestille noget ved en mellemmand :(

Har i dag, 08OKT23 rette anmeldelse fra 2 til 0 stjerner, da deres service partners support ikke får produktet til at virke. Vil ikke anbefale nogen at købe noget med garanti hos robotexperten, da de bare fralægger sig ethvert ansvar.

6 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købt en grouw robot klipper sidste år O service

Købt en grouw robot klipper sidste år, det er problemer med maskine, på deres hjemmeside kan man læse at deres hjemside er ophørt, så nu er det ingen måde man som forbruger at få en reklamation.

18 de setembro de 2023
logotipo da RobotEksperten.dk

Resposta de RobotEksperten.dk

Hej Jasveer,

Du kan fortsat oprette en reklamation på produkter indenfor reklamationsretten, vi følgende link:

Du ønskes en god dag.

Kundeservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og ingen telefon

Dårlig service vedr. reklamation.

Jeg har en robotplæneklipper som kun kører i udkanten af vores have.
Robotekspertens telefonsvarer har “fortalt” 5 gange i denne uge, at de desværre ikke kan svarer telefonisk.
På mail har jeg spurgt om hjælp, og skrevet en anden mail, hvor jeg fortæller, at jeg ikke kan lave en reklamation, og det har de ikke svaret på endnu, og der er gået en uge.

Det er frustrerende ikke at kunne få slået græs og samtidig føle sig ignoreret af dem man har købt plæneklipperen ad.

Jeg håber de snart vil give mig den hjælp jeg spørger efter.

24 de agosto de 2023

Ingen kontakt

Jeg bliver desværre nødsaget til at starte med 1 stjerne men er villig til at ændrer hvis forholdene ændrer sig..
Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet, jeg har prøvet via deres reklamations anmeldelse, email og utallige gange via telefon..

4 de agosto de 2023

Elendig service
Min robotplæneklipper har ikke virket i år. Har skrevet med kundeservice 15 gange siden 18 maj (2 mdr) det kører bare i ring med at jeg skal fejlsøge og de gør ikke en dyt. Jeg har fejlsøgt på alt og trukket ny ledning ....ingen hjælp at få og maskinen er ikke 2 år gammel. Den virkede meget fint inden vinteren men har tabt sin hukommelse og koder.
Og de svarer aldrig deres telefon !

19 de julho de 2023

Elendig service

Aldrig har jeg oplevet en dårligere service end hos jer. jeg købte i marts d.23/3/2023 en robotstøvsuger og var enlig godt tilfreds med den indtil den efter 2-3 uger fik en sensorfejl. jeg skriver i førsteomgang direkte til producenten gennem appen som oplyser at hvis der er fejl på produktet indenfor 30 dage bliver produktet bare ombyttet til en ny men at jeg skal tage kontakt til dem jeg har købt den af. så tager jeg kontakt til jer hvor i så skriver at i ikke vil lave en ombytning fordi vi lige er overskredet de 14 dage som man har pr lov til reklamation uden problemer selvom producenten skriver noget andet. jeg skriver derfor at det er jeg ikke tilfreds med og at jeg ønsker en ombytning i stedet. dette vælger i så ikke at svare på en hel måned på trods alt at jeg rykker for svare 4 gange. det er først når jeg skriver fra en anden email at i reagere med samme svar som sidste gang som jeg endnu engang skriver at i følge købeloven har ret til at vælge en ombytning af varen i stedet for at i skal bruge lang tid på at reparerer fejlen når nu det er en ny vare. der går så endnu engang ca 30 dage hvor jeg må rykke for svar uden det virker så jeg skriver igen fra en tredje mail hvor i så svare med det samme hvilket virkelig sætter mit tis i kog det kan simpelthen ikke passe at i ikke vil svare på mails fra nuværende forbruger men i stedet vælger at tisse en op og ned af ryggen. efter i endnu engang skal fanges fra en anden mail for at i svare tilbage får jeg for tredje gang samme svar om at den kan sendes til rep. jeg vælger så bare at sende den afsted for nu gider jeg ikke bruge mere tid på jer. nu er der så gået 3 uger siden i modtog støvsugeren og jeg har stadig ikke hørt fra jer. nu skriver vi 14/7 og og det er snart 3 måneder siden jeg tog kontakt til jer første gang. jeg vil bare have pengene retur så jeg aldrig skal have noget med denne bolsje butik at gøre igen!

21 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais