Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For anden gang inden for 1 1/2 måned aflyser Sas en afgang uden nærmere forklaring. ( Fra Amsterdam og Frankfurt) og jeg ankom fra Bangkok. Ingen kontakt personer at finde. Blot en SMS.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul stjerner: SAS for Work hjemmesiden virker kun hver anden gang Nul stjerner: Udbedring af SAS for Work hjemmesiden ikke løst efter mere end 12 måneders besvær Flere stjerner: Venligt kundeservic... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Site de busca de vôos
  2. Agência de Viagens

Informação fornecida por fontes externas variadas

SAS tilbyder billige flybilletter til Europa, Asien og USA. Bestil dit fly eller din flybillet på sas.dk. God rejse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2 måneder uden svar på henvendelse

Vi rettede henvendelse til SAS den 25. Februar vedr. erstatning, efter vores bagage blev efterladt i kbh lufthavn, og vi dermed stod uden bagage på ferien i hhv. 3 og 4 dage. Vi har endnu ikke modtaget svar her ca 2 mdr senere! Ved kontakt får vi at vide, det ikke er kundeservice der kan hjælpe. Men hvem kan så??

17 de abril de 2026

SAS hijacker mine penge

Jeg har d. 24/2-26 bestilt en rejse til Rhodos for 7 personer.
Jeg opdager dagen efter at jeg er kommet til at bestille Business Flex på tilbageturen.
Jeg ringer så ind til SAS og får at vide at tilbageturen godt kan aflyses, da det er Business Flex og jeg så bare skal bestille nogle nye billetter til hjemturen, hvilket jeg gør .Deres medarbejder aflyser turen for mig og oplyser mig om,at pengene bliver sendt retur på min konto om 7 dage.
Efter 14 dage ringer jeg ind til SAS, da jeg ikke har modtaget nogle penge retur.
Der får jeg at vide at overførslen ved en fejl ikke er kommet igennem systemet og han vil sætte den til udbetaling igen.
Modtager ikke pengene og ringer igen en uge efter og får at vide at jeg slet ikke kan få pengene retur før efter afrejse 5 måneder senere fra bestilling.
Den tygger jeg lige på og ringer endnu engang ind og klager over, at når de har lavet fejlen må de rette op på den. Medarbejderen lover efter lang snak at hun nu sætter den til udbetaling igen og jeg skulle modtage mine penge efter 7 dage. Da jeg stadig ikke har fået pengene ringer jeg igen igen og får at vide, at jeg definitivt ikke kan få pengene før efter afrejse for de aflyste billetter.
Således er det lykkedes SAS at hijacke mine ca. 15000 kr. (de kan heller ikke oplyse om det korrekte beløb) i 5 måneder.
Var jeg blevet oplyst om det havde jeg bare beholdt de oprindelige billetter.
Det er lykkedes mig at få på skrift, at SAS har givet mig forkert oplysning vedr. refusion, men de vil som sagt ikke rette op på fejlen.
Jeg har som I kan læse fået forskellige meldinger hele vejen igennem.
Det er lavet så "smart" at jeg ikke har mulighed for at klage til nogen ud over kundeservice indtil efter rejsen.
Rejs aldrig med SAS hvis du har dine penge kær, da kundeservice åbenbart ikke ved hvad de laver.

11 de abril de 2026

min store drøm

jeg har alt tid drømt om at flyve med SAS og nu er den drøm opfyldt det bedste var at da jeg forlod viste jeg at jeg aldrig kommer igen hilsen den bedste anmelder lars bo hansen

1 de abril de 2026

Misledende markedsføring

Skulle booke 2 billetter til Krakow. Vi skulle kun have håndbagage med. På hjemmesiden havde jeg valget mellem Light (kun lille taske under sædet) eller den dyrere Standard (både håndbagage og indtjekket bagage). Jeg måtte derfor booke Standard selvom vi ikke havde brug for indtjekket bagage. Jeg fandt senere ud af at man kunne tilkøbe håndbagage på Light billetten hvilket ikke fremgår før længere inde i bookningsprocessen.
Dette er efter min mening misledende markedsføring. Jeg kontaktede derfor kundeservice som ikke kunne ændre min billet uden at det blev endnu dyrere for mig.

