Virkelig god oplevelse i Silvan. Medarbejderen Frederik, der hjalp os, var utrolig venlig, imødekommende og tog sig god tid til at finde den rigtige løsning. Generelt var servicen i top, og vi følte... Ver mais
Industrivej 26, 4000 Roskilde, DK
A empresa respondeu
Bestille varer og betalt 45 min efter får jeg en besked at varer ikke er hjem. Men beløbet er trukket, efter 10 dage har jeg ikke fået mine penge KAN IKKE ANBEFALES
A empresa respondeu
Vi var i Silvan Roskilde i dag for at hente diverse byggematerialer, og vi blev mødt af Frederik i Drive In, som simpelthen bare leverede topklasse-service. Super humør og hjælpsomhed. Tak for det.... Ver mais
A empresa respondeu
Flot klaret, Casper fra Silvan Roskilde. Serviceminded, behagelig og behandler kunder, som man bør behandle dem – og giver lige det ekstra. Jeg skulle bruge en vare, som ikke var på hylden. Caspe... Ver mais
Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-18
Escrito pela empresa

Industrivej 26, 4000, Roskilde, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Måtte returnere nogle varer, jeg havde købt via click og collect.
Det gik supernemt.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Bestilt via nettet. Varer var klar ved ankomst. Hurtigt og effektivt.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Nem forudbestilling og betaling ift. afhentning af 2. Person - varerne lå klar.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Der var ikke noget i vejen med oplevelsen i butikken, men p forholdene og 2 uretmæssige p bøder gør, at vi normalt aldrig mere handler i Silvan

Resposta da SILVAN - Roskilde
Jeg stod og var lidt usikker omkring afhentning af min vare, og en meget sød og venlig ung mand kontaktede mig straks og hjalp mig og ekspederede hurtigt. Og varen var som den skulle være.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Min bestilling over net, fungerede perfekt ved afhentningen.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Nem skiltning og god service

Resposta da SILVAN - Roskilde
God kommunikation og positiv oplevelse generelt - havde de efterspurgte varer.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Det var nemt at bestille, der var kun to varer af det jeg skulle have i butikken. Var udsolgt online. Så er det jo nemt at bestille som click og collect, så er man sikker på, at butikken har varen inden jeg skulle køre knap 30 km for at afhente. Meget tilfreds. Sød og hjælpsom ekspedient.

Resposta da SILVAN - Roskilde
Super let og hurtig udlevering v/ click og collect :)

Resposta da SILVAN - Roskilde
Lavede en Pick and collect bestilling på nettet til Silvan i Roskilde. Der var præcist 5 kurve tilbage i Roskilde, Jeg skulle bruge 6, så kørte forbi Silvan Valby for at købe en, før Roskilde.Da jeg kommer til Roskilde, kommer ekspedienten med kurvene. Stiller 5 kurve på bordet, hvoraf den ene er i stykker. Den er fuldstændig krøllet og skæv i jernet, og ikke noget der kan laves. Jeg siger at den skal jeg ikke have, og skspidienten går på lager for at se om der er en mere. Det er der ikke og ekspedienten spørger om jeg ønsker mine penge tilbage. Hvad er alternativet spørger jeg en smule utilfreds, da jeg har været i 2 stk Silvan butikker, og jeg syntes at Silvan Roskilde burde have skrevet at den ene kurv af de 5 tilbage, var i stykker. Det havde været den gode service. Ekspedienten tilbyder at jeg jo kan få den ødelagte kurv til nedsat pris. Hvad skal man bruge en ødelagt kurv til? Følte jeg fik dårlig service, at man ikke respekterede min tid, ved at forsøge at sælge mig et produkt der var i stykker, som jeg var kørt efter. Medarbejderen burde have beklaget at de ikke havde oplyst dette, og anerkende at det ikke er godt nok fra deres side. Det gjorde han ikke. Dårlig service!!!!!

Resposta da SILVAN - Roskilde
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.