Bestelling geplaatst, betaald maar daarna nooit meer iets vernomen. Op geen enkele manier in contact te komen met dit bedrijf. Telefonisch is alleen een keuzemenu te horen, zonder de mogelijkheid... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Alles dik in orde 🙂 Geen problemen met de levering van mijn pakje, er was vermeld dat ik op 19/05/2025 mijn pakketje zou ontvangen en het vervoer was met DPD, en zat gisteren 16/05/2025 keuri... Ver mais
Avoid SDeals at all costs. I ordered a cage tunnel for my cat and waited nearly 14 days for delivery because I needed it to move forward with a project. Only on the supposed delivery date did... Ver mais
SDeals heeft het geld teruggestort na retour zending. De verkoper kreeg het niet voor elkaar om het geld terug te storten vanuit Spanje. Toen heeft SDeal het verzorgt. Had ik niet verwacht na de revie... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Online gezocht naar 1KG Lavazza ORO…
Online gezocht naar 1KG Lavazza ORO koffiebonen, aantal vergeleken. Uitgekomen op de voordeligste SDEAL, besteld en helaas niet goed naar de kleine vermelding van 500 gram zakken gekeken. Dus 6KG besteld in mijn beleving (prijs verschil met andere aanbieders 1KG zakken was erg klein) en nu 6x 500 gram dus maar 3 kg ontvangen. Echt misleiding van klanten en dus een absolute no go om te bestellen bij SDEAL. Natuurlijk ben jezelf als consument verantwoordelijk om alles te checken, maar echt heel erg on transparant van 1KG naar 500 gram verpakkingen gaan is misleiding!!!
Bestel hier niet!!!
Bestel hier niet!!!! Artikelen gaan niet komen en er wordt nooit gereageerd op mails. Oplichters!
The delivered wheel wasn't the one i…
The delivered wheel wasn't the one i ordered. I'm waiting an answer from the customer service since two weeks.
I'want my money back
een schampoo gekocht
een schampoo gekocht, nooit ontvangen. Contact genoemen met verkoper dat mij naar andere dropshipping firma gestuurd. Ook niks. Diefstal maar een shampoo kost 20e dus wat moet ik doen....
Reibungsloser Ablauf
Ich habe aus Deutschland bestellt und es lief alles reibungslos. Ich habe die Bewertungen gesehen und frage mich, wie so viele ein Stern Bewertungen zustande kommen. Für mich war alles super.
Alles dik in orde 🙂
Alles dik in orde 🙂
Geen problemen met de levering van mijn pakje, er was vermeld dat ik op 19/05/2025 mijn pakketje zou ontvangen en het vervoer was met DPD, en zat gisteren 16/05/2025 keurig verpakt in mijn brievenbus !
Toen ik de andere reviews leesde was ik al bang ‼️
Ik denk dat de meeste verantwoordelijkheid ligt bij de verzender van de pakketten en niet bij S-deals ?
Allesinds een dikke 9,5/10 score !
Ignace De Graeve
Ninove-België
Bestelling is niet opgestuurd
Bestelling is niet opgestuurd. Ik kan geen contact krijgen met de leverancier en ook niet met s deal. Ik wil mijn geld terug, maar dat lukt ook niet. Oplichting is dit.
Nooit hier iets bestellen.
Iets bestellen en order intrekken
Iets bestellen voor een mooie prijs, twee weken wachten en dan wordt de order gecanceld. Men zou hun verkopende partijen wel wat zorgvuldiger mogen kiezen.
Spullen besteld, nooit ontvangen
Spullen besteld via hun bij een partner. Spullen nooit ontvangen. Hun om hulp gevraagd omdat we via hun site besteld hadden, nooit hulp gekregen. Was niet aan hun, hun waren alleen een doorgeefluik. Jammer dat ze spullen verkopen maar dan nergens mee helpen. Telefoon word niet opgepakt, mails beantwoorden ze niet.
Traag antwoord van klantservice
Traag antwoord van klantservice, en kan nog extra betaling na dat je op de webshop zelf hebt betaald(je word hier niet over geïnformeerd of de webshop zelf).
Zware oplichters
Zware oplichters, kan niet in m'n account,en ze verwijzen alles naar de verkoper, en die laten ook niets weten. Mensen ga hier aub niet mee in zee, je bent je geld kwijt, en krijgt niks toegestuurd
Eigenlijk is 1 ster zelfs teveel
Eigenlijk is 1 ster zelfs teveel. Artikel nooit gehad, ik kon niet meer inloggen en heb nooit antwoord gekregen. Oplichters!
Gewoon goed
Ik had al besteld en schrok van al de negatieve reacties. Maar gelukkig niet het geval. Pakje werd netjes binnen 3 dagen bezorgd.
Ik wordt benaderd via de mail omdat…
Ik wordt benaderd via de mail omdat mijn producten goed zouden aansluiten bij hun policy…ze hebben niet eens de moeite genomen om uit te zoeken dat ik een eenmanszaak ben. Dus NO-Bizniz met deze organisatie!
Artikel stuk geleverd.
Artikel stuk geleverd.
Verzender antwoord niet. En sdeal wil ook niet reageren voor een oplossing.
Dankje voor het geld, en je bent gewoon genaaid. Zelfs 1ster is te weinig voor hen
Beter geen deal dan sdeal
Oplichters.
Oplichters.
Zijn zogenaamd een tussenpersoon. Nemen je geld aan en verwijzen vervolgens door naar leverancier/webshop van bestelde product maar die weten van niets.
Sdeal blijft verwijzen naar andere partij om geld terug te krijgen.
Geen zaken doen met dit bedrijf .
Geen zaken doen met dit bedrijf .
Wel betaald, maar geen levering. Waarschuwing: Niets bestellen, of betalen via iDeal. Je kan fluiten naar je geld.
Wij hebben een hondenkar besteld bij…
Wij hebben een hondenkar besteld bij Sdeal Viking Choice, AP-onderdelen zou het binnen enkele dagen leveren. Wij hebben direct met onze credit card betaald.
Na 1 week is er nog steeds niet geleverd. Wij mailen naar Sdeal Viking Choice, zij vertelde dat er vertraging was en het normaal is dat de levering 14 dagen zou duren.
Na deze tijd hebben wij weer gemaild naar Sdeal Viking Choice en AP-onderdelen. Na 3 weken nog niets ontvangen. Nu vertelde AP-onderdelen dat wij spoedig een track en trace code zullen ontvangen van de transporteur. Weer een paar dagen later weer gemaild toen vertelde Sdeal Viking Choice dat AP-onderdelen niet te kunnen leveren.
Dit is voor ons rede om nooit meer bij Sdeal Viking Choice en AP-onderdelen te bestellen. Dit riekt naar oplichting en bedrog.
Zoiets als belazerd worden op Marktplaats......
Hoi! Wat kerstspullen gekocht, Sdeal heeft dit uitbesteed aan Mega-outlet.nl. Keurig netjes een reactie gehad dat de betaling was gelukt. Echter daarna was het stil. Met beide bedrijven 1 keer contact gehad en alles zou uitgezocht worden, maar geen enkele reactie. Wordt niet meer gereageerd op Whatsapp, e-mail, telefoon en sms. Ten zeerste af te raden!!