Vi var 7 personer afsted og de 4 af os fik et stjerneskud, 1 fik stegt flæsk, 1 fik wienerschnitzel og 1 fik bøf stroganoff Alt var perfekt - det smagte vidunderligt og portionerne var store. Enes... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God mad og skøn servering Sands restaurant er et dejligt sted og blandt mine favoritter i Esbjerg. Maden er altid god og i særdeleshed deres julefrokost menu - den er fantastisk! Lokalerne er hygge... Ver mais
Jeg vil prøve at danne lidt modvægt til alle de negative anmeldelser og tænker at det måske er mere nærliggende at skrive hvis man har haft en dårlig oplevelse. Jeg har alle de gange jeg har været... Ver mais
Er kommet en del på Sand's gennem tiden. Et af kendetegnene er, at kvaliteten og servicen altid er fremragende. Restauranten er efter min opfattelse lige præcis som den skal være. Klassisk,... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
SAND`S RESTAURATION
Informações de contato
Skolegade 60, 6700, Esbjerg
- 75120207
- www.sands.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Ikke stor fan
Vi skulle præsentere bakskuld for mine forældre og valgt derfor Sands, da vi vidste at de har den traditionel vestjyske ret. Den smagt som den skulle😊 derimod valgt vi alle 8 ikke bakskuld og en fik dårlig gammel røget laks og en anden en lille portion af mørbrad så han gik sulten hjem. Akustikken er svær derinde og pladsen trang men steden har en historisk charme, men ikke andet, desværre.
Uforskammet ejer og for lidt mad
Vi holdte firma julefrokost på restaurant Sands, maden smagte godt med der var ikke meget af det. Og ejeren var direkte uforskammet, overfor flere i selvskabet.
Tænker ikke at vi kommer igen
Julefrokostmenu
Havde bestil en julefrokost menu til en værdi af 199kr pr person hvilket er en absurd pris i forhold til hvad vi fik🙈🙈
Virkelig en skuffende oplevelse i mængen af maden også smagen for den sags skyld
Alt var der kun et lille stykke til hver.
Flæskestegen var fyldt med brusk så det fik hunden.
Det hele var så minimalistisk. Var glad for vi selv havde lavet desserten og andre gode ting for dette måltid kunne ikke gøre en mæt ikke engang et barn🙈
Virkelig en skuffende oplevet.
Hverken noget jeg gør igen eller vil anbefale andre der står med en julefrokost at gøre medmindre de havde spist først🙈
Mad ud af huset
Vi bestilte en julefrokost ud af huset med sild og karrysalat, fiskefilet med remoulade og citron, medister og rødkål, flæskesteg og sønderjysk hvidkål, ost, frugt, brød og smør.
Maden smagte udemærket, men mængderne var virkelig ikke til voksne mennesker.
En fiskefilet pr. Person - fair nok. Sild var okay i mængden til at kun 3 ud af 6 spiste sild (ellers havde der ikke været nok til et stykke rugbrød med sild til hver), et enkelt lille stykke medisterpølse og en enkelt lille skive flæskesteg pr. Person. Hvidkålen var der så lidt af, at man ikke engang kunne få en spiseskefuld på sin tallerken. Rødkålen kunne gå an i mængderne, men kun fordi 3 spiste rødkål. Ostetallerknen var større end alt andet mad tilsammen, men man havde kun sendt et stykke brød med til osten til hver person :-( Synes virkelig det var skuffende og man gik bestemt ikke mæt fra bordet. Der bestiller vi ikke igen og vil ikke anbefale det til andre uden at have lagt bunden først. En rigtig ærgerlig oplevelse.
Fantastisk sted
Fantastisk sted.
Godt til forretningsfrokoster og mindre selskaber.
Godt gammel dansk mad og god service!
