SILVAN - Kolding Avaliações 140

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Mosevej 1B, 6000 Kolding, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lejede en tæpperenser: På den lange stang var den studs hvor rensevæsken skulle tilsluttes defekt, hvilket betød at slangen sprang af når man tændte maskinen. Håndsprøjten var ok, men så skulle man... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service ved leje af tæppestripper, ny kniv medfulgte hvilket gjorde arbejdet til en super nem opgave.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte og betalte online for 2 Stk, men fik kun udleveret 1 stk. da i havde svind i jeres lager, en flik ansat ringede til mig inden jeg afhentede den ene stk., Men I skylder mig stadig penge f... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt med click and collekt. Meget venlig betjening

11 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Alt fungerede perfekt.

Alt fungerede perfekt.
Der var super god hjælp da jeg skulle finde min varer

11 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse! Tusind tak for din feedback og de flotte stjerner😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service ved leje af tæppestripper

9 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at servicen og tæppestripperen levede op til forventningerne. Tak for den positive feedback!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - var klar til afhentning.

3 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at du havde en hurtig og nem oplevelse med afhentning. Tak for din positive feedback!

Bestilte og betalte online for 2 Stk

Men I skylder mig stadig penge for den anden.
Håber i får det fikset, betalt tilbage snarest.
Vedr. lev., sags. No. 7736056 / 064999
30 April. Endnu en flink ansat ringede til mig for et par dage siden 😊 har i dag hentet den anden redekasse.
Så alt i alt en fin service.

27 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi beklager meget, hvis du ikke er krediteret som aftalt.

Vi vil anbefale dig at kontakte butikken, så dette kan blive løst hurtigst muligt.

Kæmpe ros til Silvan!

Kæmpe ros til Silvan!!
Jeg fik en Cozze pizzaovn i gave af mine forældre forrige jul.
Stenen var så flækket i mens den havde stået ude i skuret.
Tænkte ikke der var en reklamation der vil dække det, men prøvede alligevel at give det et skud.
Skrev en mail, den blev besvaret dagen efter med, at vi kontakter lige leverandøren og hører ad.
Bum, halvanden uge efter fik jeg en ny sten gratis.
Fedt gjort Silvan!

3 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service! Det er dejligt, at vi kunne hjælpe dig med din Cozze pizzaovn sten. Tak for din positive tilbagemelding😊

Godt arbejde

Godt arbejde

15 de abril de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Uovertruffen fantastisk service

Jeg ville købe et udgået Borup produkt. Silvan i Kolding havde 5 på lager. Levering er ikke tilgængelig, så “eneste” mulighed var Click & Collect. Rimeligt træls, når nu jeg bor i Frederikshavn. Tog chancen og ringede til Kolding. Fik kontakt med Glenn, der var meget løsningsorienteret og hjælpsom. Så jeg fik produktet leveret med GLS (mit valg), 2 dage senere.
Det er virkelig sublim god service. Tusind TAK til Silvan i Kolding

19 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at oplevelsen med Click&Collect blev løst tilfredsstillende, selvom afstanden var en udfordring. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi er taknemmelige for din positive feedback om den service du modtog.

Fantastisk super pg meget professionel

Fantastisk super pg meget professionel
Kundeservice fra Glen har stor del i at vores
Dag blev RIGTIG god

6 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores kundeservice gjorde din dag bedre. Tusind tak for din positive tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt fungeret til punkt og prikke

Alt fungeret til punkt og prikke, handler der gerne igen 👌😊

4 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at alt fungerede perfekt for dig, og vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding. Tak for din anbefaling😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Laaang kø

Glat bestilling, men afhentning i Kolding om eftermiddagen et kaos med laaang kø og en ekspedient. Samtidig ganske provokerende, at se de øvrige ansatte daske rundt uden at hjælpe staklen i ekspeditionen. Måske man burde overveje om man driver byggemarked eller pakkeudlevering ...

3 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og altid…

Hurtig ekspedition og altid serviceminded.

18 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig ekspedition og god service. Tak for din anmeldelse😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god betjening og professionel…

Utrolig god betjening og professionel vejledning i brug af tæppe renser som jeg lejede.
Tak til pigen med det blå hår i Kolding 😉

4 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og den professionelle hjælp, du fik med tæpperenseren. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille på nettet.

Nemt at bestille på nettet.

Click and Collect virkede nemt og overskuelig.
Fin betjening ved ankomst for at afhente

31 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for at høre, at du synes det er nemt at bestille online, og at Click&Collect fungerede godt. Tak for din positive anmeldelse af betjeningen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nemt og super imødekommende…

Hurtig og nemt og super imødekommende ekspedient.

22 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Kolding

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hurtig betjening og hjælpsom assistance. Tak for din tilbagemelding!

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais