Salkavalka Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hei, Jeg handlet på nettet og det har vært en veldig positiv og behagelig opplevelse! Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner fra mig En meget venlig betjening både på nettet telefon og sms. Servicen helt i top. Glæder mig til at modtage mit garn for det er et langdistance køb. Leveres i Fredericia

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte opskrift og garn hos Salkavalka og modtog hurtigt min bestilling som var præcis så skøn som jeg havde håbet🌸 Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som u... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Købte en strikkeopskrift. Fint nok. Men i vores digitale tid burde det være unødvendigt at man skal betale 39 kr ekstra for at få den tilsendt med gammeldags post, som jeg tilmed skulle i postbutikke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em lã
  2. Loja de Hobbies

Escrito pela empresa

Islandske naturprodukter og lækkert håndværk Hos Salkavalka.dk finder du stort udvalg af ægte Islandske lammeskind, lækre uldtrøjer, historiske smykker & brugskunst, håndplukket fra det nordiske lande og øvrige samfunde over hele verden.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

51 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre sweatre og god kundeservice

Fik sweatrene meget hurtigt og god kundeservice ved ombytning.
Derudover er uldsweateren som jeg købte utrolig dejlig.

21 de novembro de 2024

Kære Line

Tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores sweatre og kundeservice. Det betyder meget for os, at du fik en god oplevelse – både med levering og ombytning.
Og hvor er det dejligt at høre, at uldsweateren lever op til forventningerne! 🧶

Vi håber, du får masser af glæde af den, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 😊

De bedste hilsner,

God betjening/lækre varer

1 de novembro de 2024

Kære Inge

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du synes om vores betjening og varer.
Vi håber at se dig igen snart!

Venlig og hjælpsom medarbejder

Venlig og hjælpsom medarbejder
modtog varen allerede dagen efter

2 de novembro de 2024

Kære Anny

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. 😊

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ledte efter en specifik vare og fandt den hos SV. Nemt at bestille og god opdatering på pakke og levering. Den var også pakket fint ind.

25 de outubro de 2024

Hej Pia!

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille, og at du var tilfreds med vores hurtige levering og omhyggelige indpakning.
Vi ser frem til at betjene dig igen!

God weekend!

Tak for jer

Var på ferie og kom forbi, jeres utrolig lækre og inspirerende butik. Købte en vidunderlig sweater som gave, og en skjorte som jeg elsker at ha på. Nu har jeg fået sokker med posten, som jeg glæder mig til at gi i fødselsdagsgave. Så tak for jer🌹🥰❤️

17 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig leverans og flot trøje som var…

Hurtig leverans og flot trøje som var pakket ind med smukt gavepapir da de var en gave til min mand! Tak!

27 de setembro de 2024

Kære Louise

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🥰
Vi er så glade for at høre, at både trøjen og gaveindpakningen faldt i god smag, og vi håber, at din mand blev glad for gaven.
Det var en fornøjelse at sende den afsted til dig – vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden! 💝

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering . Masser af kvalitet i deres produkter.

21 de junho de 2024

Kære Anette,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder er tilfredse, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre specialiteter og super…

Lækre specialiteter og super serviceminded. Det gjorde det til en god oplevelse, at handle hos Salkavalka - og så kom varerne hurtigt.

13 de junho de 2024

Kære Leah,

Tusind tak for din webordre og din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med os.

Hvis du nogensinde befinder dig i Odsherred, håber vi at se dig i butikken. Det vil være en fornøjelse at byde dig velkommen personligt.

De bedste hilsener,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God telefonisk rådgivning ved køb

God telefonisk rådgivning ved køb. Fine kvalitetsvarer, bredt sortiment. Vender bestemt tilbage.

5 de junho de 2024

Kære Marina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i fremtiden. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os.

Hav en strålende dag!

Venlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skal ikke selv handle hos jer

Jeg skal ikke selv handle hos jer, men har købt gavekortet som en fødselsdagsgave til en kollega som er vild med jeres shop.

9 de maio de 2024

Mange tak!
Vi håber at din kollega får en masse glæde af at handle i butikken!

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ombytning af trøje uden problemer

Ombytning af trøje i forkert størrelse uden problemer.
Hurtig ekspedition og gratis forsendelse at den nye trøje, selv om jeg var indstillet på at skulle betale for den nye forsendelse. Meget fin service og tak for det!

2 de maio de 2024

Kære Vagn

Selv tak!
Og tak for din venlige anmeldelse.
Håber at du er glad for den nye trøje:)

Vi sætter pris på din feedback.
Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at give os besked.

God solskinsdag fra os i salkavalka.dk

Super god service. Tak.

Super god service

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Salkavalka

Det er fantastisk at høre!
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at have kunnet give dig en positiv oplevelse.
Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais