Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snap de zure reviews niet, had binnen een week al meerdere leuke contacten en met 2 zelfs al een sexdate. Tips: - Laat ChatGPT je openingen schrijven obv van de profieltekst van de dames, alle... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aangemeld bij Second love en betaald. Echter op site staan veel vrouwen met avatars of zijn getrouwd. Geen goede indruk dat alles achterbaks is en niks gaat gebeuren op een berichtje sturen! Inderdaad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze site. Met slechte nauwelijks aan te passen zoek filters. Ondanks het feit dat je profiel bestaat uit standaard (niet altijd aansluitende) keuze opties. Voor dat je "lid" bent heb je dage... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Namoro
  2. Agência de relacionamento para adultos
  3. Loja de Entretenimento para Adultos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Second Love ♥ vreemdgaan- en datingsite voor mannen en vrouwen. Ook stiekem overspel plegen? ♥ Schrijf je gratis in

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

72 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Geweldige site!

Tips:
- Laat ChatGPT je openingen schrijven obv van de profieltekst van de dames, alleen sturen 'jij hebt een opening en ik heb zin' werkt niet
- Wees gewoon je authentieke zelf, heb je weinig zelfvertrouwen of ben je een beetje een dork: ga niet voor de knappe dames maar meer iets op je eigen niveau
- Je profielfoto is niet eens heel belangrijk, als je je sterke features maar accentureert. Heb je die niet, compenseer het met een humoristische profieltekst of een foto van je salarisstrook

Geen dank en succes mannen!

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wekenlang gebeurde er niets, maar ineens – een paar dagen voordat mijn betaalperiode zou verlopen – leek er opeens “interesse” te komen

Alles aan deze berichten deed echter denken aan chatbots of voorgeprogrammeerde teksten. Als je echt met oprechte mensen in contact wilt komen zonder valse profielen en hoge kosten, probeer dan AFMeets.com
Die site is veel goedkoper, werkt transparant, en je hebt meteen de mogelijkheid om buiten het platform contact te leggen als het klikt. Blijf weg van SecondLove en laat je niet misleiden door hun mooie praatjes. Geen echte reacties, alleen slimme trucjes om je te laten betalen. Het is bijzonder (en teleurstellend) om te merken dat je op SecondLove eigenlijk helemaal geen echte reacties krijgt op je profiel. Kortom: SecondLove is pure oplichting, een valstrik om je zo lang mogelijk te laten betalen.

2 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In een interview met de oprichter Erik…

In een interview met de oprichter Erik Drost wordt door hem gezegd dat Second Love ongeveer 900.000 leden heeft.
Ik heb op diverse momenten gekeken, zoekfilters: dames, 32-62 jaar, online, 100 km van Deventer, er zijn vaak maar zo'n 5-7 dames online, en wat dan opvalt is dat dat vaak dezelfde dames zijn. Zowel in de ochtend als middags en ook in de avond.
900.000 leden? Ik geloof er helemaal niets van. Second Love is gewoon een grote oplichting. Mensen, verknoei je geld er niet aan, het is echt helemaal niets.

26 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Al heel snel mooie contacten gekregen

Al heel snel mooie contacten gekregen. Mannen die klagen moeten wellicht eerst bij zichzelf te raden gaan en de manier van benaderen veranderen. Het begint bij respect opbrengen en voorkomend zijn en jezelf niet opdringen. Site opzet mag beter, beetje moderner kan geen kwaad: je moet nu soms een beetje zoeken naar de juiste instellingen. Ook kan je niet zien hoe lang deelnemers staan ingeschreven en of ze nog aktief zijn. Verder: prima !

17 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bespaar je geld en moeite

Profielen zitten vol met nep accounts. Als het goed is moet dit concept van Telegraaf zijn. Wat een oplichters! Bespaar je geld, want dit platform is te mooi om waar te zijn

12 de novembro de 2025

Kansloze site

Ik kan alleen maar zeggen: NIET DOEN! Kansloos voor normale mannen. Ik verdenk de site er zelfs van dat ze fake vrouwenprofielen aanmaken en ook af en toe voor de vorm reageren op berichten.

