SILVAN - Helsingør Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

H.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7.970 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dårlig service

Har nu for anden gang købt gasgrill der. Første gang for 6 år siden, da den kom hjem var der en kæmpebule i siden på den, og jeg måtte vente en måned på der kom en og så på den og fik der efter sendt en ny side jeg så selv måtte skifte .
Anden gang bestilt vi i den lokale butik i Helsingør måtte vente 4 uger før den kom og så manglede slange og gas regulator som jeg ny venter på gående på 3. uge nu.

19 de agosto de 2026

God oplevelse

Leje af Gulvsliber var helt perfekt og fungerede som den skulle. Var super tilfreds og kan kun anbefales.

3 de julho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at lejen af gulvsliberen var perfekt og fungerede som den skulle.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Virkelig ærgerlig oplevelse i dag

Virkelig ærgerlig oplevelse i dag. Jeg spurgte 3 forskellige om hjælp til 3 forskellige ting. Det var lige alt det, de gad svare mig. Ikke noget med at vise, hvor jeg kunne finde varerne. Der car ikke engang travlt.

2 de julho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Valgte click og colect og afhentningen…

Valgte click og colect og afhentningen var okay, men fik dog en dum bemærkning fra en af de ansatte.

27 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at afhentningen af din Click&Collect ordre. Vi beklager den ubehagelige kommentar. Vi tager din feedback alvorligt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Var ikke særlig hjælpsom og høflig ifm…

Var ikke særlig hjælpsom og høflig ifm pakke afhentning. Det hjalp ej heller, da jeg sagde jeg ikke havde prøvet at hente pakke på den måde før. Det unge personale har vist stadig lidt at lære...

24 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Super kundeservice

Super kundeservice, der skaffede en ny AC da den købte var defekt

24 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med en ny AC, og at du er tilfreds med vores service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 video var ikke fyldest gørende.

1 video var ikke fyldest gørende.
2. Ikke rengjort
3 spændebåndet på slangen var flækket.
4. Brugte alt tiden på at finde ud af hvordan den virkede, og så var det et problem røret var så langt meget uhandig, når vandet skulle suges op igen.
Videoen på hjemme siden viser også er der er et håndtag, alt i alt fik ikke gjort arbejdet færdig som planlagt.
Jeg kommer aldrig til at leje hos Silvan igen.

20 de junho de 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, hvis det udlejede produkt ikke fungerede som ønsket. Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse. så vi hele tiden kan forbedre os.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Alt var nemt og godt

Alt var nemt og godt

18 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse.

Leje af kompostkværn.

Leje af kompostkværn.
God kraftig motor, gennemført kvalitet og let at håndtere.
Kan varmt anbefales.
Problemfri reservationsprocedure på Nettet

18 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kompostkværnen og den problemfri udlejning. Tak for din anbefaling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen til at ekspedere ingen viser…

Ingen til at ekspedere ingen viser interesse for kunden ,mig alle ser optagede ud ingen er imødekommende
Tak for ingenting

17 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os .
Mange tak for din tid.

Happy shopping

The service was very fast and they were very polite.

13 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Thank you for your positive review. We are happy to hear that you had a good experience with our service.

Kind regards

alt fungerede fint

11 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger.

Super service i udlejning

Søde medarbejdere

6 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at lejeprocessen var nem, og at materiellet levede op til forventningerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bruger click and collect

Jeg bruger click and collect, super. Så bestiller over net og så står varen klar når jeg kommer. Enkelt og godt.

5 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Vi er glade for at høre, at bestilling og afhentning var nemt og effektivt.

Det virker bare

Købte en gynge online - leveret 2 dage senere - så det fungerer bare.

3 de junho de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Fantastisk at høre, at både service og produkter levede op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og meget fleksibel…

God service og meget fleksibel medarbejder

11 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores medarbejder. Tak for din anmeldelse!

Tommel op

Super god og kompetent service

21 de maio de 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vejledning var ikke fyldestgørende og snoren knækkede

Vejledning var ikke fyldestgørende.
Dernæst knækkede tændingsnoren til stubfræseren.
Spildte en hel dag på at køre frem og tilbage og fik fræset 1 stub ud af 6.
Jeg "fik lov" at betale fuld pris for lejen og fik at vide jeg var heldig at forsikringen dækkede snoren.

Edit: blev ringet op af afdelingslederen et par dage efter der beklagede og lovede at føre pengene tilbage. Ryger op på tre stjerner hvis det faktisk sker.

24 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Helsingør

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med udlejningen.

Vi kan se, at butikken har krediteret ordren d. 28/5.

Silvan

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais