Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har læst alle de negative anmeldelser, ikke nogen god oplevelse. Vi er lige flyttet ind i et skønt lille rækkehus i Blans, 6400 og her der der orden i sagerne, huset var totalt nyistandsat, nye døre,... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svindlere og bedragere. Jeg har haft en aftale om, at betale min husleje på et senere tidspunkt, da min løn drillede. Jeg betaler hvad jeg skylder og måneden efter opkræver de 329,- i rykkegebyr.... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Programa habitacional para famílias de baixa renda
  2. Imobiliária de Apartamentos

Informação fornecida por fontes externas variadas

SALUS administrer godt 8.000 almene boliger i Sønderjylland. Derfor har vi sikkert også den bolig, der lige passer til dig. Du kan læse mere om vores boliger og skrive dig op på vores hjemmeside. www.salus-bolig.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

1,5

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

FLOT salus!

Der skulle laves fjernvarme i lejligheden, i den forbindelse havde salus af en eller anden grund også valgt at vandmåleren skulle udskiftes - uden at giver besked. De havde samtidig 'glemt' at sørge for aflæsning af den gamle vandmåler før udskiftning. Da vandregnskabet kom, havde brunata afregnet kollektivt for hele afdelingen, hvilket betød at min regning var dobbelt i forhold til tidligere år.. Jeg sender en indsigelse til salus, som henviser til brunata, brunata afviser fordi de aldrig havde modtaget korrekt aflæsning af måler fra salus. Der afregnes derfor efter m2, i stedet for måler som hidtil. Endeligt svar fra salus: "Vi gør dermed ikke yderligere.". De henviste i stedet til beboerklagenævnet. Da det er umuligt for mig at bevise de her ting, er sagen, som jeg ser det, tabt på forhånd. Ydermere ville det koste mig ekstra penge, samt en masse dyrebar tid, at skulle oprette en sag ved beboerklagenævnet.

29 de junho de 2023

Salus Boligadministration

I teorien var idéen om en sammenlægning af boligforeningerne god, det har dog vist sig ikke at fungere helt så godt i praksis. Salus er blevet for store. For store til at varetage deres opgaver på fornuftig vis. Kommunikationen internt fejler, det samme udadtil i forhold til beboerne. Der laves alt for mange fejl af forskellig karakter, fejl Salus ikke ønsker at tage ansvar for. Der ses stort på forpligtelser, moral og almindelig sund fornuft. Måske det er tid til at genoverveje samarbejdet med Salus, særligt for de to boligforeninger i Aabenraa. Vi har forståelse for det økonomiske aspekt, men man må ikke glemme ansvaret overfor beboerne. De fortjener en ordentlig behandling.

19 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

sol & sommer

min kone og jeg har lige fået lavet en terrase af Håndværkergården. Det er blevet lagt 36 kvm fliser og et hegn rundtom, med låge og det hele. og er meget tilfreds. håndværkerne som udførte arbejdet var meget flinke, og spurgte ofte om det var i orden hvad de lavede. og der til kan vi kun sige ja. venlig hilsen Harry & Ingelise Diekmann. Hvedemarken 34 st th sønderborg.

