Bra instruktioner förutom att det inte stod någonstans att man skulle dra ut hela cylindern vid öppning av port till förrådet. Kanske hade sparat några samtal till supporten.
Veja o que dizem as avaliações
En trevlig och städad anläggning. Lätt att boka, hämta ut nycklar, och så grymt smidigt! Extra plus att det gick att teckna försäkring via Servistore. Bra tillgänglighet med öppettider, tillgång till... Ver mais
Ingen kod till nyckelskåp och ingen svarade på telefon! Fick kontakt med dem på måndag morgon, de konstaterade att missat att skicka med den koden i mailet. Hyrde ett annat förråd av Skövde lagerhote... Ver mais
Väldigt smidigt och enkelt att hyra förråd. Priset var också billigare jämfört med andra i samma stad. Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälp... Ver mais
Detalhes da empresa
Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på 16 orter fördelat +25 fastigheter och en samlad yta av ca +50 000kvm. Servistore erbjuder en helt digital lösning för att boka, betala och tillträda sitt förråd. Tjänsten är tillgängligt dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Driften är central för support, teknik och försäljning i Linköping där vi kan erbjuda kunden väldigt hög service sju dagar i veckan
Informações de contato
Tornbyvägen 1A, 582 73, Linköping, Suécia
- 010 - 214 78 00
- info@servistore.se
- www.servistore.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta da Servistore AB
Det funkar smidigt med att hämta ut…
Det funkar smidigt med att hämta ut nyckel och tagg. Tydliga instruktioner, enkelt system.
Jag har varit kund i två omgångar. Det som drar ner betyget är att det är påtagligt ostädat i lokalen. Framförallt är golven i korridorerna smutsiga, inte bara som en engångsföreteelse utan längre perioder.
Det hade varit trevligt men en liten soptunna i lokalerna.

Smidigt, rent, trevligt personal
Varit i kontakt med kundtjänsten 2 gånger och blev bemöt av kunnig, trevlig och väldigt hjälpsam personal och kände att jag, som kund, blev satt på första plats.
Lokalen var fräsch med tydliga kartor och instruktioner.
Rekommenderar starkt och kommer absolut hyra förråd igen om behovet kommer finnas!

Resposta da Servistore AB
Jätte lätt och smidigt att hyra…
Jätte lätt och smidigt att hyra förrådet, och att få tillgång omedelbart. Det är rent och fräscht i lokalen.

Hadde lite problem med att komma in
Hadde lite problem med att komma in
Ringde och fick hjälp med en gång
Mycket trevligt bemötande

Resposta da Servistore AB
Enkelt att komma till sitt förråd
Enkelt att komma till sitt förråd. Ishalt utanför vid parkeringen. Jag saltade och det blev mycket bättre. Vore bra om ni saltade utanför entrén så slapp jag göra det.

Enkelt och smidigt att boka förråd
Enkelt och smidigt att boka förråd
Det jag saknade var en ramp att dra en vagn uppför trapporna till våning 1, det finns en trapp- pirra med en för liten ”läpp” att ställa kartonger eller möbler på

Snabb och effektiv kundtjänst
Snabba och korrekta svar när jag kontaktade kundtjänst.

Snabbt och enkelt!
Behövde snabbt en förrådsyta. Väldigt snabbt och enkelt. Hade tillgång till ett förråd inom en timme!

Resposta da Servistore AB
Snabb och smidig bokning av lagerplats
Snabb och smidig bokning av lagerplats. Fån första besök på hemsidan till att öppna lagerdörren tog det bara 15 min. Då hade jag kört till lagerplatsen också.
Ren och fräsch lokal.

Smidigt att boka
Smidigt att boka, fräscha lokaler och bra att det finns vagnar.

perfekt
Jag blev förvånad att allt fungerade så smidigt med hämtning av nyckel, koder mm.

Väldigt smidigt
Väldigt smidigt. Billigt. Fina lokaler. Endast ett stort minus. Ingen riktig hiss upp till plan 1. Inget stort går in. Vilket gör att man får konka de stora grejerna. Så ett minus för mig.

Resposta da Servistore AB
Det gick jättesmidigt att få hjälp via…
Det gick jättesmidigt att få hjälp via mail när det strulade via onlinebokningen.

Resposta da Servistore AB
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.