Forvirring ved den fremvise forsendelse, selv om man har skrevet sin adresse ned. Om det kun er til butik eller privat levering. Tænkte da jeg betalte om det kunne passe bagefter, det kosted... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoHåndværkervej 21-23, 9000 Aalborg, DK
Veja o que dizem as avaliações
Jeg ringet til silvan Aalborg , for at forhøre mig hvilken montageslim jeg skulle bruge. Deres kundetelefon ringet ikke engang, ( måske var den bare optaget): men alt endte godt, for silvans enest... Ver mais
A empresa respondeu
Skulle have nyt hegn og fandt det ønskede på hjemmesiden. Kontaktede Silvan for at høre mere og fik god vejledning og service af Jonas.
Jeg skulle lave et hobby projekt med en kasse til en figur og skulle til dette projekt bruge træ skåret ud i meget præcise mål. Jonas derude hjalp mig med dette med et godt service mind og ingen prob... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Escrito pela empresa

Informações de contato
Håndværkervej 21-23, 9000, Aalborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service og venlig personale😃

Resposta da SILVAN - Aalborg
Meget behjælpelig medarbejde med…
Meget behjælpelig medarbejde med betaling og anvisning af funktioner med det lejede udstyr.

Resposta da SILVAN - Aalborg
Hjemmesiden og bestilling fungerer…
Hjemmesiden og bestilling fungerer fint, men afhentning i click &collect er no go. Får besked på at pakken kan hentes. Findes dog ikke i systemet da jeg henter den. En noget lad og bedrevidende ekspedient giver udtryk for at det er andre numre på sms, hvilket ikke passer. Forsøger at finde varen og efter noget tid opgiver hun.Ringer til en anden som kommer efter længere tid og finder varen mede det samme.

Resposta da SILVAN - Aalborg
Varen kom 4 dage tidligere end angivet…
Varen kom 4 dage tidligere end angivet fra jer.

Resposta da SILVAN - Aalborg
Kan kun sige de gør det godt.
Kan kun sige de gør det godt.
Fra jeg bestilte, til jeg modtog min ordrer, gik der kun to dage, der er service til kunderne.
Fine redskaber, der allerede er taget i brug 👍
Skal helt sikkert handle der igen 🌞
Tak for en god handel.
Mvh
Marianne 👌

Resposta da SILVAN - Aalborg
De glemte at skrive eller fortælle de…
De glemte at skrive eller fortælle de åbnede senere den man skulle aflevere det man havde lejet ved dem
Så kørte forgæves og man forsøgte at ringe til dem det kunne man så heller ikke 😳😳😳😳

Click and collect
Fik simpel hen en opringning fra Silvan Aalborg. De interesserede faktisk for problemet her, og vi fik en lille hygge snak.
Jeg taget altid hatten af for folk, der er løsnings parate.
Så selvom den enkeltstående oplevelse ikke kan give 5 stjerner, så kan helheden.
Det gik som det plejede, man kunne ikke taste ordre nummeret ind, og måtte så stå i en lang kø og forsøge forklare problemet.

Resposta da SILVAN - Aalborg
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering. Tak.

Resposta da SILVAN - Aalborg
god betjening men lidt ventetid ved…
god betjening men lidt ventetid ved drive in

Resposta da SILVAN - Aalborg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.