Salon Rococo er det skønneste sted for…de
Salon Rococo er det skønneste sted for små hunde at blive plejet, ordnet og nusset. Kan kun anbefale salonen. Top professionelt.
Jeg har en Coton de Túlear, som aldrig er blevet klippet, da hun har meget tynd pels. Jeg får hende derfor kun vasket og ”udredt” et par gange om året.
Jeg besøger salonen mandag den 7. december, hvor Marianne Hartmann anbefaler mig en mere grundig klipning og behandling med hendes ”organiske” produkter. Vi laver en aftale om en behandling, og jeg køber en relativt dyr Chris Christensen Børste fremstillet i træ både i piggene og håndtaget (300 kr.). Et par dage efter vender jeg tilbage og aflyser vores aftale om behandling, da Mariannes prise ligger 30% over det, jeg betaler hos den nuværende hundeklipper.
I mellemtiden har jeg benyttet børsten en enkelt gang, hvorved en af tænderne knækker. Da min hund som nævnt har meget beskeden pels, undrer det mig såre, og jeg henvender mig til Salon Rococo. Beskeden fra Marianne antyder, at jeg har klemt eller tabt børsten, dvs. at den har været behandlet hårdhændet. Jeg mener, at jeg burde have børsten erstattet, da der formentlig har været en brist eller produktionsfejl i træet. Jeg får imidlertid den besked, at hun vil bestille ”træpigge i løs vægt” – og at jeg vil høre nærmere. En uge senere rykker jeg, men der er ikke kommet noget.
Nu er der gået næsten 1½ måned og jeg har hverken fået nogen nye pigge til børsten eller nogen besked. Det er absolut ikke tilfredsstillende! Tanken har mere end strejfet mig, at havde jeg sagt ja til at få min hund klippet, havde kundeservicen måske været noget bedre?
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.