H.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK
A empresa respondeu
Jeg havde tjekket jeres hjemmeside for et produkt (skæreblade til Speedy Weeder) og kunne se, at der lå 60 stykker i Helsingør. Jeg kørte der ind - og der var ingen, som rigtig kendte til det. En e... Ver mais
A empresa respondeu
Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Ver mais
Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19
Escrito pela empresa

H.C. Ørstedsvej 12, 3000, Helsingør, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret meget 40 og 80" som jeg valgte at overhøre, men var korrekt, og kunne returnere det meste korn 40 og 80 :)

Resposta da SILVAN - Helsingør
Fræseren manglede en møtrik der holder fræserhovedet fast og motor kørte meget uregelmæssigt. Super dårlig service ved indlevering.

Resposta da SILVAN - Helsingør
Lidt bøvlet at man ikke kan hente sin bestilte vare under bestillingsnummer, men kun under navn, når man ikke kan huske om man har bestilt i eget eller mandens navn 😂😂

Resposta da SILVAN - Helsingør
Ved afhentning af en Vertikalskære kunde jeg ikke justere skæret men en medarbejder kom og gik i gang med lid værktøj, så den kunde køre perfekt tak

Resposta da SILVAN - Helsingør
Jeg kørte der ind - og der var ingen, som rigtig kendte til det. En ekspedient gav mig dog ret i, at jeres hjemmeside viste 60 styk på lager. En anden ekspedient ville undersøge sagen. Jeg ventede ca. 15 minutter - indtil en anden ekspedient gik forbi, som jeg så spurgte til "sagen". Han kunne konstatere, at kunden (mig) var glemt på gulvet.
Endelig fik jeg besked om, at I ikke havde den vare på lager.
Jeg kørte så hjem, og bestilte varen på jeres hjemmeside, men det kostede jo så ekstra 39 kr. i fragt - udover de transportomkostninger og tid, jeg allerede havde brugt.

Resposta da SILVAN - Helsingør
Altid den absolut bedste service af personalet, og rigtig god faglig rådgivning. God gammeldags kundeservice går bare aldrig af mode i Silvan Helsingør. Tak for jer 🙂

Resposta da SILVAN - Helsingør
Hurtigt svar og problemfri afhentning/aflevering

Resposta da SILVAN - Helsingør
Maskinen var på ingen måde god nok. Selvom jeg selv, prøvede at rense den.

Resposta da SILVAN - Helsingør
Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver mig glæde til resten af dagen.
Hilsner fra Helle Fristed.

Resposta da SILVAN - Helsingør
Altid sød og hjælpsom betjening af Tina.
Pæn butik - nem at overskue

Resposta da SILVAN - Helsingør
Effektiv og hurtig betjening af Tina Silvan Helsingør.

Resposta da SILVAN - Helsingør
Altså sød og venlig betjening af sødeste Tina

Resposta da SILVAN - Helsingør
Christina og Mette er altid meget hjælpesomme og i dejligt humør

Resposta da SILVAN - Helsingør
Fantastisk oplevelse de 2 tøser Mette og Christina gør bare en forskel 5 stjerner her fra

Resposta da SILVAN - Helsingør
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.