Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Door ziekte van mijn echtgenote konden we helaas niet naar de sauna. Uiteindelijk besloten om wel te gaan maar dan zonder saunabezoek. Door deze omstandigheden was de bon net één maand verlopen maar w... Ver mais
Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Ver mais
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Enig minpuntje is dat er bij de fysiek variant zonder doosje staat dat deze gratis is en er vervolgens zelfs bij het besteden van €240,- op 1 cadeaubon toch ve... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.
De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.
De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.
Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.
Informações de contato
Ambachtsweg 6, 1474HW, Oosthuizen, Holanda
- info@saunawellnesscadeaukaart.nl
- www.saunawellnesscadeaukaart.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Niet bezorgde kaart vergoed!
Niet bezorgde kaart vergoed!
Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. Waarvoor dank!

Prima service
Makkelijk om te bestellen en e-voucher te laten emailen naar de begunstige.

Resposta da Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
In uw website advertentie staat dat de…
In uw website advertentie staat dat de bestelling binnen twee werkdagen bezorgd zal worden, ik heb er zes dagen op gewacht.
Mijn tip, maak het aantal dagen tussen de bestelling en bezorging groter, waardoor je minder klanten hebt die zich afvragen waar hun bestelling blijft

Resposta da Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Ik heb mijn bestelling nog niet…
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, ondanks belofte snelle service

Slechte logistiek
Bezorgd bij pick up point zonder briefje thuis. De verassing is er nu af en het kost iemand met al drie kleine kinderen extra werk ipv ontspanning.

fijn cadeautje
Was een cadeautje, vriendin was er blij mee.
De bon is vlot verstuurd.

Prachtige website
Prachtige website . Makkelijk een welnes bon te bestellen , en een zeer snelle levering .
Top Sauna de Heuvelrug .

Snel geregeld
Snel geregeld, snel de bon toegesteuurd gekregen. Perfect voor elkaar!

Resposta da Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
een bon is makkelijk te bestellen
een bon is makkelijk te bestellen, incl cadeauverpakking. Zo geregeld en binnen een paar dagen in huis.

Resposta da Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Goede service toen bon na een tijdje…
Goede service toen bon na een tijdje pas binnenkwam.

Resposta da Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Was beloofd op zaterdag 6/6 te leveren…
Was beloofd op zaterdag 6/6 te leveren niet gebeurd jammer was verjaardagskado ..