Det er nogle dejlige sokker jeg har købt i dette firma som jeg varmt kan anbefale, hvis man har brug for sokker etc. ombytning sker også helt problemfrit. Et godt firma at handle i. 👍
Veja o que dizem as avaliações
Har aldrig oplevet dette før, at varen bliver bestilt og leveret samme dag❤ WAUW Varen lever fuldstændig op stil forventningen. Dejligt bløde og lækre ballerina sutsko. Kunne jeg give 10 ⭐ fi... Ver mais
A empresa respondeu
Indgav min ordre om aftenen... Dagen efter lagde den allerede klar til afhentning. Varen levede fuldt ud op til forventning.
A empresa respondeu
Jeg har købt 2 par af "Plys hjemmesko med skridsikker sål" de er simpelthen så lækkre blød og vejer intet og så gør de ikke fødderne ophedet, bare tilpas varme og super med gummi under. Varmt anbefale... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Nyesokker.dk er en dansk webshop med lager og kontor i Brøndby, hvor vi er specialister i sokker og undertøj til både kvinder og mænd. Vi har altid over 600 forskellige modeller strømper på lager, i alle tænkelige farver, typer, størrelser og mærker. Vi har dag til dag levering i hverdage, 365 dages gratis retur, og mulighed for at opnå fri fragt.
Informações de contato
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Dinamarca
- 52 90 00 00
- info@nyesokker.dk
- www.shopwithsocks.com
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er nogle dejlige sokker jeg har…
Bedste sokker
Bedste sokker
Alpaca sokker, noget af det bedste jeg har prøvet, og til en meget rimelig pris.

Gode produkter 👍hurtig levering
Gode produkter 👍hurtig levering
Rigtig god oplevelse 😉

Hurtig levering. Og de dejligste bløde sokker 👍

Resposta de NyeSokker.dk
Hurtig levering, men de mødtahet strømper er desværre ikke som forventet. Syningen er dårlig og på flere par, er syningen grå

Resposta de NyeSokker.dk
Jeg har købt sokker og strømper
Jeg har købt sokker og strømper et par gange og fundet kvaliteten god, leveringen hurtig og priserne rimelige.

Resposta de NyeSokker.dk
God service, nemt at bestille samt returnere.
Hurtig levering, god service ved returnering samt hele beløbet incl. fragtomkostninger refunderet🤩

Resposta de NyeSokker.dk
Jeg kunne ikke bruge sokkerne.
Jeg kunne ikke bruge sokkerne.
De var ikke store nok.
Og der var hul i bambussokkerne den første dag.
Jeg måtte smide dem ud i skraldespanden.

Hurtig levering!
Varen levede fuldt ud op til forventning.

God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering

Resposta de NyeSokker.dk
Mega overskuelig hjemmeside, hurtig levering

Hurtigt og rigtigt
Hurtigt og rigtigt. Hvis sokkerne er dårlige vender jeg tilbage.

Resposta de NyeSokker.dk
Super god og hurtig service men lidt…
Super god og hurtig service men lidt dyrt

Hurtig ekspedition
De var super hurtige til at svarer mig på en forespørgsel og strømperne blev modtaget dagen efter..
Dejligt og nemt

Resposta de NyeSokker.dk
Varen kom hurtigt efter bestilling og…
Varen kom hurtigt efter bestilling og lever op til forventningerne

Resposta de NyeSokker.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.