14 de junho de 2023

Mug og skimmelsvamp

Salus er nok den værste boligforening i Danmark. Jeg har boet mange forskellige steder i landet og i forskellige boligforeninger. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignede behandling af forskellige Salus medarbejdere og sågar inspektøren Poul Kristensen (C). Magen til uforskammet menneske findes ikke. Vi er tilflyttere eftersom jeg fik et job i Sønderborg. Jeg får hurtig en lejlighed ved Salus, men allerede processen dertil har været dårligt. Gudrun som er administrative medarbejder, har i forbindelse med underskrivelse af kontakten behandlet mig og min familie af h..... til og blev behandlet som flok kriminelle mennesker. Men jeg tænkte, at jeg er nødt til, at holde det i mig, da jeg virkelig har brug for lejligheden. Anyways, da vi så får lejligheden, får vi at vide, at hele området skal nedrives (måske en idé, at informere nye udlejer dette inden underskrivelse af kontakten?), men vi opdager, at der er mange fejl og mangler i lejligheden. Gang på gang kommer gårdmanden, som oplyser, at de ikke vil gøre noget ved fejl og mangler, da de alligevel skal nedrive hele området. Nu til sagen ift. denne anmeldelse. Vi har siden indflyttet i maj 2021, har oplevet meget mug/skimmel på badeværelset, vi har og følger stadig de anbefalede ift. håndtering af mug/skimmel og udluftning/ rengøring mm. Vi er en familie på 5, hvor den mindste er næste 2 år. Vi har aldrig nogensinde været så syge, manglede energi og kontante opfordringer med hovedpine. Jeg retter henvendelse til Brian List Hansen (som i øvrigt er nedladende) og bedt ham om, at komme og kigge på det. Da han kommer, viste det sig at udsugning var stoppet og vi fik efterfølgende renset udsugning og Brian sendte en murer ud for, at udskifte gummi listerne på badeværelset. Mureren oplyste os, at hvis det er rigtigt, skal vi have et helt nyt badeværelse, da mug/skimmel kommer bag fliserne. Dette blev Brian orienteret om og fortalte, at han vil tale med mureren om, da det ikke er mureren som skal vurdere det.
Her 2 uger efter, at der stadig mug/skimmel. Jeg retter igen henvendelse til Brian, da vi har krav på, at der kommer nogen og undersøger om, det mug/skimmel er sundhedsskadeligt for os, men han oplyste, at han ikke har kompetencer til det (han er teknisk chef, men ikke har kompetencer?). Brian henviste mig til inspektøren Poul Kristensen. Da jeg første gang retter telefonisk henvendelse, tog han den ikke og jeg lagde en besked på hans telefonsvar og hele situationen, og vendte ikke tilbage. Jeg ringer derfor igen til Poul, hvor han tog telefonen. Her mødte jeg en meget uforskammet mand og var virkelig slet ikke forstående overfor situationen og beskyldte os for, at muggen/skimmel er vores skyld og rettere sagt sagde han følgende: "det er jeres adfærd", jeg tænkte WHAT!?, det sagde han bare ikke, en inspektør!!! Poul nægtede, at sende nogen for vurdering om det er sundhedsskadeligt for os og vil ikke gøre noget ved det, fordi han åbenbart kender alle lejlighederne i Nørager, ja ALLE!. Jeg oplyste Poul, at han bestemt ikke kendte vores, og bad ham om, at komme ud og bare kigge på mug/skimmel, det afviste han. Flere gange under samtalen, var han meget uforskammet, nedladende og respektløs overfor mig og min kone. Selve vinduet på badeværelset, er der så meget mug/skimmel, at man med bare hænderne kan knække ramme rundt om. Det eneste vi bad om, var en vurdering af muggen/skimmel. Vi har prøvet med alverdens produkter med udluftning, uden held. Salus er ligeglad med deres beboere. Poul henviste mig til klage til beboerklagenævnet. Ydermere, døjer vi meget med skægkræ, det er værst på badeværelset og køkkenet, hvor de kommer ud af skufferne. Virkeligt klamt.!

12 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej jeg vil gerne fortælle lidt om…

Hej jeg vil gerne fortælle lidt om hvordan man bliver behandlet i sab/salus boligforeninger jeg skal lige sige det er min søster og svoger der er blevet behandlet rigtigt rigtigt dårligt flyttet ind i en lejlighed der ikke kan bruges køkken fordi der går udtræks rør i 2 overskabe el i køkkenskabe er under alt kritik utæt vandrør afløb til opvaskemaskine dur ikke alle loftkontakter er udskiftet men det er forskelligt både form og hvordan du skal tilslutte så kommer det der er værst synsmand og indspektøren kan man overhovedet ikke stole på før de flytte ind fik de lovning på ting som afbryder kontakt til udsugning rensning af tag over udestue Klik kontakter i loft ja en masse ting og idag siger de så det kan de ikke huske eller det har de aldrig sagt jeg står med en søster og svoger som er helt ude af den så jeg vil lige skrive her inden det kommer på de sociale medier det drejer sig om Hjejlen i Sønderborg

22 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spionage og krænkelse af privat liv

Formanden Fritz for Kolstrup boligforeningen "aka salus bolig" render rundt ude foran mit vindue og udspionere mig. Han udspørger folk om alt muligt som om det var krydsforhør samt råber ud af altanen til min mor om hvad hun må og ikke må. Dette høre hjemme i en børnehave. Han lytter også ved dørene og lusker rundt. Dette er spionage og krænkelse af min og andres frihed. Føj for en ækel korrupt formand som bliver genvalgt automatisk ligesom Putin !!!