Kedelig og smagsløs mad
Kedelig og smagsløs mad, tør rugbrød, små portioner, kold fiskefilet, og jeg kunne blive ved, jeg vil ikke anbefale stedet til nogen, jeg har spist på Sand's ved flere lejligheder og jeg er altid gået skuffet derfra. Jeg og flere i vores selskab kommer ikke igen.
Maden dårlig
Maden dårlig, ikke varm, portioner er små, vil ikke anbefale dem
God mad.Meget fin servering
God mad.Meget fin servering. Sovs og kartofler blev serveret særskilt, så vi alle kunne få glæde af det, trods forskellige menuer. Venlig og jordnær personale.
Vi havde bestil bord og blev placeret…
Vi havde bestil bord og blev placeret midt i gangen hvor tjener og kunder gik forbi. Det var rigtig ubehageligt. Meget larm og man blev nød til at råbe til hinanden. Bestilte en herregårds bøf som bestemt ikke var lavet samme dag. Ingen skorpe og helt igennem grå og tør. Havde Sikke lagt i en lage. Og sikke en larm. Vil ikke anbefale. Hvis man forventer den hygge man engang havde der inde, så kan man godt tro om igen. Vi anbefaler slet ikke stedet mere.
Super sted super service
Super sted super service , perfekt stjerneskud dejligt sted
God mad og skøn servering
God mad og skøn servering
Sands restaurant er et dejligt sted og blandt mine favoritter i Esbjerg. Maden er altid god og i særdeleshed deres julefrokost menu - den er fantastisk! Lokalerne er hyggelige med masser af stemning og serveringspersonalet er dygtige og har et skønt humør.
Ringe mad
Anden gang på Sands. Første gang var for tre år siden. Den gang måtte jeg sende mørbraden tilbage, da den ellers bestilte medium var mere en well done. Det var gældende for begge mørbrader bestilt i selskabet. De nægtede først at de var well done, men efter noget debatteren byttede de min og ikke min makkers, som var magen til min eller.
Nu ville jeg så give det en chance mere i mandags (feb 2017). Jeg bestilte det samme, også medium. Denne gang gengerede bøffen i alt fra rare til well done. Jeg klagede ikke over maden denne gang, jeg noterede mig blot at jeg ikke skal spise der igen.
Tjenerne var søde nok, men maden er bare for ringe ... vi havde også en i selskabet som måtte lægge sig med dårlig mave efter at have spist rødspætten. Hun beretter at have meddelt køkkenet at fisken lugtede og smagte "for meget af fisk", som dårlig fisk nu gør, hvortil der blev responderet, at "fisk lugter og smager nu engang af fisk". Lidt flabet i stedet for at tage sig ad notum.
Der findes andre bedre steder i Esbjerg, der tager jeg hen fremover ...
Højt niveau hver gang
Restauranten er efter min opfattelse lige præcis som den skal være. Klassisk, uden at være kedelig. Konservativ uden at være for fin. Her en elegance, men man kan stadig komme og drikke en half and half og spille pool. Det har jeg ikke set fungere andre steder.
For folk udenbys fra, kan stedet bedst sammenlignes med Grøften i Tivoli. Bare billigere, lidt mindre og mere folkeligt.
Det er et oplagt sted til små selskaber under 20 personer, samt til forretningsfrokoster. Her kan man sidde diskret, uden at man føler at folk sidder og lytter ved de andre borde.
Super god aften
Hejsa
Vi var på Sands i Esbjerg her til aften og fik den lækreste 3 retter menu, dog ikke helt det samme, Rejecocktail var med masser af rejer, og en laks med flødestuvet spinat og diverse tilbehør var også lækker.
De røde mørbradbøffer smagte bare så godt og kunne skæres med en gaffel.
Desserten var også bare helt super og så var der nok af det hele.
Personalet er sjælendt set så smilende og høflige og de havde styr på det så man ikke skulle vente
Så kommer i til Esbjerg så må i altså ikke snyde jer selv for en tur på sands, og prisen harmonere meget godt med maden.
Så tak for en hyggelig aften til Sands vi kommer klart igen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.