Came to the store with a very specific problem and Kasper was extremely helpful! He went extra mile to help me out and I very much appreciate it! I often come to this store and employees are always k... Ver mais
Localização
Trocar localizaçãoKøbmagergade 69, 1150 København K, DK
Veja o que dizem as avaliações
Fik hjælp og vejledning omkring hvilken type maling jeg skulle vælge og fik besvaret alle spørgsmål da jeg skulle vælge farve. Her var Tobias meget hjælpsom og hat styr på alt det har med mailing at g... Ver mais
A empresa respondeu
God oplevelse i Silvan. Jeg fik rigtig god og tålmodig hjælp, selvom jeg skiftede mening flere gange. Stor ros til Tobias for den gode service!
Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bes... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Escrito pela empresa

Informações de contato
Købmagergade 69, 1150, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg kom for at købe nogle skruer og…
Jeg kom for at købe nogle skruer og lidt forskellige ting og jeg fik så fint hjælp af jeres medarbejder Jeppe. Mega flink fyr
Kun stor anbefaling herfra

5 stjernet service
Jeg fik hjælp af Otto til at skære et par mdf plader, dejligt med den service midt i byen!

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Ebbe (Silvan ved Kultorvet) var super…
Ebbe (Silvan ved Kultorvet) var super sød, hjælpsom og serviceminded, og var god til at guide mig til, hvilke produkter jeg skulle købe og hvordan jeg skulle bruge dem✨ Yay!

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Min tidligere anmeldelse blev slettet
Min tidligere anmeldelse blev slettet, men jeg synes at det er god service. God arbejde.

God service i kassen
God service fra i kassen, selvom der var travlt med pakker.

Resposta da SILVAN - Kultorvet
I had a great experience at Sylvan…
I had a great experience at Sylvan recently thanks to Ebbe. I came in looking for the right screws to hang some shelves, and he was incredibly helpful and patient. He took the time to understand what I needed, explained the options clearly, and made sure I left with exactly the right materials. It’s always nice when someone genuinely cares about helping you get the job done right. Thanks, Ebbe!

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Ebbe var SUPER god och hjälpsam!
Ebbe var SUPER god och hjälpsam!! 🙏

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Unge arbejderen i kassen var mega rar…
Unge arbejderen i kassen var mega rar og havde et kæmpe smil på.
Kan klart anbefales.

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Ebbe var super hjælpsom med valg af…
Ebbe var super hjælpsom med valg af maling og farver. Stor anbefaling

Allan
Allan. Han er imødekommende, informativ og med et smittede humør.
Tak

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Der var en arbejder der gennemsøgte…
Der var en arbejder der gennemsøgte hele pakkerummet for min pakke og endelig til sidst fandt han den uden den hjælp ville jeg være fortabt tak anton!

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Ungearbejderen ved navn Anton var så…
Ungearbejderen ved navn Anton var så…
Ungearbejderen ved navn Anton var så sød og hjælpende, det ikk sidste gang jeg handler i den her silvan😁

Resposta da SILVAN - Kultorvet
I Silvan på Kultorvet fik vi hjælp af…
I Silvan på Kultorvet fik vi hjælp af Kasper, der gav meget kompetente svar på alle vores spørgsmål. Vi kommer helt sikkert til at købe maling her næste gang (:

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Bertram er verdens bedste til at blande…
Bertram er verdens bedste til at blande maling og til at være en ægte guttermand 😁

Stort tack!
Ebbe var till stor hjälp idag när jag skulle hitta grejer till mitt nyaste projekt! Glatt humör och trevligt bemötande

Mange tak til Oliver
Mange tak til Oliver. Virkelig god hjælp!

Resposta da SILVAN - Kultorvet
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.