Min tanke kan være om dette er bevidst misledende markedsføring.

12 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

KLM / SAS (Malaga- schipol- oslo ) After…

Layover@ schiphol( from Malaga ,Spain) couldnt online check this SAS operated KLM flight Schiphol -Oslo.

Schiphol SAS floorstaffs couldnt manually check us in on their system( EU/ Norwegian ID ) told this is’nt our flight and to approach the KLM counter (boarding already started)

Confused and stressed out we ran across gates to KLM to be sent back immediately with a voucher ( which says SAS is responsible for this KLM flight and its passengers)

On returning the gate On and approaching SAS staffs the 2nd time, one of the 2 lady staffs shoved me rudely and later on aggressively insisted that we return to KLM as we are not their passengers and this was’nt their problem to fix and that she cannot help us..
She gave me back my phone told me to step aside and now totally ignoring me.
( didn't help a bit showing the voucher, tickets nor mentioning seat numbers.)

Frustrated,and exhausted from running around, I asked her to communicate with KLM and to try and fix the issue instead of making me and my 2 children ( age 8 and 14) run back and forth through gates when we already are late for boarding.

(I have invisible disability with a serious health condition and i should not stand so much let alone run around with heavy bags.)

Probably stressed out from delayed flight, me protesting her ordering me around hit her button .She snapped and abruptly stopped me mid sentence,her palm right in front of my face, hand gesturing me me blah blah gave me a disgust look and said" YOUR MOUTH" !! probably knowing she cant said it loud she zipped her mouth signaling me to shut up!! And continued with patronizing me not to raise my voice!! I was shocked !!

As a Nurse working for 22 years i can say i know a thing or two about service and have done my share of travelling and never have I experienced nor seen this level arrogance, disrespect and rudeness from a service personnel.

The lack of professionalism ,humility and the level of incompetency in managing stressful passengers especially with children in the picture is appalling and shocking.
No apologies on handing me the boarding pass after their failure was detected and fixed by a manager at the very last minute.

So shaken by the whole episode that i was and at the Verge of breaking down halfway through our 1,5 hour flight to Oslo.
And of course to make this trip more memorable, our baggages were not loaded..
positives:
We finally got our baggages 2 days after, luckily intact.
Sweedish / norwegin staffs on board were courteous and helpful
Leg room is spacious..
but that one Traumatizing episode and with floor staff @ Schipol is a reason good enough for me to never want to travel with SAS in the future.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SAS aflyste i sidste uge en retur rejse…

SAS aflyste i sidste uge en retur rejse jeg har booket. jeg fik een valgmulighed for at ændre fra kl. 21.00 om aftenen til kl. 10.00 om formiddagen. Jeg går derfor glip af halvdelen af min arbejdsrejse!
Og så kommer der den ene mail efter den anden hurtigt, hvor man skal forholde sig til flere ting. Og det er uoverskueligt hvad det er i reelt har aflyst. Går jeg på Flybillet info, så får jeg een information. Går jeg på Airhelp, så står der anden information, og hvis jeg downloader min billet, så står den stadig med de originale afgangstidspunkter for hjemrejsen.

At få fat I jer direkte og skrive til jer er også vanskeligt. Jeg skal vente til telefoner er åbne; jeg kan skrive med en AI, der ikke kan give nogen info alligevel; eller jeg kan vente på at chatte med en rigtig person. Det har jeg også forsøgt. Her sker ingenting.

Jeg synes ærlig talt at det er rigtig dårlig service fra jeres side. Og at der ikke er samarbejde og ordentlige opdates gør, at andre stadeholdere, som flybilletinfo og Airhelp ikke får de rettidige oplysinger er bare ikke i orden!

Få styr på jeres processer!
Jeg går glip af halvdelen af en arbejdsrejse, fordi jeres såkaldte alternative tilbud blev rykket fra den oprindelige hjemrejse kl. 21 om aften til kl. 10 om formiddagen, og i skrev at jeg skulle skynde mig at bekræfte, da pladsen ikke kunne garanteres ret længe. HVad er det for en ussel service! Jeg booker hjemrejse til kl. 21. af en årsag! Det her er virkelig ikke i orden!

3 de abril de 2026

EUROBONUS har ingen værdi

EUROBONUS har ingen værdi. Overfyldte lounger, fri biletter eksisterer ikke til de angivne point, i det hele taget lidt snyd og fup, Det var godt en gang men med samarbejdet med KLM/Air France er det blevet helt håbløst

30 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen service. Som i ingen service

Ingen kontakt personer at finde. Blot en SMS.

Service var ikke eksisterende.

Men har rejse erfaringer og løser indkvartering hurtigt. Dog er andre passengere utrygge og i vildrede.

Spændende at høre deres undskyldning denne gang til Dansk Flyhjælp.dk så de undgår at betale erstatning.

SAS ( Such A Shame)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SAS for Work hjemmeside - stadig eledig og virker ikke efter mange henvendelser det seneste år

Nul stjerner: SAS for Work hjemmesiden virker kun hver anden gang
Flere stjerner: Venligt kundeservice personale
Nul stjerner: Men meget lange behandlingstider - afsæt hver gang ½ time eller mere til at få løst enkle problemstillinger

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Unfriendly and unhelpful

Yet another substandard experience with SAS on something completely within their control: customer care. It seems that whenever SAS personnel is faced with a choice between being pleasant and customer focused and…well, not, they choose to be unfriendly and inconsiderate.

Having read some of the reviews here, this seems quite consistent.

There are things beyond the control of SAS and sometimes logistics don’t work as they ideally should, but how a service company (which SAS is) treats its customers is the one way they can make up. However, SAS personnel appear to be so categorically un-service-minded that one would think that they have been trained and instructed to be mildly rude and disinterested in treating their customers with kindness and consideration.

I try to avoid flying with SAS.

On this occasion it was the person at the gate.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SAS er et inkompetent og uhæderligt…

SAS er et inkompetent og uhæderligt luftfartsselskab. Inkompetente fordi de ikke har hedget brændstofpriserne ligesom alle andre og uhæderlige fordi de ikke udbetaler den erstatning man er berettiget til under EU-forordning 261/2004 når de fjumrer og man kommer forsent frem. Så må man jo bruge diverse tjenester som tilbyder juridiske bistand til at man kan få udbetalt sin erstatning, men det betyder også at man går glip af en del af erstatningen. Sikke en måde at behandle sin kunder. Jeg flyver aldrig med SAS igen.

14 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

System for ombooking og kundeservice designet til at flå dig for dine penge

Vores fly blev aflyst d. 5. april og det første fly vi kunne få lov at ombooke til var d. 7. april. SAS havde automatisk ombooket vores billetter til denne dag. Vi gik ind på SAS' hjemmeside og fandt en afgang samme dag, som vores oprindelige afgang. Så blev vi nødt til at købe nye billetter, fordi vi jo ikke kunne ombooke til en afgang før den 7. Da vi så prøvede at aflyse den afgang, som SAS automatisk havde ombooket os til, kunne vi ikke få en online refusion på trods af, at det var SAS, som havde aflyst vores afgang. Da jeg prøvede at finde et nummer at ringe til, skulle jeg først svare på en masse spørgsmål fra en chat-bot, og da chat-botten endelig afslørede en række numre, jeg kunne ringe til, var et af numrene ikke i brug - "nummeret du har ringet til eksisterer ikke". Så prøv ikke at ring til 70102000 og forvent at få fat i nogen. Jeg er meget imponeret over, hvor umage de har gjort sig for at gøre det så svært og besværligt som overhovedet muligt at få lov at komme hjem med et fly, som man allerede har betalt for! Det er under al kritik og det burde være ulovligt, at hæve folks penge for bagefter ikke at levere det produkt kunden har betalt for, men derimod tilbyde et langt dårligere alternativ og gøre det tæt på umuligt at få sine penge tilbage. Jeg havde større tiltro til SAS, men de opfører sig ærlig talt som et svindler-firma. Kan på ingen måde anbefale at købe flybilletter fra SAS.

