Hebben gewoon keurig de spullen opgestuurd, maar denk dat mensen vaak vergelijken met zéér groot opgezette verkoopkanalen als Mantel (ook prima) maar spreid altijd zodat meerder ondernemers groot en k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hallo, ein Fahrradladen der auf Rennrad ausgerichtet ist. Eine große Auswahl an Kompletträdern und Rahmen. Riesen Auswahl an Komponenten und Zubehör. Wer Kleidung, Helme und Schuhe sucht, ist... Ver mais
Kauf eines neuen Rennrads über Anfrage, Beratung und Anzahlung zuerst über Internet dann mit Vermessung und Anpassung bei Abholung vor Ort lief ausgezeichnet. Das Gesamtpaket aus Service, Produkt und... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Provincialeweg 21, 6141aa, Limbricht, Holanda
- +31 046-4587812
- info@salden.nl
- www.salden.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
we hebben een goede tijdsbeschrijving…
we hebben een goede tijdsbeschrijving gekregen wanneer pakketje geleverd werd. Op dat tijdstip pakketje goed ontvangen met de nodige zorg.
Alles super!
Alles super!
Bestellung,Lieferung und Qualität sehr gut.lch habe dort schon bestellt und bin sehr zufrieden.
Fijne communicatie met Joelle!
Goed advies neemt tijd voor zijn…
Goed advies neemt tijd voor zijn klanten kom of bestel er zeker weer
Vanmorgen gebeld door Math Salden…
Vanmorgen gebeld door Math Salden n.a.v. een negatieve review. Uit het uitermate prettige gesprek bleek mijn ervaring gebaseerd te zijn op mijn gebruik van een verkeerd e-mail adres, waardoor mijn e-mails niet bij hen zijn aangekomen. Nadat we dit hadden gecorrigeerd, hebben we het probleem van de levering alsnog goed kunnen oplossen. Bij deze herzie ik dan ook mijn review en spreek bij deze mijn waardering uit over de goede after sales behandeling en de follow-up op reviews van Math Salden. Top bedrijf.
Arjen Vermazen
Snelle levering en oplossingsgericht…
Snelle levering en oplossingsgericht meedenken bij vraagstuk.
Ik beveel math salden van harte aan!
Garmin 850
Snel geleverd, soepele bestelling en voordelig geprijsd.
Goede prijs en kwaliteit
Bestelde artikel was er niet,maar………..
Bestelde artikel was er niet ,betere gekregen voor de zelfde prijs !
En zelfs daarover netjes gebeld!
Kortom, top service!
Betrouwbaar en producten van top kwaliteit
Keuze uit producten van top kwaliteit, snelle levering en betrouwbaar!
Snelle levering en goed aanbod (prijs)…
Snelle levering en goed aanbod (prijs) voor Assos wielerbroek.
Om dat ik telefonisch contact had met…
Om dat ik telefonisch contact had met een medewerker had een vraag gesteld over een onderdeel wat niet op de site stond maar hij nam de moeite om te kijken of het in het magazijn lag helaas niet voorradig het was in bestelling. Ik heb campagnolo onderdelen gekocht zeer prijs vriendelijk nogmaals bedankt.
Altijd fijn bij Math Salden
Altijd fijn bij Math Salden, in 2014 mijn Bianchi daar gekocht, via het web, en enkele andere bestellingen verder altijd fijn, aanrader.
Top ervaring met Salden
Top ervaring met Salden, absolute aanrader! Ik bestelde online meteen na elkaar twee soorten vergelijkbare handschoenen en werd door Salden even gebeld om te checken of ik inderdaad beide orders wilde ontvangen. Dit soort service kom je niet vaak meer tegen! Groot compliment!
Snelle levering durano plus
Snelle levering! Goede communicatie, en Schwalbe durano plus zijn prima banden voor een goede prijs en zeer goed verpakt!
Komen de afspraken na
Komen de afspraken na, en altijd een correcte levering van de bestelde producten.
Zeer goede en persoonlijke service
Zeer goede en persoonlijke service. Niet voor niets dat deze zaak er al zo lang is, altijd goede ervaringen mee!
Netjes geleverd
2 bandjes besteld en netjes 2 dagen later bezorgd. Helemaal top.
Besteld artikel niet voorradig …
Ik had een artikel besteld en deze was niet meer op voorraad bleek te zijn, kreeg een alternatief aangeboden of geld terug.
Netjes op tijd bezorgd