Kvalificerede medarbejdere gav god rådgivning. Varerne kunne godt være kommet lidt hurtigere (ca. 8 dage) men ok. De er fine og kvaliteten er god. Vi handler gerne hos Sikkerhedsgiganten igen, som vi... Ver mais
A empresa respondeu
Overraskende få meddelelser stort set begrænset til det mest nødvendige. Nu, hvor jeg har modtaget min bestilte vinterjakke, kan jeg fastslå, at den ser ud til at leve op til forventningerne.
Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvali... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. Desværre viste det sig at være ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dårlig rådgivning og ingen ansvarstagen
Jeg købte høreværn efter anbefaling fra virksomhedens sælger. Forud for købet havde vi et møde, hvor jeg mundtligt gennemgik vores behov og de tekniske krav, produktet skulle opfylde. Derfor havde jeg en klar forventning om, at sælgeren forstod vores situation og anbefalede et produkt, der passede til vores behov.
Efter leveringen viste det sig imidlertid, at de anbefalede høreværn kræver ekstra udstyr for at kunne anvendes. Dette udstyr har vi ikke, og det blev aldrig oplyst under rådgivningen. Produktet kan derfor ikke bruges til det formål, som blev beskrevet over for sælgeren inden købet.
Da jeg kontaktede virksomheden for at returnere varen, fik jeg besked om, at det ikke var muligt, fordi der er tale om en bestillingsvare. Virksomheden henviser til, at dette fremgår af deres leveringsbetingelser på hjemmesiden. Disse betingelser blev dog ikke fremsendt til mig, og jeg blev heller ikke gjort særskilt opmærksom på, at varen ikke kunne returneres.
Jeg finder det meget utilfredsstillende, at man som kunde kan modtage en konkret anbefaling baseret på oplyste behov, få leveret et produkt der ikke kan anvendes, og derefter stå med hele ansvaret selv. Jeg havde forventet, at virksomheden ville tage ansvar for den rådgivning, de gav, eller som minimum forsøge at finde en rimelig løsning.

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Bedste oplevelse! Der var ventetid på nogle varer, men jeg ringede ind og fik fat i Michelle, han hjalp mig lynhurtigt, leveret sublim kundeservice, og han sørgede for at jeg fik hvad jeg skulle bruge dagen efter! Kæmpe cadeau til ham, aldrig haft så god en oplevelse og kundeservice i andre forretninger!
Bestilte mine varer Tirsdag aften
Blev leveret Torsdag formiddag i GLS pakkeshop.
Super fin service
Super sted at handle, og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
God kvalitet på varene.

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Lang levering og lidt dårlig kvalitet.
Der stod 4-6 dages levering, og da jeg efter 7 dage ikke havde modtaget hverken bekræftelse på afsendelse m.v., skrev jeg til dem om fredagen. De skrev tilbage, at de kunne sende om mandag. Varerne kom efter 11 dage... Kvaliteten, af det jeg havde bestilt, var heller ikke imponerende.
I forhold til "sikkerheds"-giganten, kan jeg nok med "sikkerhed" sige, , at jeg køber et andet sted næste gang.

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Er blevet kontaktet af Morten og han har fortalt at jeg er blevet fuppet
Tak for tilbage melding Morten og undskyld , for ulejligheden
Jeg fjerner den dårlige anmeldelse

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Sikkerheds giganten er et godt sted og handle. Jeg fik min vare sikkert og i god behold

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Rare og kompetent medarbejder i kundeservice. Fuld tilfredshed.

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Nem hjemmeside og meget hurtig levering 😉

Resposta da Sikkerhedsgiganten
158577. Mega dejlig service. Fleksibel og nærværende (man kan rent faktisk komme i kontakt på tlf). Tak til Morten

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Ingen slinger i valsen. Det var nemt og ligetil at bestille via deres hjemmeside. Jeg fik varerne i god tid.

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Havde bestilt såler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien så det var først efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjælpen, trods overskridelse af de 14 dage retur og lidt mails frem og tilbage plus noget venten så kom der nogle større såler som jeg kunne bruge i min sko. Uden ekstra omkostninger. Opdatering fra start til slut. Fantastisk

Resposta da Sikkerhedsgiganten
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.