Skulle bruge nogle haveredskaber men kunne ikke finde den , kom Michael forbi og viste mig hvor de stod. Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍. Flink og altid hjælpsom,... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
Veja o que dizem as avaliações
Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... Ver mais
Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... Ver mais
Var forbi Silvan i Gladsaxe fordi jeg havde et Haveprojekt som gav mig nogle udfordringer, haven er nu sommerklar takket være jeres utrolige hjælpsomme og venlige medarbejder Michael Så nu kan somme... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

Informações de contato
Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Klik og hent fungerede perfekt
Klik og hent fungerede perfekt. Venligt personale.

Jeg tog hele vejen til butikken,
Jeg tog hele vejen til butikken,
kunne ikke se eller få varen, Skulle bestille den på nettet, leveringen gik fint og hurtigt, men det havde været bedre at se varen før jeg købte den , og så var det dyrt at få den leveret

Super maskine men…
Super maskine og tjente formålet. Men at få fat i den var ikke lige sådan og tog 20 min. Formentlig pga lav bemanding hvilket ikke er fremmende for effektiv kundeservice.

Bondefangeri
Magen til uprofessionelt grej skal man sgu lede længe efter.
Har lejet en maskine som kostede 199pr dag og står nu samme dag og har brugt næsten 2000kr på sandpapir til den maskine fordi den brænder papiret af på bogstaveligt af på 5min.
Kun enkelte maskiner hvor udstyr rent faktisk følger med så pas på du ikke bliver fanget i Silvans billige priser/bondefangeri

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
1 ud af 3 er ikk godt nok.
Da jeg ankom til Click & Collect stod der en parkeret bil midt i kørebanen og spærrede for alle andre. Personalet burde have taget fat i personen med det samme og bedt ham flytte den ud i det tydeligt markerede parkeringsområde. Da jeg langt om længe nåede frem til C&C var der til gengæld hurtig og god betjening. Men så kunne jeg ikke komme ud. Der var ingen til at lukke porten op, og selv om jeg trykkede på klokken skete der intet. Første gang jeg har prøvet at blive taget til fange to gange på samme dag.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
En rigtig god betjening i drive in…
En rigtig god betjening i drive in området i Gladsaxe

Manglende indhold i pakken
Opdatering: efter min anmeldelse er jeg blevet økonomisk kompenseret, hvilket gør oplevelsen mindre ærgerlig!
Jeg var oprigtig ærgerlig over, at komme hjem med en pakke der ikke indeholdt alle elementer.
Direkte ned at stå i kø for at skulle bytte den med en anden. Det havde været lettere ikke at anvende click n collect.

Effektiv og imødekommende
Effektiv, hjælpsom, imødekommende of storsmilende medarbejder i ‘udleveringen’. En fornøjelse.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Parasollen var forkert farve da jeg kom…
Parasollen var forkert farve da jeg kom hjem med den. Jeg har efterfølgende sendt dokumentation til Silvan via deres hjemmeside, men de skal bruge 5 hverdage på at svare mig.

Click and wait
Click and collect er et studie i dårlige procedurer. Jeg havde sparet et kvarter på selv at finde varen i butikken

Click collect
Først i butik for at betale for en sæk sand købt clic volley. Derefter afhentning i bygge afd. Her var ingen medarbejdere. Måtte ringe mange gange før der kom en.
I øvrigt hjælpsom medarbejder. Der gik andre kunder rundt og søgte hjælp!

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Varerne var på lager tæt på os og det…
Varerne var på lager tæt på os og det var nemt med click&collect.

Resposta da SILVAN - Gladsaxe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.