ScanlitevinduerAvaliações

2,8

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Super uprofessionelt firma

Super uprofessionelt firma. Forkerte tilbud, ændringer i pris og fragt efter bestilling, ubehøvlet medarbejdere.
Har lige hentet et enkelt vindue 90km fra leveringsadressen, over en måned efter aftalt leveringstid, og blev bedt om at betale 25% mere af den først aftalte pris... Vil ikke anbefale dette til nogle.
Desuden er vinduerne IKKE dansk producerede, og de 4 ugers levering er fuldstændig ved siden af.

30 de janeiro de 2026

Usandsynlig dårlig kundebetjening

Efter ca 30 opringninger og 2 besøg på deres salgsadresse hvor vi begge gennemgik dørtegning
Og efter at firmaet har sendt mig utallige forkerte mail
Enten var de slet ikke til mig eller så var det slet ikke som vi havde aftalt opgiver jeg nu
Firmaet tager heller ikke telefonen og ringer heller ikke tilbage

1 de novembro de 2023

Fantastiske PVC vinduer og super kundeservice

Jeg har været i en lang proces omkring, hvilke døre og vinduer jeg ønskede til mit hus og har talt med mange danske og udenlandske fabrikanter. Jeg ønskede at mine vinduer og døre skulle være af pvc (og selvfølgelig super lavenergi) og fandt frem til Scanlite Vinduer. Carsten fra Scanlite Vinduer har gennem hele processen været en god sparringspartner og har svaret på alle mine "dumme" spørgsmål. Jeg kan kun stærkt og varmt anbefale Scanlite Vinduer, ikke mindst grundet deres utroligt gode kundeservice, men også grundet de helt fantastiske døre og vinduer, som nu pynter på mit hus.

4 de setembro de 2020

Esta empresa é sua?