SILVAN - Lyngby Hovedgade Avaliações 63

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Lyngby Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og lige til døren, fik lige bestilt lidt for meget men ingen problemer med at returnere det for meget købte. Handler helt sikkert med jer igen. Inge fra Virum

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur. Du skal være yderst opmærksom på, at salgsbilledet afviger en del fra virkeligheden. Jeg vil dog idrømme, at je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik den bedste hjælp af Camilla da jeg skulle have et nyt sæde til mit toilet. Jeg vidste ikke der var så stor forskel på toiletterne, jeg tænkte jeg bare skulle ned og have et toiletsæde. Men Cam... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og lige til døren

Handler helt sikkert med jer igen.
Inge fra Virum

5 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og nemme returnering. Vi ser frem til at handle med dig igen.

God og hurtig betjening

Vi fik en god og hurtig betjening

2 de maio de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for, at I oplevede god og hurtig betjening hos os! Tak for de 5 stjerner😁

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vinylkorkgulv migandan fra Silvan…

Vinylkorkgulv migandan fra Silvan virker slidstærkt og har en pæn struktur.

Jeg vil dog idrømme, at jeg trods at have ønsket et lys naturgulv, finder de mørke nuancer rimelig tilfredsstillende.

Jeg har købt 1 pakke for nylig, men har forinden denne købt 43 pakker af samme gulv i silvan Odense.

Jeg er overbevist om at det vil være en klar fordel for Silvan, og kundernes forventninger at have et mere retsvisende salgsbillede.
Gulvet er dog pæn og lunt af gå på.

27 de março de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med gulvets udseende og slidstyrke. Tak for din feedback angående salgsbilledet.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Silvan i Lyngby Hovedgade var ikke et…

Silvan i Lyngby Hovedgade var ikke et godt sted på grund af parkering. Plus det er kun for 1/2 time. Ellers den ung mand i butikken var sød og rare.

28 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du fandt den unge mand i butikken hjælpsom. Vi beklager hvis du havde besvær med parkeringen.

Effektivt og super service

Det fungerer effektivt. Varer som forventet. Hurtig levering. Super god service

11 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Tusind tak for din positive tilbagemelding og for at dele din oplevelse.

Udsøgt service.

Udsøgt service.
Lyngby afdelingen har flere kandidater til “årets medarbejder”, hvis konceptet fandtes.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores medarbejderes engagement og service. Tak for din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nem hjemmeside og ordren var klar…

Super nem hjemmeside og ordren var klar på et øjeblik til click & collect

18 de janeiro de 2026

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Alt ok

Alt ok. Hurtig levering

23 de agosto de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Betaling af fragt på varer, der allerede er i butikken!

Skulle købe 22 trægreb til køkkenfronter, men fordi der kun kommer 10 ad gangen, skulle jeg betale for fragten.....
Hvad sker der for Silvan - det er en vare I har i forretningen, og ikke en specialvare, der skal bestilles hjem!
Nu må jeg købe mine greb af flere omgange.

9 de janeiro de 2026

Tak for din feedback.

Hvis man ønsker at bestille varer, der kommer direkte fra vores leverandør, vil dette være forbundet med fragtomkostninger, da fragtprisen er ens uanset hvilken adresse, leverandøren sender til.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe tak for en fantastisk service

Kæmpe tak for en fantastisk service - stod der fuldstændig hjælpeløs med hvilke døre og karme jeg skulle købe til mit nye hus. I var en virkelig stor hjælp og I gav mig en super inspiration. I får den største anbefaling herfra!!

10 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med dit husprojekt. Tak for din positive tilbagemelding og store anbefaling. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kompetent og professionel betjening😊

Kompetent og professionel betjening😊

29 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både butik og betjening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service pigerne er virkelig søde og…

God service pigerne er virkelig søde og høflige, fik god hjælp og lidt sparing til mit håndværksproblem

29 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og venligt personale. Tak for din positive tilbagemelding om vores hjælp og sparring. Vi sætter pris på det.

Godt humør

God service og friske folk

19 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og personale. Tak for din positive tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik rigtig god vejledning til at købe…

Fik rigtig god vejledning til at købe ny skruemaskine. Super betjening

16 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for at høre, at du fik god vejledning og god betjening i forbindelse med dit køb af en ny skruemaskine. Tak for din positive tilbagemelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og perfekt…

Fantastisk service og perfekt beliggenhed.
Som en der på ingen måde er håndværker, og har ti tommelfingere kommer jeg altid ned i silvan fordi det ligger centralt, og jeg får altid god service og vejledning til det jeg skal bruge.

15 de dezembro de 2025

Resposta da SILVAN - Lyngby Hovedgade

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og beliggenhed. Tak for din positive feedback.

Silvan

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais