2,6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Upålidelig og dårlig service

I forbindelse med, at vi skulle have en ny septitank, valgte vi firmaet Rørvig Byg til at udføre dette arbejde. Det skulle vi aldrig have gjort, idet vi ikke har haft andet end problemer. Udluftningen blev ikke monteret, og efter et utal af telefonopkald og skrivelser, sendte Hans Lynge 2 ungarbejdere til os, hvoreftervi måtte konstatere, at problemet stadig ikke er løst. Han har heller ikke, efter 2 år, meldt til kommunen, at han har skiftet tanken.
Hvad der burde have været en rimelig overskuelig opgave, er vi stadig ikke i mål med her to år efter. Når han langt om længe har taget kontakt, har han været utrolig ubehagelig at tale med. Status er, at det stadig ikke er lavet, og firmaet responderer overhovedet ikke på vores henvendelser.
Vi må på det kraftigste advare imod dette firma!

7 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindler også sine ansatte!!!

Vi mange der ikke har fået vores rigtige løn. Skider på overenskomsten og gir ikke den rigtige løn og overarbejde og dårlige arbejdetider.

Tag ikke ansættelse her- det komme der absolut intet godt udad.

Meld ham til fagforeningen hvis du tidligere ansat så du kan få hvad han har snydt for. Skynd dig inden stodderen gå konkurs.

30 de dezembro de 2022

Beton entreprenør

Rørvig Byg were the subcontractor assigned by Lind & Risør on our house project. They have made very big and obvious mistakes when pouring concrete for foundation of 2 of the house pillars. For example they have used styrofoam foam as framework around a pillar foundation instead of proper wood when pouring concrete, and it resulted in a mess when styrofoam framework was cracked open. (A proper redo of the work had to be done by Lind & Risør).
On the other pillar, they poured the concrete in the wrong location and the level was around 20 cm lower than house level, Lind & Risør had to remove the entire pillar and its foundation and pour concrete all from scratch.

21 de agosto de 2021

Svindler - pas på!

Svindler - pas på!

Jeg havde "fornøjelsen" af Rørvig Byg som underentreprenør til HusCompagniet ifb.m. vi byggede hus efteråret 2018. De stod for fundament af huset. I den forbindelse tilbyd de at bortkører vores jord. Vi indgik en aftale udenom HusCompagniet, hvor vi samtidigt aftalte at de ifb.m. bortkørsel skulle kører stabilgrus retur til grunden og lægge denne til huset. Dette blev aftalt som en del af prisen for bortkørsel. De bortkørte jorden ligesom de lagde stabilgrus rundt om huset. Jeg modtager herefter faktura og da jeg skal betale denne, bemærker jeg at de fakturer mig for stabilgrus. Jeg kontakter herefter Rørvig Byg hvor jeg er i dialog med bogholderen som jeg oplyser at faktura er forkert da dette var inkluderet i prisen. Hun oplyser mig at Direktør Hans Lynge ikke er enig i at det er aftalen. Herefter bemærker jeg at de har faktureret mig for bortkørsel af jord på 400m3 hvor estimaterne var ca. 190 m3. Da Hans Lynge forsøger at snyde mig mht. stabilgrus beder jeg dem dokumenterer bortkørslen af jord. De sender mig herefter håndskrevne sedler hvor jorden er aflæsset på Borup jordtip og Esromgård jordtip. Da jeg beder dem om vejesedler oplyser de at disse ikke findes. Jeg vælger herefter at kontakte kommunen da der er et reglement omkring bortskaffelse af jord. Her oplyser kommunen mig at der er registreret bortkørsel af ca. 89ton jord svarende til mellem ca. 157,16 m3 -196,45 m3 jord og at dette skulle deponeres i Nordhavn jorddepot. Jeg beder herefter Rørvig Byg om forklaring samt dokumentation ift. at tingene er gjort efter bogen, ligesom jeg beder Direktør Hans Lynge kontakte mig. De fremsender aldrig dokumentation ligesom Hans Lynge ikke har modet til at kontakte mig for en løsning, men kommunikerer igennem sin bogholder. Jeg laver derfor en indsigelse på beløbet, da jeg er bekymret for at de har brudt loven - hvilket de har! December 2019 modtager jeg en stævning fra Rørvig Byg omkring deres faktura. De har indgivet mails og de oprindelige køresedler i sagen. Da min advokat beder dem dokumenterer at det er gjort alt efter bogen sender de pludseligt køresedlen på de 89ton jord - denne var ikke en del af den oprindelige faktura ligesom den ikke var en del af de oprindelige kørersedler. Hermed fik jeg bekræftet at de har forsøgt at overfakturerer mig på det dobbelte af hvad de skulle. Jeg vil klart anbefale at man er påpasselig med denne virksomhed som bryder loven og forsøger at svindle folk. Hvis man ligesom jeg har brugt virksomheden til at bortkører jord så vil jeg anbefale at man kontakter kommunen og beder dem oplyse hvad der er oplyst og sammenholder dette med sin faktura. Der skal sættes en stopper for dette svindel.

31 de março de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais