Jeg tager en daglig dosis året rundt og oplever en klar forskel, der modvirker en bleg hud om vinteren og giver en ekstra 'varm' glød om sommeren. Kan klart anbefales mod 'maddike'-tan!
A empresa respondeu
En rigtig god creme Varesil, som virkelig hjælper mod karsprængninger og trætte ben! Tak for det😊 Efter ca. en måneds brug er de betydeligt blevet mindre synlige, så købte jeg lige mere Varesil og fo... Ver mais
Mange mange tak SPRAYEN har gjort at jeg nu er gået fra ALTID udløsning efter max 1 min :( til nu at OMG udløsning efter max 5-10 min haha det så vanvittigt ER SÅÅÅÅ lykkelig..pga altid hurtigt udløsn... Ver mais
A empresa respondeu
Har prøvet mange hår vitaminer uden effekt. Deres biotin vitamin virker og er effektive efter 3-4 måneder har jeg oplevet nye hår strå vokse. Er godt tilfreds med det jeg har fået ud af vitaminerne.
ShytoBuy.dk tilbyder et stort udvalg af naturlige produkter, som kan hjælpe mænd og kvinder med deres følsomme problemer. Vores brede sortiment inkluderer produkter indenfor sundhed og skønhed, samt seksuelt helbred og velvære. Vi tilbyder ekspres levering, diskret indpakning og venlig kundeservice på mere end 10 europæiske sprog. Med sin etablering i 2004 er ShytoBuy den største online forhandler i Europa, som beskæftiger sig med problemer som personer normalvis er forlegne ved at dele med andre. Med et udvalg på mere end 500 produkter dækker hjemmesiden ethvert behov og går ikke på kompromis med kvaliteten. Kunder forbliver loyale overfor dette brand på grund af den exceptionelle kundeservice på mere end 10 sprog, som stræber efter at give dig den bedste kundeserviceoplevelse.
Escrito pela empresa

Vi ved, at du vil elske vores produkter!

Postboks 832 Øster Alle 1, 2100, København, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har tidligere lavet en anmeldelse herinde på ShyToBuy, hvor de tydeligt ikke svare på det man skriver for har ikke købt kosttilskud ved dem.
De yder så sindsygt dårlig service.
Jeg har købt en Cirkulationstræner hos dem som slet ikke virker, men de er tydeligvis ikke interesseret i at yde god kundeservice (som i forvejen ikke er eksisterende).
Når man skriver man vil have ens penge retur, kommer de med "gode råd" til hvordan man bruger maskinen (som jo så stadig ikke virker) i stedet for de bare får det løst og man kan få sine penge retur.
Jeg vil ikke anbefale at købe fra denne side.
Gode produkter til fornuftige priser og hurtig levering 😎👍

Resposta da ShytoBuy Danmark
Super hurtig levering og rigtig gode priser. Meget tilfreds

Resposta da ShytoBuy Danmark
Kan klart anbefales mod 'maddike'-tan!

Resposta da ShytoBuy Danmark
God varer, konkurrence priser og professionel kundeservice

Resposta da ShytoBuy Danmark
Jeg er blivet yrukket for pengene og har ikke modtaget min order.

Hej..
Der var problemer med at få rabatkoder til at virke men kundeservice og jeg fandt fandt frem til en anden løsning og dette vil jeg takke Rose fra kundeservice for :-)
Kan varmt anbefale denne hjemmeside.
Mvh.. Bendt Petersen
Super hurtig betjening og levering. Kan absolut anbefales

Resposta da ShytoBuy Danmark
Prostasure virker tilsyneladende som det skal , men man skal have tålmodighed. Jeg er blevet godt tilfreds.

Resposta da ShytoBuy Danmark
Det er et godt sted at handle og til billige priser og god service og tak for hjælpen Brian kaj

Resposta da ShytoBuy Danmark
Det var en meget fint oplevelse, gratis transport, biligere priser, selvfølgelig med høj seriøsitet og engagement og jeg glæder mig at samarbejde igen. Tak!

Resposta da ShytoBuy Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.