Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kendte produktet i forvejen så skulle bare bruge dette hjælpemiddel. Det blev leveret på adressen, i løbet af et par dage. Søgning efter produkt er lidt omstændigt…..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte tirsdag sidste på dagen,havde min skønne silvana pude torsdag 😊👍handler gerne, hos jer igen en anden gang

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alt for lang ventetid fra bestilling til levering Det viste sig at den var udsolgt, til trods for at den kunne bestilles på hjemmesiden Og der skulle gå næsten en måned før den blev leveret De... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

D 30 januar fik vi leveret og 2 Calpe elektriske opium stole, og de kom hurtigere end forventet. Blev båret ind på plads og “ installeret “ og vi fik en grundig vejledning om deres funktion.... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Escrito pela empresa

Hos Seniorland finder du rejsescootere, rollatorer og et bredt udvalg af hjælpemidler, der gør hverdagen lettere. Besøg os på seniorland.dk. Vi tilbyder højkvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører og producenter. Med 20 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise, som gør os til en af Danmarks førende specialister inden for hjælpemidler. Vi samarbejder tæt med kommuner og har eget serviceværksted, hvor vi sørger for reparation og vedligeholdelse, så dine hjælpemidler altid fungerer optimalt. Hos os får du ikke bare produkter – du får professionel rådgivning, høj service og tryghed i dit køb. Seniorland – hjælpemidler med kvalitet, erfaring og personlig service.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

14 de abril de 2026

En positiv oplevelse

Søgning efter produkt er lidt omstændigt…..

10 de abril de 2026

Køb af kørestol

Alt for lang ventetid fra bestilling til levering
Og der skulle gå næsten en måned før den blev leveret
Derfor kun 3 stjerner
Personalet var flinke at snakke med
Derfor hele 3 stjerner

16 de março de 2026

Hej Jens
Ja, det var beklagelig lang leveringstid på kørestolen. Håber, at du bliver glad for den.

Go hjemmeside

Nem forståelig hjemmeside, nemt at bestille.
Perfekt samarbejde med GLS angående levering.

10 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser kombineret med Super hurtig levering.
Tak for virkelig god service.

17 de março de 2026

Hej Finn
Mange tak for din anmeldelse af Seniorland her på Trustpilot.

Dejlig hurtig levering.

Hurtig levering og så lige til døren, leveringstid, kun 48 timer.

15 de março de 2026

Hej Oskar
Det er bare sådan det skal være. Tak for anmeldelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service, da firmaet havde glemt at sende en vare med.

11 de março de 2026

Hej Mette
Tak for din anmeldelse af Seniorland her på Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt klappede som det skulle

6 de março de 2026

Hej Keld
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Seniorland her på Trustpilot.

Ikke opdateret hjemmeside

Jeg havde en træls oplevelse, bestilte sådan nogle svømmeovertræk til gips, og størrelses guiden var så forkert, så modtog den forkerte størrelse og kunne så ikke nå at få nye til de skulle bruges øv øv

Har ikke hørt fra kundeservicen returnering endnu

10 de março de 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Det var da en træls oplevelse. Vi har mailet dig et returfragtbrev, så du kan returnere uden beregning.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

fin service

fin service, men manglede besked om at varen ikke var tilgængelig , fik en anden vare i stedet, hurtig levering af denne vare

9 de março de 2026

Kære Margit
Tak for anmeldelsen. Godt du fik en hurtig levering af anden vare.

Tempure pude

Købte en Tempure pude, efter nogen tid ringede jeg til Morten for at høre hvor den blev af? Han blev ked af at han ikke havde kontaktet mig, fordi den var udsolgt, lovede mig rabat og ville sende den ugen efter. Puden kom, beløbet blev hævet uden rabat, skrev til Morten og samme dag overførte han rabatten til min konto. Super sød service.

5 de março de 2026

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Det manglede også bare, selvfølgelig skulle du have din rabat.

Klart 5 stjerner

Bestilte verden bedste rollator og den kom allerede dagen efter, så kan varmt anbefales 😃

4 de março de 2026

Hej Tine
Godt, at du er tilfreds med din rollator. Tak for din anmeldelse.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

5 de março de 2026

Hej Ulla
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Dbh. Morten, Seniorland

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais