Rooftopshop Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Geleverde schroeven kon ik niet gebruiken , de torx gedeelte was vol gelopen met lak. Melding gemaakt met foto erbij en kreeg een nieuwe doos toegestuurd de volgende dag kon ik weer verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super communicatie en uitstekende service. Er ontbrak aanvankelijk één item bij mijn bestelling, maar dit werd netjes nageleverd. Helaas was hierover geen communicatie geweest. Na een telefoontje werd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de eerste keer zelf een EPDM-dak geplaatst en dankzij het complete pakket van Rooftopshop is alles perfect verlopen. Alles wat nodig was, zat erbij en de uitleg was duidelijk en eenvoudig te volg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hun totaalpakket is ook echt compleet, voldoende lijm, lijm in spuitbussen, handschoentjes, zelfs een goede kwaliteit rolmeter. Voor 10u besteld, morgen in huis klopt wel niet voor België maar je kr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais para telhados
  2. Loja "Faça Você Mesmo"
  3. Loja de Materiais de Construção
  4. Loja de materiais de isolamento

Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

173 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

101 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestelling snel bezorgd. Epdm pakket bevat alles wat je nodig hebt.

Bestelling snel bezorgd. Epdm pakket bevat alles wat je nodig hebt. Een kitspuit zou het helemaal compleet maken.(Ipv rolmaat en afbreekmes, want die hadden we al in huis :-)). Al met al goede ervaring.

12 de julho de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je review! Fijn dat het EPDM-pakket zo compleet is. En bedankt voor de tip over de kitspuit, die nemen we mee!

Team Rooftopshop

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, snelle reacties. Had teveel besteld. Kon nog voor verzenden gecorrigeerd worden en geld direct op de rekening.

13 de junho de 2026

10/10

Duidelijk, snel, vriendelijk, meedenkend, topproducten, ... alles gewoon perfect!

4 de junho de 2026

Gewoon goed

Goede prijsstelling, vlot geleverd en goed verpakt.

20 de maio de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de levering en de verpakking. Daar doen we het graag voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling snel en naar volle…

De bestelling snel en naar volle tevredenheid ontvangen.

30 de maio de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en volledig naar wens was.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alle materialen zijn netjes verzonden

Alle materialen zijn netjes verzonden. Op de daktrimschroeven na waren alle materialen van goede kwaliteit Deze schroeven zijn zwart gespoten, zodat er geen bitje meer inpast. Heb dus bij de bouwmarkt andere moeten halen.

10 de maio de 2026

Resposta da Rooftopshop

Dank voor je review en feedback! Goed om te horen dat de levering en kwaliteit in orde waren. Vervelend dat de daktrimschroeven niet naar wens waren; we waarderen dat je dit aangeeft en nemen het mee.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam

9 de maio de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze hulp zo hebt gewaardeerd.

6 de maio de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je bestelling snel geleverd is.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, tiptop service en correcte afhandeling in vertrouwen.
Topper!

10 de abril de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je mooie woorden! Fantastisch om te horen dat je tevreden bent over onze service, levering en afhandeling.

Top bedrijf

Top bedrijf!

Heb al een paar keer epdm besteld en ben zeer tevreden!
Telefonisch contact gehad met Maurice en samen de bestelling gedaan.
Super klantvriendelijk en meedenkend 👍

Super bedankt, het dakje ligt er mooi op

14 de abril de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over het contact en het meedenken. Veel plezier met het mooie eindresultaat van je dak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had zelf wat fout gedaan maar prima service!

Had zelf wat fout gedaan, maar contact met ze gezocht en hebben het uitstekend opgelost! Zelfde dag nog nieuwe spullen ontvangen.

9 de abril de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je bestelling!

Zeer tevreden

8 de abril de 2026

Resposta da Rooftopshop

Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Top service!

1 de abril de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent met onze service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super goede service en kompleet pakket.

3 de março de 2026

Resposta da Rooftopshop

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u onze service als zeer goed heeft ervaren en tevreden bent over het complete pakket. Daar doen wij het voor!

Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Iedereen maakt weleens een foutje

Iedereen maakt weleens een foutje. Een verkeerde levering van daktrimmen. Ik als doe-het-zelver ook niet goed opgelet. Maar, het gaat om de oplossing. Het bedrijf reageerde snel met een belletje en hebben snel de correcte trimmen geleverd. Vriendelijk en snel, een voorbeeld voor andere webshops, gewoon top! Dankjewel!

23 de março de 2026

Resposta da Rooftopshop

Hartelijk dank voor uw positieve en uitgebreide review.

Hoewel er in eerste instantie sprake was van een onjuiste levering, waarderen wij uw begrip hierin zeer. Voor ons staat een snelle en passende oplossing centraal, en het is fijn om te vernemen dat u onze service, communicatie en afhandeling als prettig heeft ervaren.

Wij stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs en wensen u veel succes met uw project.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Omdat er door een misverstand een…

Omdat er door een misverstand een verkeerde maat EPDM folie was afgestuurd. Ze sturen kosteloos de juiste maat ook was een potje lijm gaan lekken daar doen ze ook niet moeilijk over en sturen gelijk een nieuwe.
TOP SERVICE

23 de março de 2026

Resposta da Rooftopshop

Bedankt voor je mooie review! Jammer van het misverstand, maar fijn om te horen dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We staan altijd klaar om problemen netjes op te lossen.

Team Rooftopshop