Salonvoordeel Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heb al veel besteld . Nu was er een beschadiging aan een artikel maar hebben binnen de 3dagen netjes opgelost.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne ervaring bij salonvoordeel, warm ontvangst met koffie. Ze hebben een groot assortiment aan kappersinterieur. Ook in speciale kleuren/ stoffen, wat super fijn is als je iets anders wilt dan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling van 4 producten gedaan, 3 ervan zijn geleverd. Gevraagd waar het laatste product blijft, geen reactie via telefoon, mail en app. Gevraagd via bovenstaande kanalen voor terugbetaling, geen r... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hebben een mooie uitgebreide showroom en ben goed geadviseerd. Ik kwam voor een volledige inrichting voor mij kapsalon. In eerste instantie kwam ik voor een wat goedkopere merken stoelen en wasunit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Fabricante de Móveis
  3. Loja de móveis para sala de estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

kappersgroothandel in meubilair. Kapperstoelen, wasunits, salonlease.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

32 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verrassend positief

Voordat ik mijn bestelling plaatste, had ik uiteraard naar de reviews gekeken. Deze leken overwegend negatief, altijd betreffende de levertermijn & de communicatie van de verkopers.

Ondanks deze reviews, besliste ik toch om de bestelling te plaatsen. Omdat ik nergens las dat de artikelen niet geleverd werden. Ik wou het dus toch een kans geven.

Ik zou als tip aan de volgende kopers willen meegeven: probeer toch te rekenen op 2 à 3 weken levertermijn. Dit omdat zij werken met externe leveranciers en zij dus afhankelijk zijn van hun en hun agenda.

Qua communicatie vind ik ook dat de zaakvoerders doen wat ze kunnen. Ze bellen terug wanneer hun dit past en geven eerlijke informatie.

Daarom kan ik salonvoordeel, ondanks sommige slechte reviews, toch aanraden.

8 de setembro de 2023

Misleiding

Afgelopen week is meneer Gregor 3 keer langs geweest om hetzelfde 'product' af te leveren. Het 'product' was niet echt bijzonder en van zeer slechte kwaliteit. Het ging niet zoals het hoort te gaan en ik voel mij erg misleid. Zijn reactie daarop was via een app dat hij in het verleden vaak misleid was en dat hij dat nu doortrekt in het heden. Telefonisch onbereikbaar geworden. Zakenman van het jaar.

1 de setembro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De communicatie is niet best

De communicatie is niet best. Komen afspraken wat betreft levering niet na. Wat 48 uur zou duren heb ik twee weken op moeten wachten. Track and trace code werkte niet en van eerder artikel zelfs niet gekregen. Producten daarentegen zijn goed en meneer en mevrouw zijn vriendelijk áls ze reageren.

31 de julho de 2023

Slechte communicatie

Je krijgt geen respons van ze waar je bestelling blijft. Via whatsapp ook niet, ze hebben het wel gelezen maar niets aan gedaan. Dan bel je op naar de klantenservice, zegt ze je wordt teruggebeld wtf. Er wordt later teruggebeld zegt hij je hebt de betaling niet gedaan. Ik had gewoon bewijs van betaling. Doorgestuurd en nog geen respons. En de volgende dag bestelling binnen. Wat een bedrijf. Voor mij bestel ik daar niets meer. Laat staan als ik iets terug moet sturen. Ik moeg er niet aan denken.
Tip voor jullie
Antwoord op de mails, whatsapp dat geven jullie zelf aan.

22 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klopt wat de rest hier schrijf

Klopt wat de rest hier schrijf . Had idd 6 mnd terug info gevraagd over herenstoelen eerste reactie was mager waarop ik nogmaals iets vroeg totaal geen reactie ! Ik zou idd hier geen zaken mee doen . Was v plan 3 herenstoelen te kopen voor circa 4000 euro ! Na dit alles en de rest v de reviews te lezen is NO GO !!!!

14 de julho de 2022

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een walgelijk bedrijf
Ik wacht al 2 weken om mijn bestelling.
Na dat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik geen bevestigings e-mail, dit vond ik vreemd.

Hierdoor heb ik whatsapp contact gehad, waarin de eigenaresse mij gerust ging stellen dat zij mijn bestelling in orde zal maken.
5 dagen later had ik nog steeds niks, en ging haar man mij via de telefoon vertellen dat de bestellingen geannuleerd waren waardoor er niks mee gebeurt was (de betaling was wel voldaan).
Hij ging mij later WEER gerust stellen dat hij de bestelling zal oppakken.
Een week later WEER gebeld, en WEER de eigenaresse gesproken, waarin zij zei dat het door drukte ontgaan was, en dat zij mij PER DIRECT een e-mail zal sturen en donderdag mijn bestelling verstuurd zal worden.

Het is inmiddels bijna donderdag en ik heb NIKS gekregen, net WEER via whatsapp gevraagd en het enige wat ik krijg is:
- wat een toon
- het is nog niet donderdag
- ik ga de bestelling annuleren.

AUB lees derest van de revieuws en bestel NIET via deze website!!!!!!!

Felicia
25-04-2022

25 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De werkwagen Beauty Cirea gekocht bij…

De werkwagen Beauty Cirea gekocht bij salon voordeel. Na misschien 6 maanden de werkwagen gebruikt te hebben (gesloten ivm corona) scheuren de zijkanten kapot. Reactie Gregor: “Dan heb je pech, ik kan hier niks mee.” Serieus? Een werk kar van 250 euro die zo snel stuk gaat en geen garantie of reparatie of iets?
“Nee!”(Kwaaie toon)
Dus mocht je een werk kar willen, deze niet kiezen en als je een beetje normaal behandeld wil worden en garantie verwacht, dit bedrijf niet kiezen!

9 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dezelfde ervaring als klant hier een…

Dezelfde ervaring als klant hier een paar recensies terug, na lang getouwtrek eindelijk een stoel gekregen (waar overigens wat aan mankeerde), maar werkkar en stoelhoes kwamen na 3 weken nog niet. Geld terug werd beloofd, maar het stond er vandaag niet op en op berichtjes wordt niet meer gereageerd, ook druk met andere dingen. Waarschijnlijk malafide praktijken, bestel ergens anders, lieve schoonheidsspecialisten! Mijn geld is op, maar interieur niet compleet! Tijd dat iemand deze rakkers gaat aanpakken!

11 de junho de 2021

Ontzettend fijne service.

Ontzettend fijne service.
We mochten de bestelde spullen later laten bezorgen vanwege de afbouw van de salon.
Goede communicatie, zelfs filmpjes toegestuurd gekregen hoe iets er uit zag.
Voor herhaling vatbaar.

5 de março de 2021

Ik raad het niemand aan!

Ik raad het niemand aan!
Dit bedrijf heeft goed oog voor nieuwe klanten.
Maar zodra je iets besteld hebt, begint de ellende.

"WE KUNNEN NIETS BELOVEN" Deze zin zal je altijd bij blijven.

Levertijd wordt 3x verschoven, terwijl bestelling wel binnen was. Maar ze hadden het te druk met andere dingen.

Na aantal keren bellen kwam er geen reactie meer en de telefoon werd genegeerd.

Inmiddels na 1,5week had ik hulp nodig bij verkleuring van stoelen. Ze zouden terug bellen. Na 1 week nog niets gehoord. Weer gebeld, ze zouden er direct achteraan gaan en dezelfde dag terugbellen. Nu tot heden nog niets gehoord..

In 1 woord, bagger..

28 de julho de 2019