6 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Flytter ind dagen før nytårsaften

Flytter ind dagen før nytårsaften, listerne er ikke sat fast på gulvene , alle vandhaner er utætte og vandet fosser ud . Det er snart marts og jeg kan ikke få adgang til at vaske tøj i kælderen ( jeg har to små børn) ,jeg har skrevet og ringet og mødt op ,har fået ny vaskebrik, aktiverings koder på ny på ny på ny ,men det virker ikke . Så jeg vasker i hånden da der ikke er plads eller udtræk til at sætte vaskemaskine eller tørretumbler til . Tre måneder uden en vaske mulighed, det er så sygt . Jeg bliver terroriseret af en beboer i opgangen og Salus vil ha jeg skal lege bussemand og bede om underskrifter fra de andre beboere om hende , det er deres ansvar ikke mit og vi føler os nu så truet at vi bliver nødt til at flytte efter kun tre måneder.. aldrig har jeg oplevet så dårlig boligselskab..

18 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kommer 3 år efter og kræver penge for…

ADVARSEL 😡😡😡😡PAS PÅ

Kommer 3 år efter og kræver penge for et lejemål der opsagt for længst.... og nej de kontakter på intet tidspunkt mig eller min mand det nemmer at tage fat i inkasso efter 3 år ... det jo simpelthen langt ude at man efter 3 år kræver penge fra folk ... vi fik intet indskud tilbage da vi opsage lejemålet vi betalte endda husleje i de 3 måneder som man skal efter opsigelse men nu efter 3 år vil man pludselig havde over 5000kr .... det giver jo ingen mening overhoved hvad er det lige der forgår her at komme i en tid hvor alt er i stigende priser og kontakte inkasso som så kontakter os idag med dette det jo langt ude at vi først for info efter 3 år ved et inkasso firma som I for en måned side har taget fat i ... amen det jo sygt det her at man 3 år efter en opsigelse af et lejemål vil havde flere penge ud af en altså hvad går det her ud på man kan ikke komme 3 år efter og forlange penge fra gamle udleje der 6 måneder betingelse hvor i enten kan give indskud tilbage eller kræve et beløb og det har i ikke gjort men efter 3 år Så hovsa så vil i havde penge gal hvor jeg gald for vi fra flyttede ved jer i gør jo alt for at snyde folk

At komme 3 år efter og kræve over 5000kr giver simpelthen ikke nogen mening Når vi ikke har boet på lejemålet i over 3 år i tager ik fat i os nej i sender en regning til inkasso som kontakter os

Der står intet i brevet om hvad beløbet er til for ... og for det første da vi flyttede ud fik vi ikke en eneste krone tilbage fra vores indskud og det indskud var på 26000kr hvis ikke mere som vi ik fik en øre af så meget koster maling godt nok ikke og til flyttesyn blev alt også godkendt hvis vi så har glemt en måneds betaling efter opsigelse vil det stadig dække under indskuddet da husleje var 7500kr så hvad de sidste 10-15000kr er brugt på ved jeg ikke ved i hvertfald at maling ikke er så dyrt da og ved os at ved flyttesyn blev alt med rengøring og dette godkendt så heller intet at komme efter der så vil gerne vide hvorfor I kræver over 5000kr lige pludselig efter 3 år der noget her der ikke stemmer som virker meget som svindel at komme 3 år efter og vil forlange penge og sender det til inkasso for at prøve at få penge ud af en den går ikke her .... nu har i snydt så mange der fra flyttet ved jer og nu gør i det samme her ..... I skal ikke havde en eneste krone fra os i har beholdt hele vores indskud selvom alt blev godkendt ved flyttesyn og så at i nu vel havde penge igen fra os efter 3 år når vi ikke engang er en del af jeres boligforeningen mere og ik bor på lejemålet længere

Amen hvad er det i har gang i hvorfor skal i snyde og svindle og bedrage hele tiden

Gal er glad for vi ikke er under jer mere forstår godt i ingen gode anmeldelser har når I behandler folk på denne måde det jo så respektløst og i så ligeglade med i snyder folk svinder i burde få mere end -10 stjerner 😡😡😡😡😡😡 simpelthen svindel og bedrageri i har kørende

I for ingen krone her fra hvad har i regnet med
At i tror folk vil betale jer penge efter 3 år for noget i ik vil Dokumenter på og som I først og fremmest kun sender videre til inkasso men ikke kontakter hverken mig eller min mand det så klamt føj for en opførsel kan godt forstå folk advare imod jer

For det gør jeg godt nok også 😡😡😡😡

16 de setembro de 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Har indsendt en indsigelse på en faktura jeg var uenig i, men svaret var: “Sådan er det bare”. Jeg er helt indforstået med at de holder fast i fakturaen, men måden man kommunikere på er under al kritik. Ingen henvisning til retsregler eller andet. Derudover kunne man på en pæn måde skrive, at man holdte fast. Tænker kommunikation ud ad til er noget de skal arbejde på.
Er blot glad for at være fraflyttet.