5 de abril de 2026

vandt over SAS igennem TRAKFIKSTYRELSEN

SAS afviser refundering, fordi de ved, at mange kunder giver op !

Vores morgen fly fra København til Bergen blev aflyst i september ´25. Vi havde ingen informationer modtaget om dette.
Vi blev tilbudt en omvej via Stavanger med en ankomst 8 timer senere - reelt ubrugeligt - så vi bad om refundering, som vi har ret til.

SAS sagde nej !

Først efter en lang kamp og involvering af TRIFIKSTYRELSEN er det nu fastslået, at vi har krav på kompensation.

Det virker som en bevist strategi; At SAS holder på sit nej, i håb om at kunden giver op. Det får tilsyneladende ingen konsekvenser for SAS at tabe sagen.

Unødigt besværligt, frustrende og langt fra i orden ...

23 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

SAS aflyser flyet men refunderer ikke…

SAS aflyser flyet men refunderer ikke beløbet fuldt selvom det er juridisk påkrævet iht. EU-forordning 261/2004. SAS har bygget sit system op, så man ikke kan sende en e-mail til dem. Man bliver bare sendt i loop af deres robot. Kundeservice er ikke til at komme igennem. Pinligt og useriøst at sas er blevet så dårligt efter den nye ejerkredsens. Håber virkelig det lukker og slukker.

5 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vand er IKKE gratis på SAS flyvninger!

Vand er IKKE gratis! Selv om det er det der står i brochurerne på en flyvning fra Riga til København. Da vi bad om et ekstra glas vand til min 10 årige efter vi har fået et for 10 minutter siden fik jeg at vide, at nu har de været her, og hvis jeg skulle have endnu et glas er de var NØDT til at sælge mig en flaske vand i stedet. Det er da ikke complimentary! Det mest paradoksale er, at da jeg så bad en anden om det samme fik jeg bare flasken free of charge. Ren fusk hvis det er sådan det hænger sammen, at man skal betale for alt udover et glas vand. Complimentary er det ikke.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er yderst utilfreds med service og…

Er yderst utilfreds med service og tilbagebetaling af udgifter i forbindelse med aflyst fly. Hjemrejse fly fra Oslo blev aflyst uden vi blev informeret om det. Vi opdager det selv ved et tilfælde og vælger anbefalet ombooking til næste dag. Vi taler med SAS kunde service der bekræfter vi kan forlænge leje af bil og få dækket udgifter til hotel og forplejning. Da vi efterfølgende skal afregne med SAS kan vi ikke få dækket mad og drikkevarer på hotellet på grund af hotellet ikke havde mulighed for at lave en specificeret regning (modtog kun kassebon). Der burde kunne tilbagebetales et standard minimum beløb.

15 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen grund til at benytte sig af SAS…

Ingen grund til at benytte sig af SAS medmindre man vitterligt ikke har andre muligheder. Serviceniveauet er ikke eksisterende, sammenlignet med selv de billigste lavpris selvskaber. Forvent absolut ingen hjælp i tilfælde af, at der sker ændringer med afgangen, aflysninger eller personlige forhold, også selvom du har betalt ekstra ekstra for dette. Der er en årsag til at de er tæt på at gå konkurs.

31 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke meget bedre end et lavpris selskab

Vi flyver ikke ofte og fravælger altid lavprisselskaber, både pga. manglende service og den måde, de angiveligt behandler deres medarbejdere. Men nu skal mine to store børn og jeg rejse til Dublin med en mellemlanding og vil selvfølgelig gerne sidde sammen. I gamle dage var der ved online check-ind en stor portion sæder at vælge imellem, som var inkluderet i prisen. Kun hvis man ville op foran eller have ekstra plads, skulle man betale ekstra for sædet. Nu kan man ingenting vælge, uden at det koster et gebyr for hvert sæde på hver flyvning - blot fordi, man gerne vil sidde sammen. Vi ville skulle give minimum 1250 DKK ekstra blot for sæder! Helt urimeligt!

1 de abril de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais