Saint Basics Avaliações 779

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I bought a St. Elsa short top which I use to work out at home, and I was amazed how long I could wear it before having to wash it (even on the hottest days). The antibacterial washing really works!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk ondergoed; zacht en soepel, zit comfortabel. Sportieve, no nonsense ontwerpen in moderne kleuren. Het idee dat je de meest milieuvriendelijke keuze maakt, voelt inderdaad super. De verpak... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enorm snelle levering! ‘s avonds besteld, volgende middag in de brievenbus. Leuk dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Kunnen jullie wel even melden wat de toegevoegde waarde van de papier... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Saint Basics is een merk met een missie: jou voorzien van "cleaner underwear" die je ook onderhuids een schoner gevoel geeft. Onze boxers en t-shirts zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen, dragen superzacht en sluiten goed aan op je lichaam. Bovendien zijn ze vrij van kinderarbeid, oneerlijke handel, pesticiden en milieuvervuiling. Van buiten gaaf en van binnen schoon dus. Dat voelt gelijk een stuk prettiger, aan het begin van je dag.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

779 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super kwaliteit!

Super kwaliteit in textiel, ben helemaal fan geworden. Comfortabel, luchtig en toch sterk. Goede communicatie online en snelle levering.
Echt een aanrader!

29 de novembro de 2020

Al jaren mijn favoriet!

Saint Basics bio katoenen t-shirts zijn super zacht en hebben de perfecte pasvorm. Hele goede kwaliteit, voor jezelf en voor het milieu. Al vele jaren mijn favorieten shirts! Nu monster bestelling geplaatst van 10 shirts en alle andere merk t-shirts, die ik alleen droeg als mijn favo's op warm, wegedaan.

28 de novembro de 2020

Heerlijk zacht ondergoed

Heerlijk zacht ondergoed. En het voelt nog beter als ik besef dat het stukken duurzamer is dan ondergoed ergens anders vandaan. Met minimale verpakking en toch precies voldoende. En met humor. Ik kon erg lachen om het luid en duidelijke compliment op de verpakking.

27 de novembro de 2020

Mooi t-shirt

Mooi t-shirt
Mijn dochter is blij met haar mooie blauwe t-shirt om te sporten en ik vind het een goed gevoel dat het duurzaam is gemaakt. Snel bezorgd.

22 de novembro de 2020

Top!

Behulpzame klantenservice, top kwaliteit producten, en dat naast de duurzaamheid

21 de novembro de 2020

Geweldig!

Super fijne producten! Ben dik tevreden ermee! En daarnaast mega snel geleverd én fijne service als je belt met een verzoek.

19 de novembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik was heel tevreden over het verloop…

Ik was heel tevreden over het verloop van bestellen nl. de snelheid en vriendelijkheid van communicatie, de klantgerichtheid, de verpakkingsmaterialen (1 herbruikbare zak en enkel een herbruikbaar kartonnetje per kledingstuk ter bescherming). Ik heb wel mijn pakketje deels teruggezonden omdat niet alles mij lag wat betreft pasvorm en precieze kleur. Ik hoop dat dat ook vlot verloopt. Wel enkele heel mooie exemplaren! Ik heb nog niks gedragen dus daarover kan ik nog geen uitspraak doen. Ik stel voor om nog andere kleuren aan de collectie toe te voegen die me beter liggen, dan ben ik fan volgens mij!

19 de novembro de 2020

Fijne kleding, duurzaam bedrijf

Fijne longsleeves, goede manier van zo milieuvriendelijk mogelijk verpakken. Echt het gevoel dat ze duurzaam bezig zijn in plaats van greenwashing. Kleding zit ook fijn, hele goede kwaliteit

16 de novembro de 2020

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.