10 de agosto de 2022

Elendig boligforening

Der er skægkræ i samtlige lejligheder. Faktisk er nærmest alting mangelfuldt. Huslejen er dyr og de gør INTET medmindre man får beboerklagenævnet efter dem. Simpelthen for pinligt og dårligt!

5 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig rigtig dårlig service og der er…

Rigtig rigtig dårlig service og der er ikke styr på tingene.

Min kæreste og jeg flyttede ind den 1/3-2022 og allerede på flyttedagen var der bøvl.
Vi ankommer den 1/3-2022 klokken 10:00 om morgenen til en beskidt lejlighed. Vi står med alle vores ting og får at vide at der kommer rengøringsfolk mellem 12:00 og 16:00, da klokken bliver 17:00 og rengøringsfolkene stadig ikke har været her, må vi selv i gang med at gøre den rent, inden vi kan flytte alle vores ting op. Udover det er min kærestes navn ikke på postkassen, selvom han er på lejekontrakten, hvilket gør han ikke kan modtage post. Derudover blev vi lovet et kælderrum, men ham der afholdte indflytter syn, vidste ikke hvilket rum det var og ville skrive det senere på dagen. Det skete dog aldrig. Da jeg så ringer til boligselskabet, får jeg at vide, jeg skal gå ned og tage et kælderrum uden lås på, men der er ingen uden lås på. Sidst, men ikke mindst, er vores postkasse så fyldt af tidligere ejers
rod at vi ikke kan åbne den.
Alt i alt en meget uheldig start.

4 de março de 2022

Forfærdenligt sted!!

Har boet hos dem i 2 år.
Flytter ind i en ny lejlighed hvor der er skægkræ, hvilket jeg ikke er oplyst om.
Jeg ser det første af dem dagen jeg flytter ind, men tror blot det er et lille dyr og dræber den og at det var det men det var det ikke. Lejligheden er fyldt med dem og boligforeningen er ligeglade og sender blot skadedyrsbekæmpelsen ud og det er det - intet andet.

Man kan måske fjerne dem efter flere måneders behandling, men i mellemtiden skal du stadig bo sammen med dem.
Vi finder dagligt omkring 7 stk +- og det er ekstremt ulækkert da de er i møbler også og er glade for dem.

ELENDIG BOLIGFORENING! Hold jer langt væk, de er total ligeglad med dine forhold, med hvordan du bor.
Spurgte dem pænt om vi ikke kunne finde en løsning sammen, men det var de ikke intrasseret i. Jeg kunne fortsætte med at betale eller opsige min lejlighed på normalvis med 3 mdr opsigelse.

Dette bliver helt klart delt i mit netværk.

20 de maio de 2021

ADVARSEL

Jeg har boet i Stenbjergparken i 20 år. Ved fraflyttelsen brugte håndværkergården 40 arbejstimer, på en have der var ca 100 kmv., hvoraf 60% var græs og fliser. Flere gange efterlyste jeg arbejdssedler eller anden dokumentation for hvad de har brugt tiden på. Det kunne jeg ikke få. Samtidig er der brugt næsten ligeså mange timer på rengøring.
Jeg vil kalde det bedrageri, og vil aldrig bo i denne boligforening mere. Kan absolut ikke anbefales
Tilføjelse: Korrekt at de 40 arbejdstimer, var for både rengøring og havearbejde. Beklager.
Men uanset hvad, så har de brugt mindst dobbelt så lang tid på det arbejde, der skulle udføres ifølge synsrapporten, end alle andre ville bruge.
Beboklagenævnet har tilsyneladende ikke læst min klage korrekt, og desværre nåede jeg ikke at klage til højere instans.

