Ydervangen 2, 8920 Randers NV, DK
A empresa respondeu
Super service ved klik&hent! Tine har mine varmeste anbefalinger. Jeg havde bestilt klik&hent på en krukke, som ikke viste sig at være på lager alligevel. Hun ringede til mig og gjorde mig opmærksom... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte tec7 limer,fuger,forsegler 100 ml. i Silvan Randers. Produktet sad fast i tuben og var dermed ubrugeligt. Jeg sagde til ekspedienten at det nok var en god ide at fjerne de andre tuber hvor... Ver mais
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito pela empresa

Ydervangen 2, 8920, Randers NV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da SILVAN - Randers
De bedste anbefalinger til at leje udstyr ved Silvan. Produkterne er i top og vejledning og service fra personalet sikrer en problemfri gør det selv-opgave.

Resposta da SILVAN - Randers
Købte både hegn , drivhus og det flotteste trægulv til hele huset , af Thomas i Randers
Fik den bedste service og hjælp
Silvan Randers

Resposta da SILVAN - Randers
Hold op en dårlig service uprofessionelt mand i butikken

Resposta da SILVAN - Randers
Jeg havde bestilt nogle brædder og reglar til mit kommende højbed via click&collect. Fra bestilling til mulighed for afhentning gik der 15 min. Helt perfekt, så jeg kunne komme i gang med mit projekt uden at skulle ind og finde alt selv. Jeg var dog uheldig med noget af træet havde fået lidt vinter udfordringer, men vi fik det heldigvis løst på en ordentlig måde.

Jeg bestilte og betalte ved Silvan Randers NN
trapez plader torsdag og afhentede dem fredag. de ville være klar på 30 min, står der på deres hjemmeside. Da vi kom til Silvan fredag var varerne klar til mig.
Fin servlise og betjening.

Resposta da SILVAN - Randers
Tak til Michell, der sprang til da vi havde brug for ekstra hjælp.
Tak, fra to taknemmelige lidt ældre mennesker 😃😄

Resposta da SILVAN - Randers
Super service ved klik&hent!
Tine har mine varmeste anbefalinger. Jeg havde bestilt klik&hent på en krukke, som ikke viste sig at være på lager alligevel. Hun ringede til mig og gjorde mig opmærksom herpå, så jeg ikke skulle tage den lange køretur (er ikke fra området). Hun fandt en løsning, så jeg nu alligevel kan hente den. Mega god service!

Resposta da SILVAN - Randers
Havde bestilt tre loftslamper i click & collect. Bliver kontaktet næste dag, at den ene var defekt og butikschefen sørgede for, at der hurtigt kom en ny hjem. Blev herefter kontaktet med det samme det var i butikken. Herudover har jeg været glad for den rådgivning jeg fik omkring maling af anden medarbejder og resultatet er blevet helt enestående.

Resposta da SILVAN - Randers
Lørdag tog Christina telefonen. Meget høflig og svarede på en vare jeg søgte. Kommer I butikken og får en meget professionel service. Med hjerte på det rette sted. Har været forbi og købte et camping udstyr. God vind...

Hurtig og nem bestillingen,
den 3 bestilling på en svingcar.
og hurtig levering (:
Ovenud tilfreds (:

Resposta da SILVAN - Randers
Hurtig og venlig betjening.
Levering til døren på rekordtid!
Fuld tilfredshed med handelen hos Silvan!

Resposta da SILVAN - Randers
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.