Scandesign Media A/S Avaliações 4

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vores inhouse design- og udviklingsteam er nogle af Danmarks dygtigste og det bærer vores løsninger præg af.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Godt samarbejde gennem 2 år

Vi, Dancompliance, har gennem de seneste 2 år haft Scandesign Media til at udvikle og vedligeholde vores webbaserede løsninger. Vi er yderst tilfredse med deres fleksibilitet og kompetencer, samt den kvalitet og service de leverer. Vi kan klart anbefale dem.

3 de outubro de 2020

Én stor fornøjelse.

Én stor fornøjelse.
Jeg har arbejdet sammen med Scandesign igennem flere år og det har været en sand fornøjelse.
Lige fra start var de i udbudsfasen langt foran deres konkurrenter og kom med relevante spørgsmål, som blev noteret og fulgt op på.
De endte med at vinde opgaven hos os som udviklede sig til flere større projekter efterfølgende.
Ingen er perfekte og der er altid bumb på selv de mest stabile veje, men en ting de virkelig kan, er at stå til rådighed når det brænder og knokle på til det er løst. Derudover blev der arbejdet hårdt for at nå go live og deadlines undervejs og der var ligeledes god kommunikation undervejs.
I den efterfølgende videreudvikling og drift har de også altid været på og løst det de er blevet bedt om. Jeg synes virkelig de har været fair og har en professionel tilgang til tingene.
Kan klart anbefale Scandesignmedia.

25 de julho de 2020

Scandesign er top professionelle

Scandesign er top professionelle, sætter sig ind i opgaverne, kommer med konstruktiv feedback, svare altid til tide. Jeg er fuld ud tilfreds med Scandesign og alle mine hjemmeside har fungeret ubeklageligt og været klar til tiden.
Jeg kan varmt anbefale Scandesign.
Rudy

25 de julho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas på med hvad du skriver under på

Pas på her -
og vigtigst af alt, begå ikke den samme dumhed som jeg at forudbetale (110.000kr) for en ydelse som aldrig er blevet fuldført ...mit kære firma har betalt for en opgave hos scandesign, en opgave og aldrig er blevet leveret, intet virker.
De siger ja til opgaver de ikke har kompetencerne til,
Eller har tjekket ordenligt igennem. De tænker kun på at opkræve penge..Og de lover i starten, at
de har styr på det hele, men sandheden er bestemt noget helt andet. Svarer til du går til mekaniker med din bil fordi den ikke kører - du henter den i den tro at mekanikeren, som aftalt ( som har markedsført sine kompetencer ) har lavet din bil, ... men hvad sker der? Du henter bilen med en forklaring om at de ikke kunne løse opgaven alligevel, men du skal iøvrigt lige betale 110.000 kr for det svar...... når vi konfronterer Scandesign så kommer der alle mulige søforklaringer ... trist sådanne virksomheder stadig kan få lov til at
eksistere i Danmark..

5 de setembro de 2019
logotipo da Scandesign Media A/S

Resposta de Scandesign Media A/S

Hej Pia

Scandesign skulle have gjort en større indsat for at komme i mål med opgaven. Dette har vi taget til os, og vil huske på i fremadrettede opgaver.

PT Concept integrationen blev bygget færdig, men kunne ikke kører importen på den konfiguration, der var på jeres server. Da det eksterne hostingsmiljø var låst kunne serverkonfigurationen ikke ændres.

Vi tilbød at flytte løsningen til en ny server, men der var også fornuft i at blive på den nuværende server. Scandesign anbefalede et eksternt bureau til at hjælpe med server konfigurationen, men blev glade, da vi hørte, at jeres tidligere programmør var klar til at hjælpe.

Uden beregning hjalp vi med overleveringen til den nye programmør.

Hvis det på et tidspunkt bliver relevant, er du meget velkommen til at henvende dig igen, og så vil vi gerne hjælpe.

God dag.

Med Venlig Hilsen
Scandesign Media A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais