Sanitair Royal Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Wij zijn Sanitair Royal en verkopen onze kranen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Wij staan voor betaalbaar en stijlvolle kranen voor iedereen. Door onze scherpe prijs, kwalitatieve kranen gecombineerd met uitstekende service willen wij ervoor zorgen dat onze kranen in ieder huishouden terechtkomen. Wij richten ons op keukenkranen, wastafelkranen, fonteinkranen en douchekranen. Kwaliteit, design en duurzaamheid. Aan deze drie pijlers toetsen wij wat we doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan jouw wensen en gericht zijn op de praktijk. We leggen de lat hoog omdat wij van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een Sanitair Royal kraan of douche gebruikt.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

5 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wilde de kraan terug sturen

Ik wilde de kraan terug sturen. Volgens de regels moest ik het hen eerst via de mail doorgeven. Gedaan. Daarna probeerde ik het retourproces te starten maar die werkte niet. Daarna hen weer gemaild maar geen reactie. Retourproces weer geprobeerd maar werkte nog steeds niet. En weer gemaild maar ze reageren gewoon niet. Wat een slecht bedrijf met helemaal geen service.

31 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen contact mee te krijgen...

Geen contact mee te krijgen!
1,5 dag na het bestellen wilde ik mijn bestelde kraan annuleren omdat ik al in de gaten had dat de kraan niet op tijd geleverd zou worden. Gemaild, gebeld, voicemail ingesproken. Geen reactie. Gevolg kraan na 2 dagen gewoon verstuurd naar mij. Na ontvangst wilde ik deze meteen retour sturen, geen adres te vinden. Link voor retourneren op de website werkt niet. En mailtjes, worden nog steeds niet beantwoord. Nogmaals geprobeerd te bellen, geen gehoor. Wat een waardeloos bedrijf.

11 de novembro de 2024

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service. Geen of tegensprekende antwoorden. Ze trekken er hun geen moer van aan. Triestig

27 de setembro de 2024
logotipo da Sanitair Royal

Resposta da Sanitair Royal

Dag Tristan,

Dank voor je review en helaas dat je ons één ster geeft.

Na contact met je te hebben gehad hebben we gevraagd om foto's van het probleem om het zo goed mogelijk te beoordelen en een oplossing te kunnen aanbieden.

Het ging in eerste instantie om een scheur in de slang, wij hebben toen aangegeven dat we de kraan retour willen ontvangen en dan gaan we het probleem bekijken en oplossen. Hierbij gaven we de oplossing aan van een nieuwe flexibele slang installeren.

Later wilde je ook de krassen en loslatend verf door gebruik opgelost hebben, dit na 3 jaar gebruik van de kraan.

Wederom hebben we aangegeven, stuur de kraan op en we gaan het oplossen. Tot heden hebben we geen kraan retour ontvangen en hebben we geen oplossing kunnen bieden.

Ons aanbod staat nog altijd om het op te lossen en te repareren. Een oplossing van geen kraan retour sturen aan ons, 3 jaar gebruik van de kraan en dan de verwachting om 100% aankoopbedrag terug te krijgen gaat dan in deze niet op.

Geen oprecht bedrijf

2 keer een lekkende kraan ontvangen. Na een klacht om ons geld terug te krijgen, de vraag nr foto's beantwoord met bewijsstukken. Daarna geen communicatie meer, laat staan een terugbetaling. Geen oprecht bedrijf, slechte communicatie met een nog slechtere kwaliteit qua producten

19 de novembro de 2023