Vestergade 31, 5800 Nyborg, DK
A empresa respondeu
Positiv afslutning. Jeg havde en træls oplevelse med Silvan - nogle trælastvare af ringe kvalitet men jeg må erkende at Silvan trådte i karakter, og den dårlige stemning blev vendt til en positiv op... Ver mais
A empresa respondeu
En rigtig godt butik, med et stort udvalg. Personalet er altid søde og hjælpsomme. Særligt Frederik var en stor hjælp og klar med gode råd til julebelysning 🎄
A empresa respondeu
Bestilte Click&Collect af tilbuds vare i Silvan Nyborg og fik mail få timer senere om afhentning. Afhentning forløbet uden problemer.
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Vestergade 31, 5800, Nyborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har lejet en trappesækkevogne. Nemt, billigt og hurtigt.

Resposta da SILVAN - Nyborg
Havde bestilt click&collect. Varerne lå klar og blev udleveret med et smil

Resposta da SILVAN - Nyborg
god betjening og smukkeste silvan butik jeg har set (Nyborg) samt de rette og forventede vare.

Resposta da SILVAN - Nyborg
Super produkt til super pris og rigtigt hjælpsom personale i Nyborg👍😉

Resposta da SILVAN - Nyborg
Butikken havde ikke det jeg havde bestilt online. Jeg valgte netop denne butik fordi der på deres lager fremgik x antal af det produkt jeg bestilte til click og collect. Butikken lå i stik modsatte retning af hvad jeg skulle, så det var frustrerende at komme dertil og vente mere end en halv time på at de skulle gå og lede og til sidst finde ud af de ikke kunne tilbyde mig det.

Resposta da SILVAN - Nyborg
Super søde medarbejdere, altid smilende, imødekommende og hjælpsomme

Resposta da SILVAN - Nyborg
Havde bestilt 2 tæpper. De blev leveret hurtigt på adressen, og vi er meget glade for dem

Resposta da SILVAN - Nyborg
Bestilte vare næste dag til afhentning

Resposta da SILVAN - Nyborg
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.