3 de novembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De site is wel redelijk oke alleen de…

De site is wel redelijk oke alleen de vrouwen zullen idd wel overspoeld worden. Sommigen nemen wel de moeite te reageren maar 99% echt niet. Je moet echt een zware deepfake schrijven wil je hier opgemerkt worden als man. Doe vooral niet jezelf voor als wat je bent want vergeet het. Of je moet echt die "sportieve, lieve, eerlijke en zorgzame man zijn, die oog heeft voor de vrouw en alles voor haar wil doen, houd van dieren en koken..." of iets van die sprookjes strekking.

24 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veel meer kans op straat of in de kroeg!

Ook ik ben erin getrapt en totaal niks nieuws meegemaakt dan wat hieronder staat. 75 Euro armer en na 3 weken meer dan 200 rode kruisjes. Waardeloze site. Ik heb 1 reactie gehad, die vrouw had net haar profiel afgerond. Ze vertelde dat ze binnen een aantal minuten zo snel d'r inbox vol had, dat ze het idee had de verhoudingen totaal niet kloppen. Dag erop had ze haar account weer verwijderd. Ik heb het daarna nog 2 weken geprobeerd, bij het 215e rode kruisje opgegeven. Oplichters.

16 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Second Love of Stelletje Laaienlichters?

Second Love of Stelletje Lapzwanzen?

Als thuis van intimiteit nauwelijks of geen sprake is, kun je op SL een gratis profiel aanmaken.
Direct zijn er al 3 vrouwen van mijn leeftijd in mijn stad desperaat op zoek naar mij...
De profielen hiervan worden vrijgegeven als ik voor € 75.- een premium abonnement neem.
Nadat ik ‘actief’ lid ben geworden, zijn de ‘desperate housewives’ nergens te vinden.
Ik zocht vanaf 55 - tot 65 jaar. In totaal 88 profielen, waarvan 21 getrouwd.
De overige 67 profielen (75%) zijn singel, gescheiden, weduwe of “Vertel-ik-later”.
Een verlokkend profiel aangemaakt, met als aanname dat er dan minstens één vrouw zou reageren.
“No-way-José”. Afijn, etalagepoppen kunnen ook niet knipogen.

De kans dat je door de bliksem wordt getroffen is vele malen groter!
Vreemd! Ingeval je de profielen leest van de 60-plussers, krijg je rooie oortjes.
De een: wil-jou-wel-een-handje-helpen, de ander; wilt-wel-op-jouw-ventieltje-blazen, Mientje:
wilt-wel-op-jouw-stang-zitten en Monica: wilt-wel-achterop. Helaas volgt er geen enkele reactie
op jouw respectvolle berichten en ben je genoodzaakt, alleen te moeten fietsen.

Welnu, van enige reactie is geen sprake, zelfs geen negatieve. Dit nu, vond ik vreemd en ging op onderzoek uit. Let wel! Het syndicaat SL zou geen bestaansrecht hebben als ze de vrouwen geen gratis lidmaatschap aanbieden. Ik vind het wel amusant dat je door enkele vrouwen in de maling genomen wordt. Hierdoor heeft het circus SL nog enigszins een publieke vermakelijkheid.

De overige saaie troela’s zijn door een overdosis aandacht van tientallen mannen per dag,
het morele kompas, gekoppeld aan fatsoen, helemaal kwijt.
Nadat ze jouw reactie hebben gelezen, drukken ze als massaal op het «Kruisje». X
D.w.z. dat ze niet geïnteresseerd zijn. Opgeteld heb ik nu 106 «rode kruizen».

Een van de profielen wil ik jou niet onthouden:
(A) te Gelderland. 66 jaar, Profiel: “vertel ik later”, foto met badeend lippen en bijpassende
siliconen borsten en hoogplatina blond. Kortom: Plastic fantastic.
Trouw in ontrouw. HBO niveau. “Zoek een man niet ouder dan 30 jaar. Noord-afrikaans uiterlijk, groot geschapen, hoog opgeleid, uitstekende werk-levensbalans, overdag beschikbaar.
Je woont in dezelfde stad en je bent dicreet, zeilboot geen bezwaar”.