11 de janeiro de 2021

Kære Annette

Vi gennemfører fraflytningssyn og istandsættelse i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det betyder også, at fraflytter skal betale for for den misligholdelse, der er i boligen.
Det er ikke rigtigt, når du skriver, at der er brugt 40 timer på haven. Der er brugt 16 timer på haven og 24 timer på rengøring.
Din sag er blevet behandlet af det uvildige beboerklagenævn i kommunen, og nævnet har afgjort at du hæfter for istandsættelse af boligen jf. fraflytningsrapporten.

KAN MAN GIVE 0 STJERNER

KAN MAN GIVE 0 STJERNER?
Alt for dyr!!! min søn har boet i en ungdomsbolig i åbenrå i 8 måneder og selvfølgelig gjort alt pænt og rent ved udflytning, alligevel skal der betales ekstra rengøring af køleskabet ( der var rigtig dårlig lugt i køleskab, hvilket der har været hele tiden og det er blevet sagt til udlejer) samt 7500 for at male sølle 55m2!! Jeg fatter det ikke. Det er ren røveri af vores unge mennesker.

5 de outubro de 2020

Kære Kaja

Vi beklager, at I har haft en dårlig oplevelse med os.
Vi gennemfører fraflytningssyn i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
Hvis du mener, at vi har lavet en forkert vurdering, så har du mulighed for at få sagen behandlet ved beboerklagenævnet i din kommune.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Seriøst danmarks værste boligforening. -10 stjerner hvis jeg kunne!

Værste boligforening jeg nogensinde har været del af.

1: Da jeg flyttede ind var gulvet i soveområdet (1. værelse) så slidt at viceværten sagde de ikke ville fixe det, men at jeg hellere ikke kommer til at hæfte for det. Ved udflytningen siger synsmanden at jeg hæfter for det, hvor jeg foreklare min situation, hvor jeg til sidst går med til at kun betale 50% af gulvsliberiet. (Hans argument, var at viceværten havde noteret gulvet i den forkerte del af 1. værelses lejligheden, nemlig spiseområdet.

Fred være med det.

2: Modtager derefter opgørelsen, og finder ud af at jeg stadig har betalt 100% for gulvsliberiet og ikke de 50% som aftalt.

3: Det får de så fixet, men smider ud af det blå, 3500 kr malerregningen uden nogen form for kvittering eller belæg på det beløb er rigtigt, selvom det ikke stod på den første "ENDELIGE opgørelse".

Alt i alt, ren svindel, mht øknomi.

Vil klart anbefale man undgår at flytter i deres boliger. Nærmest hellere bo i en papkasse

25 de setembro de 2020

Kære Kristofer

Vi beklager, at I har haft en dårlig oplevelse med os.
Vi gennemfører fraflytningssyn i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

en køkkenplade inkl 2 døre skulle…

en køkkenplade inkl 2 døre skulle skiftes vil koste 18775 kr, hvilket jeg har fået oplyst at det ville ligge på mellem 9000 - 11000 ( højt sats)
Jeg har bedt om en uspecificeret regning på køkken reparation, men får at vide efter jeg har klage til beboerklagenævnet at det ligger prisen på marked

De tænker kun på en ting KRONER OG ØRE, de er skide ligeglade med beboer

13 de março de 2020

Resposta da Salus

Vi administrerer efter gældende lovgivning. Hvis der opstår tvister mellem os og vores lejere, så er det uvildige beboerklagenævn der, for at hjælpe med af afgøre tvisten. På den måde sikres det at både lejer og udlejer behandles retfærdigt og i overenstemmelse med gældende regler.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi har boet 6 år i et dejligt rækkehus…

Vi har boet 6 år i et dejligt rækkehus på engtoften. Det er et super sted for vores familie på 4.

Det der er langt under standard er deres ledelsen og hvordan de styrer tingene. Det er gået ud over os. De går fra deres ansvar som de lover og så spørger jeg 3 gange hvad maler delen max kommer til at koste. De lander så over 3000 over det de selv skriver er max. Det er super ærgerligt.

20 de maio de 2019

Dårlig udlejer

De misligholder lejekontrakten.
Kan ikke overholde aftaler.
Man får ikke lavet de ting, som er ødelagt.
Deres lejemål er alt for dyr.
Fik et nyt køkken, med nyt køleskab. Som de ødelagde, og vil ikke stå til ansvar for dette.
Kan ikke anbefale at leje ved Dalur.

29 de janeiro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais