Forvirring ved den fremvise forsendelse, selv om man har skrevet sin adresse ned. Om det kun er til butik eller privat levering. Tænkte da jeg betalte om det kunne passe bagefter, det kosted... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoHåndværkervej 21-23, 9000 Aalborg, DK
Veja o que dizem as avaliações
Jeg ringet til silvan Aalborg , for at forhøre mig hvilken montageslim jeg skulle bruge. Deres kundetelefon ringet ikke engang, ( måske var den bare optaget): men alt endte godt, for silvans enest... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle lave et hobby projekt med en kasse til en figur og skulle til dette projekt bruge træ skåret ud i meget præcise mål. Jonas derude hjalp mig med dette med et godt service mind og ingen prob... Ver mais
Rigtig god service. Stor tak til den unge ekspedient som efter god vejledning, også transporterede regnvandstønden ud i min bil.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Escrito pela empresa

Informações de contato
Håndværkervej 21-23, 9000, Aalborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Medarbejderen var virkelig god til at…
Medarbejderen var virkelig god til at hjælpe med at få forlænget, - selvom det ikke var muligt online!

Resposta da SILVAN - Aalborg
Jeg afhentede en lille pakke som jeg…
Jeg afhentede en lille pakke som jeg havde betalt ekstra for i leveringsomkostninger, men varen stod i butikken. Da jeg nævnte det trak ekspedienten bare på skulderen. Oplever aldrig hjælpsomhed i Silvan

Resposta da SILVAN - Aalborg
Rigtig og hurtig levering og venlig fragtmand
Fra bestilling til levering ved døren gik der to dage, så stod der 3 tons kalk placeret med omtanke ved vores indkørsel.

God oplevelse- meget fint drivhus
God oplevelse- meget fint drivhus

Manglende faglig service
Modvillig betjening pr. Telefon.
Ingen mail om at bestillingen var gennemført.
Telefon svarer på en alm hverdag, blev dog ringet op efter 2 opkald.
Kan ikke oplyse hvornår jeg modtager varen. Modtager dog varen 10 dage før I forventer !
Modtager forkert vare !! Kirkedal L-beslag, findes som 2stk. Pr. Ordre, bestilte 3, modtager så 3 stk. der skal jo bruges 2x 3 stk. !

Resposta da SILVAN - Aalborg
Bestillingsforløb og udvalg er…
Bestillingsforløb og udvalg er tilfredsstillende. Dog vil Silvan have 15 kr. I pakkefilæg for at finde en genstand frem, hvilket ikke er tilfredsstillende. Andre butikker tager ikke dette tillæg.

Resposta da SILVAN - Aalborg
Servicen var hurtig og professionel.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Silvan.
Servicen var hurtig og professionel.
Jeg havde ledt i mange butikker og/eller online efter tilbehør til akustikpaneler, men kunne ikke finde det, jeg havde brug for – enten var fragten alt for dyr, eller også kostede den mere end selve produktet, hvilket ikke gav mening.
Derfor blev jeg virkelig glad, da jeg opdagede, at jeg kunne købe præcis det, jeg manglede hos dem.
Tusind tak for en god oplevelse!

Resposta da SILVAN - Aalborg
Der var ikke styr på ordren i click &…
Der var ikke styr på ordren i click & collect.

Resposta da SILVAN - Aalborg
Jeg har købt et hegn og 1 stolpe som…
Jeg har købt et hegn og 1 stolpe som skulle levers . Hade købt forkert stolpe og fik annullerer. Min order Men modtog begge order og da jeg ikke ville modtage begge order fik jeg ingen ting så tog de det hele og sage at det var mig der nægte at tage i mod . Da det er over 4000 kr pr order ville jeg kun modtage det jeg skulle bruge. I lyver i har ikke forgæves været her . Så ville i have sendt mail eller kontakt på mobil og jeg har været hjemme . Ja jeg har endelig modtaget i dag d 20

Resposta da SILVAN - Aalborg
Solsenge af god kvalitet leveret næste…
Solsenge af god kvalitet leveret næste dag som forventet

Resposta da SILVAN - Aalborg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.