ShytoBuy Danmark Avaliações 1.805

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tager en daglig dosis året rundt og oplever en klar forskel, der modvirker en bleg hud om vinteren og giver en ekstra 'varm' glød om sommeren. Kan klart anbefales mod 'maddike'-tan!

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god creme Varesil, som virkelig hjælper mod karsprængninger og trætte ben! Tak for det😊 Efter ca. en måneds brug er de betydeligt blevet mindre synlige, så købte jeg lige mere Varesil og fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mange mange tak SPRAYEN har gjort at jeg nu er gået fra ALTID udløsning efter max 1 min :( til nu at OMG udløsning efter max 5-10 min haha det så vanvittigt ER SÅÅÅÅ lykkelig..pga altid hurtigt udløsn... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har prøvet mange hår vitaminer uden effekt. Deres biotin vitamin virker og er effektive efter 3-4 måneder har jeg oplevet nye hår strå vokse. Er godt tilfreds med det jeg har fået ud af vitaminerne.

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Clínica de Dermatologia

Escrito pela empresa

ShytoBuy.dk tilbyder et stort udvalg af naturlige produkter, som kan hjælpe mænd og kvinder med deres følsomme problemer. Vores brede sortiment inkluderer produkter indenfor sundhed og skønhed, samt seksuelt helbred og velvære. Vi tilbyder ekspres levering, diskret indpakning og venlig kundeservice på mere end 10 europæiske sprog. Med sin etablering i 2004 er ShytoBuy den største online forhandler i Europa, som beskæftiger sig med problemer som personer normalvis er forlegne ved at dele med andre. Med et udvalg på mere end 500 produkter dækker hjemmesiden ethvert behov og går ikke på kompromis med kvaliteten. Kunder forbliver loyale overfor dette brand på grund af den exceptionelle kundeservice på mere end 10 sprog, som stræber efter at give dig den bedste kundeserviceoplevelse.

ShytoBuy Danmark

Escrito pela empresa

Hurtig Levering
Vi har et stærkt logistisk netværk, som tilbyder ekspres levering inden for 24 til 48 timer i hverdagene eller 2-5 hverdage levering med sporing, så du kan følge din pakkes rejse.
Gratis levering
Hvem elsker ikke gratis levering? Hvis du bruger 499 kr. eller derover, kvalificere du dig automatiskt til gratis levering. Derudover så tilbyder vi rabat på dine leveringsomkostninger efter størrelsen på din ordre, så du kan få mere for dine penge. Du kan læse mere om vores levering på vores hjemmeside eller kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bedste leveringsmulighed.
På lager
I modsætning til mange andre online forhandlere opbevarer vi hver enkelt vare på lager i vores egne varehuse, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvor meget vi har, så vi lettere kan sørge for at have dem på lager. Skulle det ske, at vi desværre er løbet tør for et produkt, så kontakter vores kundeservice team dig, så vi sammen kan finde en løsning og du kan modtage dine produkter.
Naturlige ingredienser
Størstedelen af vores produkter bliver produceret på GMP-certificerede anlæg og hvert af vores produkter er blevet sikkerhedstestet. Vi arbejder kun med brands, som har bevis på deres effekt og sikkerhed for at kunne give dig produkter af den allerbedste kvalitet.
Veluddannet kundeservice
Vores hold af dansktalende kundeservicemedarbejdere er altid klar til at hjælpe. Du kan ringe eller skrive i vores live chat til dem mellem 09-17 i hverdage eller sende os en email, som bliver besvaret inden for 24 timer i hverdagene.

Tilfredshedsgaranti

Vi ved, at du vil elske vores produkter!

Vi ved, at du vil elske vores produkter!
Men hvis du ikke gør, så tilbyder vi tilfredshedsgaranti på mange udvalgte produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kundeservice og defekt produkt

Jeg har tidligere lavet en anmeldelse herinde på ShyToBuy, hvor de tydeligt ikke svare på det man skriver for har ikke købt kosttilskud ved dem.

De yder så sindsygt dårlig service.

Jeg har købt en Cirkulationstræner hos dem som slet ikke virker, men de er tydeligvis ikke interesseret i at yde god kundeservice (som i forvejen ikke er eksisterende).

Når man skriver man vil have ens penge retur, kommer de med "gode råd" til hvordan man bruger maskinen (som jo så stadig ikke virker) i stedet for de bare får det løst og man kan få sine penge retur.

Jeg vil ikke anbefale at købe fra denne side.

5 de março de 2026
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter til fornuftige priser og…

Gode produkter til fornuftige priser og hurtig levering 😎👍

19 de janeiro de 2026

Hej Rene,

Tusind tak for din anmeldelse på Trustpilot!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder mig at høre, at du synes godt om vores produkter, og at du har fundet noget, der passer til dine behov.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering og rigtig gode…

Super hurtig levering og rigtig gode priser. Meget tilfreds

23 de janeiro de 2026

Hej Jeanet,

Det varmer at høre, at du har været glad for vores service, og at du har haft en god oplevelse hos WeightWorld. Det er noget, som vi arbejder ekstremt meget på, så det er dejligt at høre. 🙂

Alt det bedste Marie fra Shytobuy.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super produkt der giver en 'lækker' tan.

Kan klart anbefales mod 'maddike'-tan!

17 de dezembro de 2025

Hej Ole,

Tak for din fine anmeldelse, og at du har taget dig tid til at skrive den. Det sætter vi altid stor pris på. Derudover er vi glade for at høre, at du er glad for vores produkter, og at du har fundet noget, der har hjulpet dig.

professionel kundeservice

God varer, konkurrence priser og professionel kundeservice

20 de janeiro de 2026

Hej Randa,

Vi er glade for at høre, at vi endnu engang har kunnet give dig en god oplevelse. Jeg håber, at du som altid bliver glad for dine produkter, og vi ser frem til at ‘se’ dig igen 🙂

hurtig levering

hurtig levering, og fik hvad jeg bestilte, til en god pris

16 de janeiro de 2026

Hej Erik,

Skønt at høre, at du har fået din ordre hurtigt. Godt nok ikke i raketfart. VI takker for den positive anmeldelse og håber, at produkterne lever op til dine forventninger.

Alt det bedste,

Marie fra Shytobuy.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg er blivet trukket for pengene og…

Jeg er blivet yrukket for pengene og har ikke modtaget min order.

16 de janeiro de 2026

Hej Ulrikke,
Tak for din henvendelse. Vi beklager at høre at du ikke fik din ordre. Men vi kan forstå på DAO at den allerede var leveret dagen efter på din hjemmeadresse. Vi vil meget gerne hjælpe dig og derfor kan du altid kontakte os på info@shytobuy.dk så at vi kan yde assistance. Jeg ønsker dig en god dag.

Marie fra Shytobuy.

Hjælpsom kundeservice

Hej..
Der var problemer med at få rabatkoder til at virke men kundeservice og jeg fandt fandt frem til en anden løsning og dette vil jeg takke Rose fra kundeservice for :-)
Kan varmt anbefale denne hjemmeside.
Mvh.. Bendt Petersen

15 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig betjening og levering

Super hurtig betjening og levering. Kan absolut anbefales

12 de janeiro de 2026

Hej Rene,

Tak for at tage tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Men vi sætter selvfølgelig mest pris på, at vi har formået at give dig en rigtig god oplevelse. Det er noget, som vi altid stræber efter. Vi ser frem til at give dig en lige så positiv oplevelse næste gang.

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering

6 de janeiro de 2026

Hej Kim,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den, og vi er glade for, at du har haft en rigtig god oplevelse. Nu håber jeg bare, at produkterne lever op til dine forventninger.

Alt det bedste,

Marie fra Shytobuy.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prostasure virker tilsyneladende som…

Prostasure virker tilsyneladende som det skal , men man skal have tålmodighed. Jeg er blevet godt tilfreds.

29 de novembro de 2025

Hej Preben,

Jeg er glad for at høre, at du har haft stor fornøjelse af Prostasure, og at det har hjulpet dig. Det er en feedback, der varmer og som vi sætter stor pris på. Sig endelig til, hvis der er andet, som vi kan hjælpe dig med. Enten jeg eller en af mine kollegaer er klar til at hjælpe dig enten via livechat, telefonisk eller mail. Fortsat god dag.

Alt det bedste Marie fra Shytobuy.dk

OK service

De leverede hurtigt og sikkert

29 de dezembro de 2025

Hej John,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det er netop noget, som vi arbejder hårdt på. Nu håber jeg bare, at dine produkter lever op til dine forventninger.

Ok oplevelse

22 de outubro de 2025

Hej ,

Tusind tak for din anmeldelse på Trustpilot!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er et godt sted at handle og til…

Det er et godt sted at handle og til billige priser og god service og tak for hjælpen Brian kaj

14 de outubro de 2025

Hej Brian,

Tak for din fine anmeldelse, og at du har taget dig tid til at skrive den. Det sætter vi altid stor pris på. Derudover er jeg glad for at høre, at du er glad for vores produkter, og at du har fundet noget, der har hjulpet dig samt at du gerne vil anbefale os til andre. Det sætter vi pris på Fortsat god dag.

6 de outubro de 2025

Resposta da ShytoBuy Danmark

Tusind tak for din anmeldelse, René! Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god service hos os – det betyder alverden. Vi håber, du også er glad for dine produkter, og du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en meget fint oplevelse

Det var en meget fint oplevelse, gratis transport, biligere priser, selvfølgelig med høj seriøsitet og engagement og jeg glæder mig at samarbejde igen. Tak!

3 de outubro de 2025

Resposta da ShytoBuy Danmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Julien! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, priser og levering. Din ros for vores seriøsitet og engagement betyder meget – vi ser også frem til at hjælpe dig igen!

Perfekt køb

Købsoplevelsen var ok, men jeg har ikke prøvet dem endnu

20 de junho de 2025

Resposta da ShytoBuy Danmark

Tak for din anmeldelse, Niels! Vi er glade for at høre, at købsoplevelsen var god – og vi håber, at produkterne også lever op til dine forventninger, når du får dem prøvet. Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål undervejs.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

1 de outubro de 2025

Resposta da ShytoBuy Danmark

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har oplevet en god og hurtig levering – det er lige præcis den service, vi stræber efter hver gang.

Marie

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais