Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en film som inte gick att starta från någon av mina enheter. När jag försökte reklamera så fick jag höra att det inte går eftersom jag tryckt på playknappen. Att filmen inte startade spelade... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de exibição de filmes

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hyr eller köp filmer som du streamar online eller laddar ner offline. Här betalar du bara för det du tittar på. Inga abonnemang eller bindningstider.

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

563 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Seems to me they are deceiving byers

Seems to me they are deceiving byers. Basicly scamming big time. I just bought a video rental 1 day, 5e, but could only pay with their own "cyrrency" the tickets. I bought 5 tickets totalling almost 7e. That's what I had to pay.

I might have bought with the price 7e also. But this scamming passes me off big time. This will be my last rental in this Swedish scamming company.

13 de abril de 2026

Sämsta support någonsin

Hyrde en film i påsk, gick inte att spela upp den trots vi gjort allt rätt. Har försökt reklamera mina pengar , men får ingen respons alls. så oerhört dåligt och de borde skämmas att luras o inte betala tillbaka ens pengar när man inte ens kan se filmen man betalt för . sämsta jag varit med om .

2 de abril de 2026

Elendig opplevelse

Ikke bruk disse. Leide en film som jeg ikke kunne streame via prosjektor på et lerret i egen stue. Må se film på enhet du har leid den via, i mitt tilfelle telefon. Kommer aldri til å bruke disse igjen.

30 de março de 2026

Intet fungerer

Af politiske grund ville jeg prøve at skifte fra YouTube og Apple TV til en europæisk tjeneste.
Det brugte jeg så 1 time på, uden at få det til at fungere. Intet fungerer. Ufatteligt.

29 de março de 2026

Buffrande film - obefintlig kundbemötande

Hyrde film som efter några minuter och sedan till och från buffrade och frös. Använde inte Chrome och har aldrig haft problem med andra filmstreamingföretag. Likväl vill de påskina att jag skulle sökt under support och använt annan webbläsare än Chrome, vilket jag ju gjorde. Efterfrågade kompensation med en fri film - vilket borde vara en liten goodwill. Icke. De verkar tycka att felet ligger hos kunden. Finns andra filmtjänster…,

26 de fevereiro de 2026

hackar stoppar

hackar stoppar, uppenbart att deras servrar inte är tillräckliga för att svara på det utbud dom säljer.
Testade flera gånger med Netflixfilmer emellanåt utan något problem bara för att verifiera att problemet inte låg hos oss.
Aldrig mer SF any time... = SF NoTime

14 de fevereiro de 2026

IKKE KJØP FRA DE

Det eneste som gikk fint var betalingen. Alt de bryr seg om. Jeg er veldig opptatt, hadde tid til å se en film, men filmen ville ikke spilles i det hele tatt. De ber deg laste ned ekstra nettlesere for å få det til. Angrerett er ikke en ting hos de, siden jeg har allerede PRØVD å spille filmen. Noe som abslout ikke funka, og jeg har et bilde- og video bevis for. Bortkastett penger, tid, og kveld.

11 de fevereiro de 2026

Sämst

Sämst! Konstigt att det ens är lagligt att ”erbjuda” en tjänst som man sedan inte bryr dig om ett smack. I princip helt omöjliga att kontakta. Tror inte jag fått appen att fungera mer än högst sporadiskt. Vill kraftigt avråda från att hyra/köpa film från denna plattform.

11 de fevereiro de 2026

Hadde gitt minus stjerner om jeg kunne

Hadde gitt minus stjerner om jeg kunne

Det her er ren svindel, kjøper en film å skal liksom kose meg med familien men nei det var ikke å tenke på engang. Jeg kommer aldri i mitt liv til å kjøpe film her igjen burde ikke du som leser heller. Eneste som gikk fint var betalingen

Helt ubrukelig.

31 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Filmen ville ikke spilles av

Filmen ville ikke spilles av. Kostet 89kr og da jeg ba om å få bruke angreretten fikk jeg ikke lov til dette da de mente filmen var avspilt, noe den ikke var da filmen bare stod og "buffret" uten at jeg fikk vist film.

23 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vägrar återbetala för filmer som inte…

Vägrar återbetala för filmer som inte fungerar.
Hyrde film som inte fungerade i varken mobil-app eller på dator. Efter många mejl med en passivt aggressiv kundtjänst erkände dom tillslut att dom inte återbetalar filmer där man försökt trycka play, oavsett om filmen gått att spelas eller ej.

18 de janeiro de 2026

Betalte 69 for en film

Betalte 69 for en film, men den kunne ikke afspille da de åbenbart ikke understøtter min smart tv. Jeg skriver til dem for at få mine penge retur, men det vil de ikke fordi jeg har trykket afspil, på trods af filmen ikke kan afspille

14 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Leide en film som stoppet flere ganger…

Leide en film som stoppet flere ganger med feilmeldinger gjennom filmen . Jeg måtte gå inn/ut av filmen flere ganger.Jeg sendte inn en klage med ønske om refusjon/kompensasjon.De svarte 1,5t senere med ulike forslag til hva jeg kunne prøve for å rette opp feilen, men på det tidspunkt var jo filmen allerede over. Har brukt tjenesten over lengre tid, var en god kunde og aldri opplevd problemer tidligere. Etter en sånn dårlig kundeservice kommer jeg til å prioritere andre strømmetjenester fra nå av!

11 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vilseledande information, icke tillmötesgående kundtjänst

Hyrde svensk film där delar av filmen var på engelska, framförallt slutet. Tyvärr medioker ljudkvalitet och undertext saknades på svenska helt och hållet. Var inte ens svensk undertext på de delar som var på engelska. Lyfte detta med kundtjänst som hävdar att de varit tydliga med informationen genom att det står "ljudspår svenska". Ingenstans står dock att 10% av filmen är på engelska och att svensk undertext saknas. Väldigt ovanligt att det inte finns möjlighet till undertext nuförtiden men är något jag förväntar mig när jag betalar för hyrfilm och då slutet INTE ens är på svenska. Väldigt vilseledande och felaktigt. Utifrån Erat bemötande när jag påtalat denna brist så väljer jag dessutom att radera mitt konto nu. Kommer inte nyttja er tjänst något mer.

8 de janeiro de 2026

FUNDRAISING FRAUD

I paid to rent a movie that is not being played and the money is not being refunded.
I wouldn't give any stars, but if I have to.
This is a scam company that will collapse at any time.
File a crime report.

25 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.