Na een paar te hebben besteld leek de maat te klein. Il heb hier over kontact gehad met de klantenservice en reeds retour gestuurd en mijn geld komt volgende week op de rekening terug, daarna 1 paar.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Omdat ik mijn bestelling (Maruti teensandalen) zonder probleem kon terugsturen. Helaas ligt de pasvorm me niet (staafje tussen de tenen staat niet genoeg naar voor) anders had ik ze zeker gehouden.
Mijn bestelling is snel aangekomen. Het was helemaal in orde en de kwaliteit van het product (sneeuwlaarzen) waren goed. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Ik werd goed op de hoogte gebracht v... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Shoemixx.nl - We brengen inspiratie, helpen je op weg, we verrassen en prikkelen. We brengen dé fashion brands van dit moment voor hem, haar en de kids! Maar, er is meer.... Service die je verwacht, een persoonlijke benadering, toegankelijk en open.
Informações de contato
Willem Brocadesdreef 1, 2132 PV, Hoofddorp, Holanda
- 0031 88 0088 290
- info@shoemixx.nl
- www.shoemixx.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Had schoenen besteld en wordt ergens…
Had schoenen besteld en wordt ergens anders afgeleverd wat niet afgesproken is. Een mail gestuurd, geen reactie. Klantenservice ook een zooitje!
Juiste product, snelle verzending, top!
Ik kreeg direct een mail toen de schoenen weer op voorraad waren, nette en snelle afhandeling en verzending, schoenen zijn precies zoals omschreven op de site en de pasmaat is goed.
Tevreden!
Door fouten bij DHL is mijn bestelling nooit bezorgd. Klanteservice uiterst korrekt en direkt mijn geld terug!
prijs hoger dan andere winkels.
prijs hoger dan andere winkels.
Afwerking schoenen in niet super.
Ziet er een goedkope schoen uit.
De geleverde schoenen waren prima en…
De geleverde schoenen waren prima en heel snel in huis. Betalen was een ander dingetje. Ik had nooit van Riverty gehoord en navraag bij jullie leverde in eerste instantie ook niet veel op. De betaling is in orde gekomen, maar in vind het heel vervelend als ik veel moeite moet doen om te achterhalen hoe ik kan betalen.
ik had zonder veters besteld heb ik wel…
ik had zonder veters besteld heb ik wel gehad, maar wel veters voor het zicht maar niet om te knopen, nu moet ik elke keer vragen aan de begeleiding om mijn veters te knopen.
Enorm klantvriendelijk
Snelle levering, eerlijke prijzen en klantvriendelijk. Ik had schoenen bij een andere bekende online winkel gekocht. Na aankoop zag ik dat deze bij Shoemixx goedkoper waren. Dus hier mijn aankoop nogmaals gedaan. Bij levering stond in de schoen en op de doos echter nog een goedkopere prijs. Ik heb Shoemixx netjes gemaild dat ik verward was, door de andere prijs op de doos en in de schoen. Ik kreeg in no time een bericht met excuses en het verschil in bedrag teruggestort. Dit soort klantenservice zie je niet vaak meer.
Shoemixx Eén aanrader voor iedereen
‼️‼️fake account ‼️‼️
Helaas is er een fake account aangemaakt van ons en krijgen mensen bericht dat ze prijs hebben, dit is niet waar wij gaan het woensdag bekend maken door middel van een filmpje! Geen bericht via wat dan ook!
Onze excuses hiervoor
Alles heel goed ben heel tevreden
mooie en goede schoenen voor redelijke…
mooie en goede schoenen voor redelijke prijs,service is ook prima.
Ruime keuze.
Alles prima geregeld!!
Schoenen makkelijk besteld
Schoenen makkelijk besteld, snel ontvangen. en loopt lekker
Snelle levering en goede service
Het ging voor de tweede keer de hele…
Het ging voor de tweede keer de hele bestelling terug. Ik denk dat ik niet standaarde voeten heb waardoor qua pasvorm bij mij niet goed zit. Helaas weer retour.
Snelle service
Mooie slippers