Behalve dat zij mijn profiel niet heeft gelezen en haar profiel bol staat van de contradicties,
heb ik toch een reactie gestuurd:
Lieve Ashley, ik voldoe aan al jouw wensen, de zeilboot is in aanbouw. Wil jou graag eens
bezoeken, maar dan wil ik de hofleverancier zijn voor het aanvullen van jouw poederdoos.

Beste mannen, in drie provincies van Nederland zijn er slecht 20 vrouwen die in aanmerking komen voor een reactie. Aangezien dit geringe aantal dagelijks tientallen aanzoeken krijgt, heb je als man meer kans de hoofdprijs van de Staatsloterij te winnen, dan één antwoord te krijgen.
M.a.w. op SL sta je als getrouwde/gebonden kerel aan de verkeerde kant van het geweer.

Nu mijn abonnement is verlopen krijg ik berichten van SL met de mededeling dat er opnieuw
een aantal vrouwen in mij geïnteresseerd zijn. Speciaal voor jou gevonden;
“ Maak het verhaal verder zelf af en kleur de plaatjes”.

Toch zien we dagelijks een paar keer de TV-reclame van Second Love “voor een spannende flirt”
voorbijkomen. Gesponsord door duizenden ‘slimme hoogopgeleide mannen’ die zich vrijwel
allemaal door die tuthola’s, in de maling laten nemen. Ja, ik was ook zo’n sufferd

Ik laat het voor wat het je waard is.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen prettige ervaring, direct gestopt

Ik heb mij uit nieuwsgierigheid aangemeld bij SecondLove en ben inmiddels drie weken lid geweest. In die tijd viel mij vooral op dat er een enorme oververtegenwoordiging van mannen is. Daarnaast proberen sommigen opdringerig je persoonlijke gegevens te bemachtigen, en word je werkelijk overspoeld met berichten. Dit voelt niet natuurlijk en zorgt eerder voor ongemak dan voor een prettige ervaring.

Hoewel ik al snel een premiumaccount aangeboden kreeg om langer te blijven, vond ik de kwaliteit van de contacten en de balans tussen leden onvoldoende. Daarom heb ik besloten mijn lidmaatschap stop te zetten. Voor mij was dit geen positieve ervaring, en daarom geef ik slechts één ster.

23 de setembro de 2025

Erg teleurgesteld

Ik ben erg teleurgesteld in deze website. Er zijn naar mijn idee veel scam-profielen, en vele vrouwen reageren überhaupt niet. Voor het hoge bedrag dat je betaalt verwacht je betrouwbaarheid en service, maar die blijven hier ver achter. In het licht van deze ervaringen kan ik deze site niet aanbevelen.

22 de setembro de 2025

Toegegeven

Toegegeven, als vrouw heb je heel veel mogelijkheden. Werd overspoeld door mannelijke aandacht. Alleen zitten er profielen op die je vertrouwen proberen winnen maar er enkel op uit zijn je identiteit te achterhalen en je social media volledig uit te pluizen. Jammer genoeg zelf ondervonden …

15 de setembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het lijkt veilig te zijn maar als je je…

Het lijkt veilig te zijn maar als je je foto deelt, loop je het risico dat iemand een screenshot van je foto neemt en vervolgens door AI je echte naam kan vinden. Bangelijk. Heb me voor de zekerheid afgemeld.

5 de setembro de 2025

Niet doen!

MANNEN: NIET doen. Je betaald geld voor een dienst, maar dat is niet realistisch als de verhouding mannen en vrouwen gigantisch verschillend zijn. Zowel een mannen als vrouwen account getest en bij een vrouwen account heb je dezelfde dag zeker 10 reacties of meer. Als man zijnde mag je blij zijn met 1 reactie in maanden tijd. Het is weggooien van geld en wat ze aanbieden is absoluut niet wat ze waar kunnen maken.

29 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geblurde profielen, meteen abonnement aanschaffen

Even rondgekeken op deze website, wat me al opviel was de simpele layout en gebruikte technieken op de website, ook dat je geen profielen kan bekijken, geen foto's ziet, als je alles zou willen zien MOET je meteen een zéér prijzige abonnement nemen!! Kortom scam written all over the place! 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Als ik iets zou willen aanschaffen wil ik ook eerst een beetje alles al kunnen proberen wat hier niet t geval is.

21 de agosto de 2025

SL heeft echte profiel

Ik ben inmiddels 3 jaar actief op SL. Deze site heeft echte profielen. Er zijn echter veel (!) meer mannen dan vrouwen. Daarnaast zoekt 1/6 van de vrouwen wat spanning door in te schrijven en af en toe een appje terug te sturen (ja, ik ben echt heel actief geweest...). Ik heb veel sites getest, maar deze heeft echte profielen. Vrouwen krijgen heel veel appjes. Dus de kans is klein. Ik zag ergens 1-2 % en dat klopt wel denk ik. Vrouwen hebben dus wat te kiezen. Mannen betalen en vrouwen niet. Ik heb elk jaar wel 1 vrouw kunnen zien, maar dat koste veel werk (veel appen naar veel vrouwen).

16 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ga het toch even opnemen voor de…

Ik ga het toch even opnemen voor de site, want mijn ervaringen (in de afgelopen 4 jaar 6 keer 2 maanden lid geweest) zijn toch echt heel anders.

Iedere keer dat ik lid werd, had ik binnen 1 of max 2 dagen al gesprekken met vrouwen, wat al snel overgaat op Telegram of Kik, waarna er een afspraak volgt. En nee, dat waren geen fake accounts, maar echte vrouwen. Ik heb op die manier, als getrouwde man, zeker 18 afspraken gehad en ja, op 1 na, allemaal in bed geëindigd. Van die 18 waren 15 getrouwd en 3 vrijgezel.

Er zitten hogeropgeleide, soms zelfs erg mooie vrouwen bij (zoals een advocate, chirurg en een CEO van een bekend sportmerk), maar ook (veel) vrouwen die uit de verzorging komen. Variërend van 30 tot 55 jaar heb ik op die manier 'leren kennen'.

Feit is wel dat het je onder de streep erg veel geld kost. Alhoewel sommige vrouwen meebetaalden, betaalt de man nagenoeg altijd alle kosten (o.a. lunch, borrel, hotelkamer, etc.). M.a.w. één uitstapje kost je al snel 150-250 Euro. Doe dat minstens 4x per maand, naast je gezin en je bent een vermogen kwijt.

Je komt van alles tegen. Feit is natuurlijk wel dat zij tienduizenden mannen krijgen aangeboden (eerder meer dan minder). De meesten keuren kale mannen af en/of mannen met baarden en snorren. Lengte is belangrijk en uiteraard een goed sportief slank figuur. Een interessant profiel met wat humor en een duidelijk stout randje, zonder plat over te komen, doet de rest.

Dit is echt wat ik heb meegemaakt. Het enige wat mij wel dwars zit, is dat ik zeer lange tijd niet begreep waarom ik dit deed, omdat ik gelukkig getrouwd ben en een warm een liefdevol gezin heb. Het was enerzijds leuk, maar anderzijds heeft het er bijna voor gezorgd dat ik dit allemaal kwijtraakte. Hoe raar het ook klinkt, dit was blijkbaar voor mij de manier om erachter te komen dat ik ADHD heb. Een enorme drang naar spanning, variatie en risico lopend gedrag. Puur voor de kik dus. Er zitten dan ook veel vrouwen op SL die zelfs melden dat ze ADHD/ADD hebben en al jaren lid zijn. Je kunt dus ook de meest kinky dingen meemaken (o.a. sex buiten in de natuur, trio, bdsm) Dus ja, er zitten veel liefhebbers tussen, maar ook vrouwen die simpelweg een slechte of seksloze relatie thuis hebben.

Dus ben je lang, slank, ben je niet kaal, een leuke kop, een verzorgd uiterlijk en een leuke profieltekst zonder taalfouten (gebruik chatgpt als je het zelf niet kunt), dan kom je hier zeker aan je trekken.

Vorige week kon ik de drang niet weerstaan (miste de spanning en de kik). Letterlijk binnen 1 dag had ik met 3 vrouwen contact. Eentje van 31 jaar, 43 jaar en 51 jaar. Alle 3 getrouwd en zin in een avontuur. Toch maar niet gedaan en mijn abonnement opgezegd, want ik weet dat ik het te leuk vindt en het risico niet meer wil nemen.

11 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.